2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

bi sıkıntı mı var beş Aydır olmuyor ya insanın aklına gelmiyor değil Yok merak etmeyin fazlasıyla doluyo o günlerde gelmek istemiyor bebiş galiba

Hiç kontrol için doktora gittin mi canım
Dokuz ay oldu evliliğim beş ay dır düşünüyoruz bi doktora gittim herşey normal çok iyi dedi hamile kalırsın dedi o kadar testler yaptı tabi ama regl dönemi gitmedim normal zamanda gittim adetlerim düzenlidir bir iki gün değişir öne atar o kadar ama olmadı bu beş ay geride kaldı bekleyeyim beş altı ay da olmazsa dr a eşimle gideyim diyorum ama acele mi ediyorum olmuyor diye bilemiyorum açıkcası bazen çok takıyorum bazen aklıma bile gelmiyor ama eşim çok istemeye başladı artık olsun Diyo bakalım nasip Can'ım ya napalım gelmiyor bebiş

Selaamm kızlar benimde bat 13 ekim..inşallah bu topikte olan herkes hamileyimmm müjdesini verir... allahım tez zamanda basip etsin isteyen herkese

Hayirli olsun Rabbim hepimize hayirli bir bebis nasip etsin.Gelsin bebisler dolsun göbisler bat 9 ekim

bende gördüm bayağı silik ama bence bişeler var kan testi yaptırmalısın
Canim bugün adet oldum inanmıyorum artık bu testlere de ya çok fazla ağrım var bir de öğretmenim valla çocuklara hiç bişey anlatamıyorum oturduğum yerden kalkamadigim icin

Canim bugün adet oldum inanmıyorum artık bu testlere de ya çok fazla ağrım var bir de öğretmenim valla çocuklara hiç bişey anlatamıyorum oturduğum yerden kalkamadigim icin

hadi yaa neyse üzülme bende kimyasal yaşadım diye bende istemiyorum gebelik testi yapmayı artık ..kafa karıştırıyor ama yine de insan bazen dayanamayıp yaptığı için bişeyde demek istemiyorum ..sabredebilsek en iyisi adet gecikmesini 1 hafta geçirmek ve sonrasında kan testi herşeyin hayırlısı hiç bozma moralini vaktini zamanını bekliyor bebişlerimiz inşallah

Kimyasal gebelik geçirdim o yüzden test positiv olsa kan da versem yine de içimde bir şüphe olurdu Ama o cift cizgiyi görmek gercekten cok degisik bir sey,insallah tekrarini Allah nasip eder,bu sefer sonu da guzel olur umarim

Kizlar eylul ayinda bizde basladik bebis calismalarina ama husranla sonuclandi o yuzden benide katin araniza su an adetteyim bikac gune biter calismalara baslicaz gene bir sonraki 22 ekim. Bu ay yumurtlama testi de almayi dusunuyorum, doktora gitmedim gitme konusunda da biraz beklemek istiyorum cunki yurt disinda yasiyorum ve burdakilere zerre kadar guvenmiyorum. Kisa kadar olmazsa kisa Turkiyede giderim diye dusunuyorum ama tabi insAllah gerek kalmaz.

yarın, demir eksikliğim vardı onun için kan tahlili yaptırıcam diğer gün çıkacak sonuçlar gebelik varsa oda belli olur mu bilmem sağol güzel dilekleriniz için

Madem hazır kan vermişsiniz, onu da söyleyin de o da çıksın. Yoksa sanmıyorum ki beta hcg değerlerinize baksınlar rutin bir durumda. Bence belirtin. Bir tüp fazla olur belki ama güzel haber gelir belki.

Kızlar ben adet tarihimi bile bilmiyorum düşünün halimi

Merhaba kızlar topiği yeni fark ettim ya :))
Bu ay 8. Ayımız Ağustos ta hsg çektirdim öğrendim ki meğer tüplerim tıkalıymış ondan olmamış aylarca bu ay ve önümüzdeki aylardan umutluyum bebişlerimiz gelecek inşallah :)
Bat 9 ekim ovulasyonu değerlendirdik hala devam ediyoruz belirti denen şeye inanmıyorum alasını yaşadım tıkalı tüplerim le çünkü hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Düşündüm ama negatif görmekten korktum batımı bekliyorum :) daha bi adet belirtisi yok olmam inşallah:)

Ya ben bir türlü bekleyemiyorum. Negatifi de görüp oturuyorum ama gene de o sol 6 günü zor bekliyorum. Battan 6 gün öncesine kadar söylüyor testler. Aslında sabretmek lazım. Ama negatifi testte görmeyi tercih ediyorum ya. Bir gün tuvalete gidip kırmızıyı görmek daha çok koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…