• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.

Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.

Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :) :anneadayı::anne::KK200::nazar:

HAMİLELERİMİZ :) :anneadayı:

@zuhrealam 10 Ekim :anneadayı::nazar:
@Princess91 16 Ekim :anneadayı::nazar:
@Uzunnn 16 Ekim :anneadayı::nazar:
@Senay_26 22 Ekim:anneadayı::nazar:
@Zey-has 24 Ekim :anneadayı::nazar:
@eyluluseverim 24 Ekim :anneadayı::nazar:
@Oykucan 31 Ekim :anneadayı::nazar:
@Aysena_ 31 Ekim :anneadayı::nazar:
@Nothingg 2 Kasım :anneadayı::nazar:
@Mrvmdpl 6 Kasım :anneadayı::nazar:

KASIM HAMİLE ADAYLARI:anneadayı:

@TopukluPollyanna 4 Kasım
@Lknrokan35 8 Kasım
@Hakanbetul 9 Kasım
@Safistd 9 Kasım
beren20 beren20 10 Kasım
@blondgunes 12 Kasım
@hopealways 12 Kasım
@duygusalannee 13 Kasım
@bitanecikk 13 Kasım
@depresifpollyanna 14 Kasım
@doruk90 14 Kasım
Alsef Alsef 14 Kasım
@bir garip oblomov 15 Kasım
@berraakibalik 16 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@aysesahra 19 Kasım
@kubito 20 Kasım
@La-Reverie 20 Kasım
@Paramedik92 20 Kasım
@mervem-metem 23 Kasım
@BaharKenan35 28 Kasım
@Goforlife 29 Kasım

ARALIK HAMİLE ADAYLARI:

@Emineeemm 3 Aralık
@Ay-n ilk Hali 3 Aralık
Kontes001 Kontes001 5 Aralık
@kutuphanekedisi 6 Aralık

İyi günler hanımlar,
Birşey sormak istiyorum. oğluma kardeş istiyoruz, normalde adetim düzenlidir hep, 26-27 günde bir olurum. İlk defa buay gecikti, gecikmenin 4.gününde kan testi negatif çıktı. bugün 6.günüm, adet olacağım günde adet olacakmışım gibi hatta daha fazla kasıklarımda ağrı oldu, ama hala adet olamadım, hala ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, göğüs ucum acıyor, hamile miyimdir sizce, Mart ayında bir düşük yapmıştım bu arada. Sizce ne yapayım, bekleyim mi? Bir de incir kürü yapmıştım ve incir yemiştim buay, ondan gecikmiş de olabilir mi?

t
İyi günler hanımlar,
Birşey sormak istiyorum. oğluma kardeş istiyoruz, normalde adetim düzenlidir hep, 26-27 günde bir olurum. İlk defa buay gecikti, gecikmenin 4.gününde kan testi negatif çıktı. bugün 6.günüm, adet olacağım günde adet olacakmışım gibi hatta daha fazla kasıklarımda ağrı oldu, ama hala adet olamadım, hala ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, göğüs ucum acıyor, hamile miyimdir sizce, Mart ayında bir düşük yapmıştım bu arada. Sizce ne yapayım, bekleyim mi? Bir de incir kürü yapmıştım ve incir yemiştim buay, ondan gecikmiş de olabilir mi?
test negatif cikti derken kac cikti

Ozaman biraz zor canim eger gec dollenmeyse yinede 10 ve uzeri cikiyor iki gunde birde kontrol istiyorlar o kullandiginiz kurlerden dolayi gecikmis olabilir

Hayırlısı olsun İnşallah, bu ay çok stres yaptım, yaşa çok taktım, 36 yaşındayım, geç mi kaldım diye panik oldum, bu ay içinde iki ayrı doktora gittim, ikisi de yumurtalıklarımın ve rahmimin normal olduğunu söyledi, hatta adetinin 2. ya da 3.günü gel, yumurtlamana bakalım dediler ama hala adet olamadım. bu ay baya stres yapatım va incir yedim. Acaba incirler çok yumurta oluştrduğu için yumurtlayamadım mı, bilemiyorum.

kızlar merhaba...
diğer topik hamile topiğine döndü burda aktif olalım oram ağrıdı buram ağrıdı yazılarından sıkıldım:KK48: birde dua okumaya başladım hazreti ibrahimin evlat için ettiği dua şimdilik 700 tane okudum rabbim inşallah kabul eder:KK36:

Bencede canım haklısın en iyisi bu topik :) arada bende gezip geliyorum ama burası daha iyi size alıştım..

Allah kabul etsin inşallah Rabbi hebli mines salihin mi okuyosun canım ?

Bencede canım haklısın en iyisi bu topik :) arada bende gezip geliyorum ama burası daha iyi size alıştım..

Allah kabul etsin inşallah Rabbi hebli mines salihin mi okuyosun canım ?
evet canım onu okuyorum... amin canım inşallah Rabbim kabul ederse bat günüme kadar devam edeceğim... kasım ayı baya bereketli çıktı bat günü gelen hamile olduğunu söylediler sonra bir baktım hamile topiğine döndü işler karıştı kimle ne konuşuyorum karıştırmaya başladım:KK70:

evet canım onu okuyorum... amin canım inşallah Rabbim kabul ederse bat günüme kadar devam edeceğim... kasım ayı baya bereketli çıktı bat günü gelen hamile olduğunu söylediler sonra bir baktım hamile topiğine döndü işler karıştı kimle ne konuşuyorum karıştırmaya başladım:KK70:

Bende okuyorum bu ara onu canım Rabbim kabul eder inşallah bu ay bereketli olur, bende arı sütü ve poleni alıcam bu ara aktara gidip sormam lazım çok iyiymiş herşeye dün burada paylaşmıştım linkini bi araştır istersen canım..

kızlar merhaba...
diğer topik hamile topiğine döndü burda aktif olalım oram ağrıdı buram ağrıdı yazılarından sıkıldım:KK48: birde dua okumaya başladım hazreti ibrahimin evlat için ettiği dua şimdilik 700 tane okudum rabbim inşallah kabul eder:KK36:
hahaha aynen ben de diğer başlıkları okuyorum okuyorum en son kendimi burada buluyorum. burasının ayrı bir yeri oldu benim için. daha yakın hissediyorum kendime.:KK49:

ben de dün gece epey bir ağladım. bebek kıyafetleri satan bir mağazaya gitmek zorunda kaldığım için. psikolojim iyice harap oldu. erkenden yattım çok geç uyandım. uyumak çok iyi geliyor. başka da hiçbir şey yapmak istemiyorum. bazen buraya girmesem mi diyorum sanki bu da iyi gelmiyor ama neden bilmem dayanamıyorum. denemediğim abuk sabuk şey kalmadı. gelecek ay da klomene başlayacağım ama burada o kadar farklı şeyler okuyorum ki. ıncık cıncık araştırıp çıkarıyorum olumsuz örnekleri. hepten moralim bozuluyor. ay ben nerelere gideyim napayım bilmiyorum. kafayı tırlatmadan çekip gidesim var çalıştığım şehirden. ama işimiz gereği kılımızı kıpırdatamıyoruz. offff atacam kendimi bir yerden en son o olacak:işsiz:

Bende diyorum bu kız nerelerde :) bir garip oblomov bir garip oblomov . inşallah bebeğin gelmiştir canım

Amin canim insallah...

hahaha aynen ben de diğer başlıkları okuyorum okuyorum en son kendimi burada buluyorum. burasının ayrı bir yeri oldu benim için. daha yakın hissediyorum kendime.:KK49:

ben de dün gece epey bir ağladım. bebek kıyafetleri satan bir mağazaya gitmek zorunda kaldığım için. psikolojim iyice harap oldu. erkenden yattım çok geç uyandım. uyumak çok iyi geliyor. başka da hiçbir şey yapmak istemiyorum. bazen buraya girmesem mi diyorum sanki bu da iyi gelmiyor ama neden bilmem dayanamıyorum. denemediğim abuk sabuk şey kalmadı. gelecek ay da klomene başlayacağım ama burada o kadar farklı şeyler okuyorum ki. ıncık cıncık araştırıp çıkarıyorum olumsuz örnekleri. hepten moralim bozuluyor. ay ben nerelere gideyim napayım bilmiyorum. kafayı tırlatmadan çekip gidesim var çalıştığım şehirden. ama işimiz gereği kılımızı kıpırdatamıyoruz. offff atacam kendimi bir yerden en son o olacak:işsiz:
Ah tatlim ya acaba depresyona mi girdin ne kadardir deniyordunuz. Vakto zamani var bak hepimiz bekliyoruz hele ben 2 sene esimi ikna etmekle ugrastim kizlar bilirler hep esimi sucluyordum nefret etme noktsina gelmistim artik ve Rabbim nasip etti ama benim dirdirimin son bulmasi icin etmis sonra aldi bebegimi ben hep bunu uyari olarak algiladim vakti degil bak hamile kaliyorsun yeter artik esine eziyet etme der gibi oldu... Yani anlayacagin akillandim vaktini beklemekten baska birsey gelmiyor elimizden ama tabi bu arada ustumuze dusenide yapacagiz seninde klomen kullanman lazimsa kullanacaksin...

Kızlar benim bu ayda olmayınca doktora gittim bi sorun yok dedi cıprasıd ve ornısıd verdi küçük bi yara gibi bişey varmış ama önemli değil dedi acaba eczaneden infolic alsam bi zararı olurmu hamile kalmama yardım edermi

Back