• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kalırız kalırızzz :) Ay valla ovu.testi yaptım bu ay daha bi heyecanlandım olmuş gibi hissediyorum kendimi zor frenliyom ya :)
Bi ay bende de öyle olmuştu o kadar da emindim ovu testi yaptım o ay ateşimde hep yüksek gidiyodu sonu benim için adetle bitti. inşallah hamile kalırız bu ay :)

@nisandeniz arkadaşım aşılama yı bana anlatabilirmisin doktor troit hormonum düşünce rahim filminde tek tüpüm tıkalı çıktı bir iki ay deneriz olmazsa aşılama yaparız dedi kayıplarımı araştırırken buralara geldim yani... Acılı bir işlemimi ne kdr sürüyor hemen yapılıyor mu

@nisandeniz arkadaşım aşılama yı bana anlatabilirmisin doktor troit hormonum düşünce rahim filminde tek tüpüm tıkalı çıktı bir iki ay deneriz olmazsa aşılama yaparız dedi kayıplarımı araştırırken buralara geldim yani... Acılı bir işlemimi ne kdr sürüyor hemen yapılıyor mu
Canım doktor iğne veriyor, karından yapıyorsun ama çok ince bir iğne acıtmıyor. Aşılama günü eşinin spermlerinin en kalitelileri seçiliyor, incecik bir hortum gibi bir şeyle rahme veriliyor. Tabi rahim ağzını görmek için vajinayı bir araçla açıyorlar ve baskı hissi oluşuyor. Ama hepsini toplasan 30 saniye sürüyor. Dayanılmayacak bir şey değil yani. Ben çok baskı var, diyene kadar işlem bitmişti.

Hani doktor aşılama yapılıcak dendikten sonra ne kdr zamanda yapılıyor iğne ler transfer filan ben 16 günde bir adet olurum bu arada yapılır dimi.... Acı çok değil diyosn dimi

Canım doktor iğne veriyor, karından yapıyorsun ama çok ince bir iğne acıtmıyor. Aşılama günü eşinin spermlerinin en kalitelileri seçiliyor, incecik bir hortum gibi bir şeyle rahme veriliyor. Tabi rahim ağzını görmek için vajinayı bir araçla açıyorlar ve baskı hissi oluşuyor. Ama hepsini toplasan 30 saniye sürüyor. Dayanılmayacak bir şey değil yani. Ben çok baskı var, diyene kadar işlem bitmişti.

IMG_20161107_140401.jpg

TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ :)

Bugün hastanede ne öğrendim :) kadın 4. çocuğuna hamileymiş çocuk düşünmediği için 13. haftada öğrenmiş :)

Benim annem de kardeşime 3 aylıkken öğrenmişti. Test negatif çıkınca, üstüne de bir güzel âdet görünce bir daha denemeyeceğim diye isyan etmişti. İnsanda hiç mi belirti olmaz :))

Kizlar bana yardim edin ne olurr
Cikmazdayim
İlk idrarla test yaptim boyle cikti
İkinci idrarla yaptim hicbisey cikmadi
Gecen ay supeli adet olmustum ya hani daha normalde ovi gunumdeyim
İlk defa goguslerim agriyo ve sivilcelerim cikti
Hep adete yakin boyle olurdum kendimden supe edince yaptim ama sizce varmi yaa :(

Eklentiler

• IMG_20161107_131058.jpg
    IMG_20161107_131058.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20161107_124705.jpg
    IMG_20161107_124705.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 52
Testin son hali..

Eklentiler

• IMG_20161107_143755.jpg
    IMG_20161107_143755.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 54
Benim annem de kardeşime 3 aylıkken öğrenmişti. Test negatif çıkınca, üstüne de bir güzel âdet görünce bir daha denemeyeceğim diye isyan etmişti. İnsanda hiç mi belirti olmaz :))
Testin son hali..
testte hemen çıkmadı sanırım sanki test beklemiş gibi ve bu gebelik testi değil mi ve bence testi yenileyin :) sanki var gibi bişey ama buharlaşma çizgisi dedikleri şeyde olabilir, testte hemen çıktımı çizgi?

Aynen ya. bizde uğraşalım böyle :)
doktor kistin gitmemiş dedi düşünmekten başım ağrıyo
Canım her sıkıntı ayrı zor elbet ama Rabbim beterinden korusun bende bugün hastanedeydim ne sıkıntı lar dinledim hamdolsun halimize ben mesela iki bebeğimi neden kaybettiğimi araştırırken tek tüpümün tıkalı olduğu öğrendim troit hormonum yüksek çıktı onu düşürücem sonra iki ay kendiliğinden hamile kalamazsam aşılama yapılıcak kayıplarım da neden olmuş olabilir miş tıkalıklığa Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin o yüzden

@nisandeniz hani doktor aşılama yapılıcak dendikten sonra ne kdr zamanda yapılıyor iğne ler transfer filan ben 16 günde bir adet olurum bu arada yapılır dimi... Acı çok değil diyosn dimi

Back