merhaba kızlar. güne buradaki mesajlarınızı okumadan başlamıyorum. maşallah çok neşelisiniz benim aksime. moral veriyorsunuz bizlere sağolun :)bir garip oblomov @kutuphanekedisi
ah bizim ne dipte olduğumuz durumlar oldu ama inan sağlığın varsa hepsi boş önemli olan sağlık canım.. burası çok güzel insanların olduğu bir yer tabi arada istisnai durumlar olabiliyor... aylardır çok güzel paylaşımlarımız oldu moralsizken bile başka bir arkadaşımıza destek olduk.. o nedenle moral ve destek ekibi olarak hizmetinizdeyizbizi bizden daha iyi anlayan kimse yok isteklerimiz ortak çünkü...
Şu an sen de bu mesajınla moral oldun valla :) Sen de sağol, varolNeşeli olmayıp da napcaz canım ya amaaaaan, hayra yor başına ne geliyorsa ya da ne gelmiyorsa, gül geç Elbette benim de bizim de çok moralsiz olduğumuz anlar oldu ama farklı bakış açıları "Hakkaten de doğru" dedirtiyor insana burda Burası gerçekten şahane bir yer, derdimize derman, üzüntümüze neşe çoğu zaman
DESTEK EKİBİ
ben bu tarz insanlar yüzünden instagram hesabımı komple kapattım canım... bunlar yetmezmiş gibi sırf laf sokmak yermek için takip edenlere abuk subuk yorum yapanlara da kızdığımdan da kapattım.. haklısın şirin olacaklar herkes ay ne çici diyecek beğeni alacak takipçi toplayacak diye daha hakkını arayamayan zavallı çocuklarına yapmadıklarını bırakmıyorlar... neyse ki artık yasalarda yerini aldı diye hatırlıyorum şikayet edildi mi anne ya da baba hakkında yasal işlem başlatılabiliyor... mahremiyet hele ki bu zamanda çok önemli...kızlar biraz kafamız dağılsın bir şey paylaşayım istedim. fotoğraf yüklenen bir sosyal medya uygulamasında bebek videoları paylaşan bir hesap takip ediyordum. konulan bebeklerden biri öyle tatlıydı ki kimin bebeğiymiş neciymiş derken annesinin hesabına ulaştım. kadının anladığım kadarıyla geç çocuğu olmuş. ama yani bilemiyorum sürekli ama sürekli bebesinin fotolarını koymuş. ve çocuğu da öyle bir kılığa sokmuş ki.tütüler tokalar bandanalar. tüllü tüllü kıyafetler elbiseler. tamam kız çocuklarına çok yakışıyor ama resmen çocuğu oyuncağı yapmış. ay o an çocuktan soğudum ve ona üzüldüm. kendimi onun yerine koyuyorum ben de zor çocuk sahibi olacağım ama nasıl desem öyle olmam diye düşünüyorum. hem nazar diye bir şey var. kaldı ki anneler çocuklarının sahibi değil. o çocuğun da bir mahremiyeti olmalı. afedersin sıçtığı kakayı bile koyacak kıvama gelecek kadar üşüttük kafayı. sizler ne düşünüyorsunuz
Bende kullansan ne gibi yararları olur normal folikasit lerden farklı mı nedir cnmEvet canim kullandim sabah 2 poset aksam 2 poset ictim ve harika bir sey yumurtladigimi en iyi onu icince anlamistim... Bu ay regl olursam yine kullanmayi dusunuyorum
Rahim iyi gorunuyo dedi kotrde. Bide eskiler dusuk ustune hemen kaliyomus maasallah cok guzelSelam canım.
Kürtajdan sonra korunmayı, rahmin toparlanması için ve eğer olursa sağlıklı gebelik oluşamayacağı için öneriyorlar. Oldu ki bebekte bir sıkıntı oldu tekrar kürtaj olmak zorunda kaldın diyelim, daha yeni böyle bir işlem geçirdiğinden tekrar kürtaj olmak senin sağlığın için de zararlı olabilir. Böyle konularda doktorları dinlemek en mantıklısı canım. Ama olan olmuş, moralini bozma, belki çabuk toparlandın ve gebelik varsa belki de çok sağlıklı ilerleyecek. O yüzden şimdi daha henüz regl günün gelmemişken, olmamış şeylere takılmaBen doğum yaptıktan 40 gün sonra hamile kalan biliyorum Çatır çatır doğurdu hiç de bir şey olmadı yani mesela.
Dr iyi toparlanmis rahim dedi skinti yok dedi. Bi de ben dusuk yaptim 1.5 cmlik parcayi vakumla almislardi.Selam canım.
Kürtajdan sonra korunmayı, rahmin toparlanması için ve eğer olursa sağlıklı gebelik oluşamayacağı için öneriyorlar. Oldu ki bebekte bir sıkıntı oldu tekrar kürtaj olmak zorunda kaldın diyelim, daha yeni böyle bir işlem geçirdiğinden tekrar kürtaj olmak senin sağlığın için de zararlı olabilir. Böyle konularda doktorları dinlemek en mantıklısı canım. Ama olan olmuş, moralini bozma, belki çabuk toparlandın ve gebelik varsa belki de çok sağlıklı ilerleyecek. O yüzden şimdi daha henüz regl günün gelmemişken, olmamış şeylere takılmaBen doğum yaptıktan 40 gün sonra hamile kalan biliyorum Çatır çatır doğurdu hiç de bir şey olmadı yani mesela.
Dr.iyi toparlanmis rahim dedi bide ben dusuk yaptim 1.5cmlik parcayi vakumla aldilar. Acikcasi cok bekledim ve korunmak istemedim acikcasi simdide boyle bi korkuoldu. Allah hayrlisi neyse onu nasip etsin ne diyeyimSelam canım.
Hayırlısı olsun canım bugün çözülürse dünü başlangıç olarak kabul edebilirsin. doktor bana öyle demişti deKızlaaaarrr günyadın :)
Bugün Bat günü, sabah test yaptım negatif. Akşam kahve aknıtılar da gelemye başladı zaten, hevesim kursağımda kaldı resmen
Yeni BAT henüz veremiyorum. Daha tam anlamıyla regl olmadım.
Öpüyorum hepiniziiiiii
canım inofoliğin içinde diğer folik asitlerden farklı olarak 2 tane daha bileşen bulunuyor.Bende kullansan ne gibi yararları olur normal folikasit lerden farklı mı nedir cnm
canım regl gelse de umudu kaybetmek yok yeni ay yeni umutlar. hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlaaaarrr günyadın :)
Bugün Bat günü, sabah test yaptım negatif. Akşam kahve aknıtılar da gelemye başladı zaten, hevesim kursağımda kaldı resmen
Öpüyorum hepiniziiiiii
Çok teşekkür ederim cnm uzun uzun anlatmışsın uğraşmışsın çok sağolcanım inofoliğin içinde diğer folik asitlerden farklı olarak 2 tane daha bileşen bulunuyor.
Myo-inositol: Vitamin benzeri bir maddedir genelde B8 vitamini olarak adlandırılır B vitamin komplekslerinden olarak bilinir. Birçok hayvanda da bulunmaktadır. Laboratuar ortamlarında üretilmektedir. İnsülin, yağ, şeker metabolizmasında önemli rol oynamaktadır. Yapılan araştırmaların genelinde diyabet bulunan kişilerin sağlıklı olan insanlara göre daha fazla myo-intisol kaybettiği tespit edilmiştir. Bu nedenle diyabet hastalarında ihtiyaç olarak görülmektedir.
D-Kiro inozitol: İnsülin hassaslaştırıcı olarak kullanılmaktadır. Hücre içerisine giren şekerlerin depolanmasından sorumlu bir bileşendir. Eksikliğinde hücre içersinde giren şekerlerin depolanması engellendiğinde kan şekerinin yükselmesine neden olmaktadır.
Myo-İnositol ve D-Kiro inozitol tek başlarına kullanılan bileşenler değillerdir. İnofolic içersinde belirli düzeylerde olması gereken miktarlarda bulunmaktadır. Bu bileşenler metabolizmamız ve üreme işlevleri ile ilgili sorunlarımızda bize yardımcı olmaktadır.
İnofolic yukarıda saymış olduğum üç bileşenin birleşimden belirli dozlarda oluştuğundan dolayı vücudumuzda birçok şeylere yardımcı olmaktadır.
İnsülin vücudumuzda bulunan pankreastaki beta hücrelerinde salgılanan bir hormondur. Kandaki şekerin kandan ayrılarak hücre içine girmesine sağlar. Şeker hastası olmayan insanlarda besin alımları sonrası pankreas alınan besinlerin enerji haline dönüştürülmesini sağlamak için insülün üretilir. Polikistik over sendromu olan kadınlarda insülin direnci oluşturmaktadır. PKO olarak geçmektedir polikistik over kısaltılmasıdır. Hormonal ortam dengesizliğinin sonucunda yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarda erkeklik hormonu salgılanması durumudur. Adet düzensizliği, tüylenme ile kolayca tespit edilebilir. İnofolic de bu rahatsızlıkların tedavilerinde kullanılır.
normalde pko hastalarına veriliyor bu folik asit onların insülin direncinden dolayı üreme işlenlerinde bozukluk oluyor. ama bizler sağlıklı oluduğumuzdan bizim daha çabuk daha kolay hamile kalmamıza yardımcı oluyor diye düşünüyorum... ben kullandığım ay kaldım mesela...
Olsun cnm umudu bile güzel gelecek ay olur inşallahKızlaaaarrr günyadın :)
Öpüyorum hepiniziiiiii
Sağol canım teşekkür ederim :)Hayırlısı olsun canım bugün çözülürse dünü başlangıç olarak kabul edebilirsin. doktor bana öyle demişti de
Aynen yok ya Aralık'tan da gayet umutluyum her ay olduğu gibi, Aralık da güzel bir ayOlsun cnm umudu bile güzel gelecek ay olur inşallah
Aynen her ay içimde suladığım kocaman bir umut ağacım oldu zatencanım regl gelse de umudu kaybetmek yok yeni ay yeni umutlar. hakkında hayırlısı olsun inşallah
canım o ağaç sürekli yeşil kalmalı ki günü geldiğinde meyve versinAynen her ay içimde suladığım kocaman bir umut ağacım oldu zatenSulamaya devam ediyorum :) ben suladıkça o büyüyor :) Her ay, bir önceki aydan daha da umutlanıyorum
Kanda çıkar ama evde yaptığın testte çıkmayabilir. bence adetini bekle. öğrensende yine adetini bekleyeceksin yada iki güne bir kan vereceksin.kızlar ben tam yumurtlama gününe denk getirmiştim o günden sonra kasıklarımda ciddi batmalar oldu daha önce hiç olmamıştı reglime 1 hafta var ve bugünde ilişkiden beri tam 1 hafta oldu testte çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum kafamda deli sorular, göğüslerimde dal gibi damarlar belirdi
bu beklemek ne sinir bozucu bişey ya Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahKanda çıkar ama evde yaptığın testte çıkmayabilir. bence adetini bekle. öğrensende yine adetini bekleyeceksin yada iki güne bir kan vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?