Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim yaa uzulme bak benimkide öyle gorumcemin oglunun dugunu var evime gelen giden olcak temizlik yapmam lazim ama yaptirmiyo ne yapcam bilmiyorum yaa diyom ondan hbrsiz yapayim artik napiyim yaa evi....goturcek yani bide cok titizim duramamki temizlik yapmadan aklimda deli sorular..Kendimi şartlandırmaktan bıktım ya :/ ters totem yaptım bugün. 2 büyük balkonum var hadi yıkayayım dedim eşimi beklemeyeyim suları doldur doldur taşı bi güzel yıkadım. koltukları da ben çektim süpürürken. yetti gari dedim kendime. olacak varsa olur. kocam şimdi işten gelcek ve eminim çok kızcak ama napim.
Valla artık böyle. aman ağır kaldırmayayım falan yok. eminim yarın yine kırmızıları da görürüm. büyüklerimiz bütün gün tarlada bağda çalışmış orak sallamış, koyun gütmüş dağlarda ama kaç tane de çocuk doğurmuşlar. böyle taka taka kafayı yicem. saldım gitti artık :)
Not: Bugün depresif kısmım çalışıyor :) o erken gebelik testini yapmayacaktım :)
Hamilesin canım senCanim benim yaa uzulme bak benimkide öyle gorumcemin oglunun dugunu var evime gelen giden olcak temizlik yapmam lazim ama yaptirmiyo ne yapcam bilmiyorum yaa diyom ondan hbrsiz yapayim artik napiyim yaa evi....goturcek yani bide cok titizim duramamki temizlik yapmadan aklimda deli sorular..
:))
İnş canim yaa agzindan bal damliyor..Hamilesin canım sen
İnşallah inşallah canım ya
Tamam canım teşekkür ederim ☺☺
@kutuphanekedisi
Evet aynıyızzzz şans bizden yana olsun
Canım ilk adım hormonlarına baktırmak... 21. gün mutlaka git, sonrasında adetin 3. günü tekrar gel diyecek zaten doktor. Yumurtlara gelişimine falan bakarlar muhtemelen. yumurta takibi istersin olmazsa adetten sonra. Klomene aşılamaya hemen başlamıyorlar çünkü 1 yılın dolmasını beklerler. Eğer dolduysa rahim filmi ister. Böyle böyle tedavin şekillenir canım :)
Aminnnn canım benim, hayırlısı olsun hakkımızda :)
Canım evet ben de görmüştüm bununla ilgili olan topiği :) Üstün kötü bakmıştım tam nasıl oluyor anlamamıştım. Benim kişisel adımı biliyorsun zaten kuzum Ama ben de kadınlar kulübü'ndeki herkes için dua ediyorum, Allah'tan hayırlısını istiyorum :) Başkasının başkasına ettiği dua her zaman daha makbulmüş. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur canım, çok sağol, Allah kabul etsin dualarımızı
canim gecen aydan kaldim sanirim yoksa testte nasil ciksin bu kadar erken yada erken döllendi iki gun adet oldum yaa bklm yarin kan vercem..Ay kizlar hepinize toplu cevap atmistim ama yollamamis...
@kutuphanekedisi canim dua edicem senin icinde Zehna67 canim var gibi duruyor ama 7 gun cok fazla baya erken bakmissin ben kimyasal gecirdigimden beri kimseye erken onermiyorum insallah saglikla bebisin seninle olur hakkinda hayirlisi olsun
iki gün yoktum forumda. gene şenlendirmişsiniz ortalığı yokluğumda :) sanırım yine kırmızıları göreceğim. ve artık hayırlısı ile klomene başlayacağım. yıldım ve yoruldum. ama dualarına hiç tanımadığın beni de katma fikrine çok duygulandım. Allah sizden razı olsun. hiçbirimizin çabasını karşılıksız bırakmasın kızlar. iyi ki varsınızbu seneden son 2 ayımız kaldı kasım aralık ben diyorum ki bu 2 ay elimizden ne gelirse yapalım ben bir dua zincirine katıldım mesela dua her daim olmalı ama benim böyle bir duadan haberim yoktu buna başladım ve adetimin bugün 2. günü bal çörekotu tarçın deneyeceğim ve ovulasyonla da takip edeceğim... oteki ayda tekrar inofolik içeceğim diyorum tabi bu ay tutmazsa.. sizlerde benim düşünceme katılıyorsanız kendinizce bir şeyler yapmaya başlayın kızlar ya da günüm geçti beklemedeyim derseniz inşallah tutar oldu ki tutmadı aralıkta hiç denemediğiniz bir kür deneyin ya da tedaviye başlamayı düşünüyorsanız bu ay işte tam zamanı diyip başlayın... ben 2016 çıkmadan anne olmayı çok istiyorum Rabbim inşallah nasip eder eğer 2016de olmazsa 2017de kendimi kurslara başka uğraşlara vereceğim bir kaç dil öğreneyim diyorum ya da tekrardan üniversite falan okuyayım
bu arada dua isteyenleriniz varsa bana özelden isimlerinizi yazın kızlar ismen dua edeyim sizlerede
Kontes001 @mervem-metem @EslemM001 @kutuphanekedisi @yesa1 beren20 @Emineeemm Duble Turk Kahvesi @berraksudakibalik adını unuttuklarım olabilir isteyen herkes yazsın kızlar
Tekrar mı yumurtlama oldu acabaHerkese iyi pazarlar ☺
Kızlar garip bir durum yaşıyorum ilk defa.. 14. 15. Gün ve bugün 17. Gün yoğun bir yumurta akı gördüm ve 3 gündür rahim ağrım ve kasıklarımda batmalar var.. sizce normal mi 3. Kez yumurta akı...
Bata 11 gün var..
Tekrar mı yumurtlama oldu acaba
Herkese iyi pazarlar ☺
Kızlar garip bir durum yaşıyorum ilk defa.. 14. 15. Gün ve bugün 17. Gün yoğun bir yumurta akı gördüm ve 3 gündür rahim ağrım ve kasıklarımda batmalar var.. sizce normal mi 3. Kez yumurta akı...
Bata 11 gün var..
canim gecen aydan kaldim sanirim yoksa testte nasil ciksin bu kadar erken yada erken döllendi iki gun adet oldum yaa bklm yarin kan vercem..
okudum canım rabbim kabul etsin. zaten hali hazırda okuduğum duam var onuda okurum senin içinKızlar 313 ayetel kürsi okudum. sizde benim için birer tane okuyup dua edebilir misiniz ?
günaydın kızlar hayırlı haftalar..
baya yoğun başladım haftaya şimdiden yoruldum bu arada çörekotu bal tarçın karışımına son hız devam ediyorum geçen ay göğüs ağrım sızım acım vs hiç bişi olmadı sanki iki et parçası taşıyordum bir gariplik olduğunu hissediyordum zaten ovu testlerimde adam akıllı sonuç vermedi gün aşırı ilişki oldu ama sanırım yumurtam çatlamadı ve tabi döllenmediler.. bu küre başladım 2 gün sonra göğüs ucu batmalarım ve rahim kasılması gibi ağrılarım oldu çok garipti inşallah işe yaradığının işaretidiryarın reglimin son günü bu belirtilere dayanarak ilişkiye hemen başlayacağım bakalım inşallah bu ay tutar
inşallah tutmuştur canım az bir kişi kaldık inşallah bu ay hepimizin yüzü gülerYok canım baya yumurta akıydı zaten sadece bugünlerde görüyorum böyle akıntı, bana garip geldi ama önceki günü değerlendirdik inşallah tutmuştur ☺
Hadi reglin bitsin de başla çalışmalara inşallah güzel günler bizi bekliyorlar