• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

@kutuphanekedisi canim galiba senin kırmızılar gelmiş hayirlisi olsun inşallah tez ve hayırlı vakitte bebegine kavusursun tatlim
Yani geldi de gelmedi :) kahvrengi akıntılarım başladı, bugün yarın tamamen regl olurum ;) havalardan biraz geciktim sanırım.. İnşallah tatlım ya çok sağol, hepimizin yüzü gülsün :)

Kizlarr bugun adet oldumm..dunde kan vermistim daha sonuc 2 gune cikarmis saglik ocagindan.
Ama oldum ya rahatladim 10 gun gecikmisti,vee herseyde bi hayir var galiba ,ben gecen sene SAT 5 kasim da hamile kalmistim bir sene sonra yine ayni tarihte adet oldumm Allahin bi lutfu galiba yine 5 kasim sat la hamile olabilirimm..nedense cook mutluyumm.

@yesa1 @bir garip oblomov @kutuphanekedisi @Kuzugiller Kontes001 Kontes001 @Cemre Yaman @nisandeniz @mervem-metem

Ayy kaldi mi etiketlemedigim sanirsin hamile haberi veriyorum alt tarafi bi adet oldum.:KK70::KK70:

:)) Hayrılsı canım, Allah mutlululğunu bozmasın, hadi bakalım :)

Kizlarr bugun adet oldumm..dunde kan vermistim daha sonuc 2 gune cikarmis saglik ocagindan.
Ama oldum ya rahatladim 10 gun gecikmisti,vee herseyde bi hayir var galiba ,ben gecen sene SAT 5 kasim da hamile kalmistim bir sene sonra yine ayni tarihte adet oldumm Allahin bi lutfu galiba yine 5 kasim sat la hamile olabilirimm..nedense cook mutluyumm.

@yesa1 @bir garip oblomov @kutuphanekedisi @Kuzugiller Kontes001 Kontes001 @Cemre Yaman @nisandeniz @mervem-metem

Ayy kaldi mi etiketlemedigim sanirsin hamile haberi veriyorum alt tarafi bi adet oldum.:KK70::KK70:
Bende bugün adet oldum. cidden bak bende ilk defa mutlu oldum adet oldum diye :) bu son adetimizdir belki :)

Ben çalışıyodum ilk zamanlarda biraz düğün borçları bitsin çalışıym sonra bebiş isteriz dedik işi bıraktım çalışmalara başladık ama olmadı bebiş malesef iş de bulamıyorum şimdi sıkıldım evde,
ne bebek var şimdi ne de iş :KK48:
:) Gelecek hepimiz aralığa hamile olarak girecez inşallah :)

Hamilesin sandım valla bi an :KK33:

bu mutluluğunun darısı nur topu gibi bir bebişe olur inşallah aralık 5de yıkılır buralar sevinçten canım :KK49::halay::KK36:

Demiii sanki hamile haberi alt tarafi adet ama gecikmeli geldi ya ondan kutlamali oldu birazcik gul serdim yollarina.insallah onumzdeki ay yili hamile olarak kapatmis oluruz .yeni yila bebelerimizle girmek nasip olsun hepimize.
:)) Hayrılsı canım, Allah mutlululğunu bozmasın, hadi bakalım :)

İnsallah ayni zamanda hamis oluruz canim bak yakinizda o zamanda mutluluklar kat kat artisin.
Bende bugün adet oldum. cidden bak bende ilk defa mutlu oldum adet oldum diye :) bu son adetimizdir belki :)
Mutlu olunmaz mi canimmm.imsallah son adetimiz olur .senle battasiz da.gelsin bebelerr bu ay ne ot ne cop zaten deneye deneye ovu da kalmadi milletin 3ayda yaptigini ben bi ayda tuketiverdim ya .

ben bu ay yumurtlamadım galiba hissediyorum. ne uzayan akıntım var ne yumurtlamada test çizgisi koyu.. umudum yok

yeğenlerime doğumgünü hediyesi bakmaya gittik. içim gitti resmen. ben ne zaman kendi bebeğim için alışveriş yapacağım? her taraf çocuklu çift doluydu. Allah'ım çok yoruldum.. :KK42:

ben bu ay yumurtlamadım galiba hissediyorum. ne uzayan akıntım var ne yumurtlamada test çizgisi koyu.. umudum yok

Bazen senede 1-2 kez yumurtlama olmayabiliyormuş canım yazın bende de olmuştu bu durum ama belki de daha yumurtlamamışsındır bekle bakalım ben 14. Ya da 15. Günde uzayan akıntımı yakalıyorum genelde, ovülasyon testi kullanmıyorum daha çok geriliyorum diye..

Back