2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canımmm ben buraya yazmayı unutmuşum hamiş haberimi ama sen beni hamiş listene almayı unutmamışsın çok çok teşekkür ederim senin de güzel haberlerini duymayı dilerim tezz zamanda

Canımmm ben buraya yazmayı unutmuşum hamiş haberimi ama sen beni hamiş listene almayı unutmamışsın çok çok teşekkür ederim senin de güzel haberlerini duymayı dilerim tezz zamanda
Aminn inşallah canım. sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

Kizlarr bugun adet oldumm..dunde kan vermistim daha sonuc 2 gune cikarmis saglik ocagindan.
Ama oldum ya rahatladim 10 gun gecikmisti,vee herseyde bi hayir var galiba ,ben gecen sene SAT 5 kasim da hamile kalmistim bir sene sonra yine ayni tarihte adet oldumm Allahin bi lutfu galiba yine 5 kasim sat la hamile olabilirimm..nedense cook mutluyumm.

yesa bir garip oblomov @kutuphanekedisi Kuzugiller Kontes001 BirAsilAnnesi @nisandeniz @mervem-metem

Ayy kaldi mi etiketlemedigim sanirsin hamile haberi veriyorum alt tarafi bi adet oldum.

Hahahahah canım çok tatlisin :)

İnşallah bu ay güzel haberi alırız :)

canım hayırlısı olsun inşallah hamilelik haberi vereceğin günlerde gelir dediğin gibi belki sat 5 kasımı bekliyorsundur

canım sen neler yapıyorsun farklı topiklerde gezdikçe habersiz kalıyoruz ben topik topik geziyorum her yerde takip ettiğim arkadaşlarım oldu

Ne yapayım canım benim

Yumurtlama donemindeyim inşallah bu ay olur hayırlısıyla :)

Ben çok takilmamaya çalışıyorum bakalim:)

Hayirlisi olsun canım umut dolu olmana sevindim ben daha adetim gelmeden belirtim yok diye üzülmeye başladım bile gene olmadi galiba

canım inşallah daha fazla bekletmez de bebişin de gelir.
buraya etiketlediğinde iyi oldu valla.
benim de salı günü transferim var dualarınızı bekliyorum.

Ne yapayım canım benim

Yumurtlama donemindeyim inşallah bu ay olur hayırlısıyla :)

Ben çok takilmamaya çalışıyorum bakalim:)
amin canım inşallah olur bende kimyasaldan sonra hiç takılmadım hala belirtim yok diğer aylarda milyon tane belirti yaşamışım sabah sadece göğüs ucumun koyulaşmış kahverengi kısmının baya yayıldığını gördüm o kadar ama acaba kimyasal geçirdim ya ondan mı kaldı diyorum

Hahahahah canım çok tatlisin :)

İnşallah bu ay güzel haberi alırız :)
İnsallah canimm.sendende guzel haberler aliriz arkali onlu kovalasip dururuz :)
canım hayırlısı olsun inşallah hamilelik haberi vereceğin günlerde gelir dediğin gibi belki sat 5 kasımı bekliyorsundur
Belkide 5 kasimi bekledim canim insallah saglikla gelir bebislerde..

Hayirlisi olsun canım umut dolu olmana sevindim ben daha adetim gelmeden belirtim yok diye üzülmeye başladım bile gene olmadi galiba
Umutlu olmayip napayim canim inan adet olamamak cok kotu biseymis ya,bebe yoksa bosa stres o belirsizlik insani mahvediyor bugun pecetede gordum ohhhh bee geldin dedim o kadar sevindim yani.
Canim belirti arama inan cok cok takiyoruz herseye acabalarla yaklasmaktan sasti vucutlar.rahat olmaya calis.

İnşallah istediğin gibi olur canımmm :)

aynen adete birkaç gün kala stres basıyor beni. hamile olmadığımdan emin olunca da bu sefer adetim gelmedi diye stres oluyorum. ve adet olunca o yaşadığım mutluluğu ve rahatlamayı anlatamam. bu da sağlık belirtisi diye diye adet olduğuma göbek atıyorum resmen

Hamilesin sandım valla bi an

bu mutluluğunun darısı nur topu gibi bir bebişe olur inşallah aralık 5de yıkılır buralar sevinçten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…