Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kontrol için doktora gittin mi canımbi sıkıntı mı var beş Aydır olmuyor ya insanın aklına gelmiyor değil Yok merak etmeyin fazlasıyla doluyo o günlerde gelmek istemiyor bebiş galiba
Dokuz ay oldu evliliğim beş ay dır düşünüyoruz bi doktora gittim herşey normal çok iyi dedi hamile kalırsın dedi o kadar testler yaptı tabi ama regl dönemi gitmedim normal zamanda gittim adetlerim düzenlidir bir iki gün değişir öne atar o kadar ama olmadı bu beş ay geride kaldı bekleyeyim beş altı ay da olmazsa dr a eşimle gideyim diyorum ama acele mi ediyorum olmuyor diye bilemiyorum açıkcası bazen çok takıyorum bazen aklıma bile gelmiyor ama eşim çok istemeye başladı artık olsun Diyo bakalım nasip Can'ım ya napalım gelmiyor bebişHiç kontrol için doktora gittin mi canım
Hayirli olsun Rabbim hepimize hayirli bir bebis nasip etsin.Gelsin bebisler dolsun göbisler bat 9 ekimBuda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
Ekim hamiş adayları ( Batlar )
@Minnosgelin 1 Ekim
S sadece umut 4 Ekim
@Lknrokan35 9 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Safistd 10 Ekim
@yeni_ay 12-13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
Bluish07 14 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
@La-Reverie 17 Ekim
D doruk90 17 Ekim
B Bendenizdebirgemi 21 Ekim
Canim bugün adet oldum inanmıyorum artık bu testlere de ya çok fazla ağrım var bir de öğretmenim valla çocuklara hiç bişey anlatamıyorum oturduğum yerden kalkamadigim icinbende gördüm bayağı silik ama bence bişeler var kan testi yaptırmalısın
Hayırlısı olsun canım. Bitki çayı iç rahatlatır birzCanim bugün adet oldum inanmıyorum artık bu testlere de ya çok fazla ağrım var bir de öğretmenim valla çocuklara hiç bişey anlatamıyorum oturduğum yerden kalkamadigim icin
Çok teşekkür ederim halbuki çizgi ilk 5 dakika da cikmisti anlamadım kimyasal gebelik miydi acaba perşembe gideceğim doktoraHayırlısı olsun canım. Bitki çayı iç rahatlatır birz
Canim bugün adet oldum inanmıyorum artık bu testlere de ya çok fazla ağrım var bir de öğretmenim valla çocuklara hiç bişey anlatamıyorum oturduğum yerden kalkamadigim icin
Bat ne zaman canım. İnşallah ekimde güzel haberler alırız.Selam kizlaarr umudu ekime kalanlardanim ben de. Bu sefer bat 8 gun erken geldi hic umutlanmama firsat vermedi
Bat 19 ekim. Insallah canim müjdeli haberler alırız tez zamandaBat ne zaman canım. İnşallah ekimde güzel haberler alırız.
yarın, demir eksikliğim vardı onun için kan tahlili yaptırıcam diğer gün çıkacak sonuçlar gebelik varsa oda belli olur mu bilmem sağol güzel dilekleriniz için
teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi olduMadem hazır kan vermişsiniz, onu da söyleyin de o da çıksın. Yoksa sanmıyorum ki beta hcg değerlerinize baksınlar rutin bir durumda. Bence belirtin. Bir tüp fazla olur belki ama güzel haber gelir belki.
Düşündüm ama negatif görmekten korktum batımı bekliyorum :) daha bi adet belirtisi yok olmam inşallah:)