- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Hemen cikmadi 5dk icinde
16 günde mi? Bu araştırıldı mı canım? Çok kan kaybedersin böyle. Aşılama kişiye göre değişiyor. Ultrasoundda yumurtanın büyüklüğüne bakıp gününe öyle karar veriliyor@nisandeniz hani doktor aşılama yapılıcak dendikten sonra ne kdr zamanda yapılıyor iğne ler transfer filan ben 16 günde bir adet olurum bu arada yapılır dimi... Acı çok değil diyosn dimi
bence kan testi yaptırın en güzeli. adetiniz kaç gün var bu aradaHemen cikmadi 5dk icinde
ilk beş dakika çıktıysa var gibi bence :) gidin kan testi yaptırın banada bilgi verin çok merak ederim :)Testin son hali..
Önemli değil canım. Yumurta geliştirici iğne kullanacaksın. Doktor seni çağırıp kaç yumurta olmuş, kaç cm olmuş diye bakacak. ona göre tarih verecek@nisandeniz Doktor biliyor birşey demedi cnm 16 günde 8 gün adet olurum ben kürtaj dan önce 16 da 10 gündü hatta kürtaj dan sonra değişti.. Yani yumurta transfere o ay uygun değilse birdaha ki sefere gibimi çok soru sordum k.bakma cnm diğer topikten senin yaptırdığını biliyordum başka da sorcak kimsem yok
Ovi gunumdeyim gecen ay şupeli adet olunca goguslerimde bu kadar erkdn aciyinca supelendim yani ortalama 13gun var..bence kan testi yaptırın en güzeli. adetiniz kaç gün var bu arada
bence bir test daha yapın yarın sabah. o da bu şekilde çıakrsa direk kana gidin. muallakta kalmak çok stresli bir durumOvi gunumdeyim gecen ay şupeli adet olunca goguslerimde bu kadar erkdn aciyinca supelendim yani ortalama 13gun var..
Teşekkür ederim canımÖnemli değil canım. Yumurta geliştirici iğne kullanacaksın. Doktor seni çağırıp kaç yumurta olmuş, kaç cm olmuş diye bakacak. ona göre tarih verecek
yaptığınız ovu testi mi hamilelik mi anlayamadım ben?Ovi gunumdeyim gecen ay şupeli adet olunca goguslerimde bu kadar erkdn aciyinca supelendim yani ortalama 13gun var..
Günaydın kizlar ruyamda hamile olduğumu gördüm karnimda bebegim hareket ediyodu. Bat 2 gün sonra inşallah dogru çıkar. Allahim tüm isteyenlere anneligi nasip etsin inşallah. ..
İnşallah çıkar canım yarın sabah test yap :)Günaydın kizlar ruyamda hamile olduğumu gördüm karnimda bebegim hareket ediyodu. Bat 2 gün sonra inşallah dogru çıkar. Allahim tüm isteyenlere anneligi nasip etsin inşallah. ..
evett canimmm bende 3 gun once yaptim cok silik cikti hastabeye gittim kan testi yaptirdim simdi 2 gunde bir alip kontrol yapicaklarGünaydinlar 2.çizgi silik çıkınca Hamilelik olasılığı nedir? bu sabah test yaptım çizgi silik ama belli oluyor. foto yukleyemedim
Allah gönlümüze göre versinevett canimmm bende 3 gun once yaptim cok silik cikti hastabeye gittim kan testi yaptirdim simdi 2 gunde bir alip kontrol yapicaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?