Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. öyle olması için bu ay hamile kalmamız lazım :)
Bi ay bende de öyle olmuştu o kadar da emindim ovu testi yaptım o ay ateşimde hep yüksek gidiyodu sonu benim için adetle bitti. inşallah hamile kalırız bu ay :)Kalırız kalırızzz :) Ay valla ovu.testi yaptım bu ay daha bi heyecanlandım olmuş gibi hissediyorum kendimi zor frenliyom ya :)
Merhaba anneler bende aranıza katılayım dedim 6 haftalık hamileyim bir düsük yaptim 1 ay sonra tekrar hamile kaldim rabbim hepimize sag salim yavrular nasip etsin
Ayy sinir oluyorum böyle şeyler duyunca :)Bugün hastanede ne öğrendim :) kadın 4. çocuğuna hamileymiş çocuk düşünmediği için 13. haftada öğrenmiş :)
Aynen ya. bizde uğraşalım böyle :)Ayy sinir oluyorum böyle şeyler duyunca :)
Canım doktor iğne veriyor, karından yapıyorsun ama çok ince bir iğne acıtmıyor. Aşılama günü eşinin spermlerinin en kalitelileri seçiliyor, incecik bir hortum gibi bir şeyle rahme veriliyor. Tabi rahim ağzını görmek için vajinayı bir araçla açıyorlar ve baskı hissi oluşuyor. Ama hepsini toplasan 30 saniye sürüyor. Dayanılmayacak bir şey değil yani. Ben çok baskı var, diyene kadar işlem bitmişti.@nisandeniz arkadaşım aşılama yı bana anlatabilirmisin doktor troit hormonum düşünce rahim filminde tek tüpüm tıkalı çıktı bir iki ay deneriz olmazsa aşılama yaparız dedi kayıplarımı araştırırken buralara geldim yani... Acılı bir işlemimi ne kdr sürüyor hemen yapılıyor mu
Canım doktor iğne veriyor, karından yapıyorsun ama çok ince bir iğne acıtmıyor. Aşılama günü eşinin spermlerinin en kalitelileri seçiliyor, incecik bir hortum gibi bir şeyle rahme veriliyor. Tabi rahim ağzını görmek için vajinayı bir araçla açıyorlar ve baskı hissi oluşuyor. Ama hepsini toplasan 30 saniye sürüyor. Dayanılmayacak bir şey değil yani. Ben çok baskı var, diyene kadar işlem bitmişti.
Bugün hastanede ne öğrendim :) kadın 4. çocuğuna hamileymiş çocuk düşünmediği için 13. haftada öğrenmiş :)
Benim annem de kardeşime 3 aylıkken öğrenmişti. Test negatif çıkınca, üstüne de bir güzel âdet görünce bir daha denemeyeceğim diye isyan etmişti. İnsanda hiç mi belirti olmaz :))
testte hemen çıkmadı sanırım sanki test beklemiş gibi ve bu gebelik testi değil mi ve bence testi yenileyin :) sanki var gibi bişey ama buharlaşma çizgisi dedikleri şeyde olabilir, testte hemen çıktımı çizgi?Testin son hali..
Hemen cikmadi 5dk icindetestte hemen çıkmadı sanırım sanki test beklemiş gibi ve bu gebelik testi değil mi ve bence testi yenileyin :) sanki var gibi bişey ama buharlaşma çizgisi dedikleri şeyde olabilir, testte hemen çıktımı çizgi?
Canım her sıkıntı ayrı zor elbet ama Rabbim beterinden korusun bende bugün hastanedeydim ne sıkıntı lar dinledim hamdolsun halimize ben mesela iki bebeğimi neden kaybettiğimi araştırırken tek tüpümün tıkalı olduğu öğrendim troit hormonum yüksek çıktı onu düşürücem sonra iki ay kendiliğinden hamile kalamazsam aşılama yapılıcak kayıplarım da neden olmuş olabilir miş tıkalıklığa Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin o yüzdenAynen ya. bizde uğraşalım böyle :)
doktor kistin gitmemiş dedi düşünmekten başım ağrıyo