- 20 Temmuz 2014
- 719
- 773
- 103
- 34
19. gündeyim artık canım. dün çok koyuydu test bugün yine silik. ama en koyu haldeyken bile T C' ile aynı koyulukta değil. daha açık renk. ve evet ben de artık gerilir oldum. ovu testi filan lanet olsun hepsine deyip rahat bırakmak istiyorum kendimi ama nafileBazen senede 1-2 kez yumurtlama olmayabiliyormuş canım yazın bende de olmuştu bu durum ama belki de daha yumurtlamamışsındır bekle bakalım ben 14. Ya da 15. Günde uzayan akıntımı yakalıyorum genelde, ovülasyon testi kullanmıyorum daha çok geriliyorum diye..
19. gündeyim artık canım. dün çok koyuydu test bugün yine silik. ama en koyu haldeyken bile T C' ile aynı koyulukta değil. daha açık renk. ve evet ben de artık gerilir oldum. ovu testi filan lanet olsun hepsine deyip rahat bırakmak istiyorum kendimi ama nafile
bana bu dualar filan psikolojik rahatlama sağladığı için sebepsiz hamile kalamamada vesile olurmuş gibi geliyor. maalesef ortada bir sorun varsa o sorunlar çözülmeden bunların bir faydası olacağını zannetmiyorum... mesela ben de meryem ana otu taşıyorum üstümde bu ay. ama yumurta olmadan nereye etki edecek :)Eki Görüntüle 1908273
Bu duayı duydunuz mu hiç kızlar. arkadaşım söyledi o yapmış 2 ay sonra hamile kalmış.
Erken gebelik testi yapabilirsin ama ben bekle adetini derim. olabilir inşallah hamilesindir :)kizlar bu ay yerlesme kanamasi gibi biseyyasadim kahverengi leke suan adetime 7 gün var hamilelik belirtisi mi adet mi bilmiyorum cok istahim acildi ve cok sık idrarim geliyo yumurtlama donemim gectigi halde bazenseffaf bazen koyu beyaz akintim var acaba hamilelik olabilir mi sizce
Bakalım Allahtan ümit kesilmez canım biz duamızı edelim de. perşembe yapacam bakalım inşallah :)bana bu dualar filan psikolojik rahatlama sağladığı için sebepsiz hamile kalamamada vesile olurmuş gibi geliyor. maalesef ortada bir sorun varsa o sorunlar çözülmeden bunların bir faydası olacağını zannetmiyorum... mesela ben de meryem ana otu taşıyorum üstümde bu ay. ama yumurta olmadan nereye etki edecek :)
Insallah ya 7 gun gozume cok uzun geliyo cikcagindan emin olsam hemen yarin kan testi yaptiririmda emin olamiyorum :)Erken gebelik testi yapabilirsin ama ben bekle adetini derim. olabilir inşallah hamilesindir :)
1 Hafta olduysa yumurtlamanın üstünden çıkabilir.Insallah ya 7 gun gozume cok uzun geliyo cikcagindan emin olsam hemen yarin kan testi yaptiririmda emin olamiyorum :)
içmedim. bilmediğim bir şeyin suyunu içmeye korktum. çoğu yerde üstünüzde taşıyın demişler o yüzden öyle yaptım.. kısmet ben yine çok kötüyüm ya. kendi dengesizliğimden de çok sıkıldım. normalde atandığım ilk zamanlarda sürekli alışveriş yapardım üstüme başıma. tek derdim süslenmek güzel giyinmekti. artık kadın olduğumu bile unuttum. kendim için hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. bu mesajı yazarken de ağlıyorum.Bakalım Allahtan ümit kesilmez canım biz duamızı edelim de. perşembe yapacam bakalım inşallah :)
meryem ana otunun suyunuda içseydin içtin mi
Ağlama canım ya. halam Arabistandan getirmişti biri için 7 gün suyunu içmiş. sordum hamile kaldı mı diye. hamileymiş.içmedim. bilmediğim bir şeyin suyunu içmeye korktum. çoğu yerde üstünüzde taşıyın demişler o yüzden öyle yaptım.. kısmet ben yine çok kötüyüm ya. kendi dengesizliğimden de çok sıkıldım. normalde atandığım ilk zamanlarda sürekli alışveriş yapardım üstüme başıma. tek derdim süslenmek güzel giyinmekti. artık kadın olduğumu bile unuttum. kendim için hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. bu mesajı yazarken de ağlıyorum.
İnşallah canım düzeltiyorum :)Kontes001 canjmm benim BAT imda 3 aralik bu son batim olsun insallah.
arabistan'dan gelmedi işte internetten satın aldım. gerçek meryem ana otu mu bilmediğim için içmek istemedimAğlama canım ya. halam Arabistandan getirmişti biri için 7 gün suyunu içmiş. sordum hamile kaldı mı diye. hamileymiş.
Aynen canım bende alsam mı diye düşünüp sonra vazgeçtim.arabistan'dan gelmedi işte internetten satın aldım. gerçek meryem ana otu mu bilmediğim için içmek istemedim
İnşallah canım. öyle olması için bu ay hamile kalmamız lazım :)Kızlaarr naberr :) Şu 2016 çıkmadan hamilelik haberlerimizi veririz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?