• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar ben tam yumurtlama gününe denk getirmiştim o günden sonra kasıklarımda ciddi batmalar oldu daha önce hiç olmamıştı reglime 1 hafta var ve bugünde ilişkiden beri tam 1 hafta oldu testte çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum kafamda deli sorular, göğüslerimde dal gibi damarlar belirdi :bicak:
varsa bile ilişki üzerinden 12 gün geçmeden kanda da çıkmaya bilir garanti olsun sen bekle günün geçsin canım...

:halay: hayırlı olsun diyelim :) herkes hamile olacak bi ben kalacam burda :)

deme öyle ya. ben eski konulara çok bakıyorum. oradakiler böyle umutsuz umutsuz konuşmalarına rağmen anne olmuşlar. kimi 2 yıl sonra kimi 3 kimi 4-5.. böyle gider. o konulara bakınca kendimi boşa üzdüğümü görüyorum çünkü nasipte ne zaman yazılmışsa o zaman oluyor. bizim elimizden hiçbir şey gelmiyor maalesef. yani biliyorum elbet bir gün ben de anne olacağım hissediyorum. ama şu stresle hepten geciktiriyorum geciktirdikçe daha çok stres oluyorum. bir paradoksun içine hapsolmuş gibiyim. bu yüzden KADIN OLMAKTAN NEFRET EDİYORUM :silah:

hayırlı olsun ya vay be denemenin ikinci ayında hamile kalmak bize ne uzak şeyler. neyse nazarım değmesin :KK53:sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah:nazar: @Mrvmdpl

deme öyle ya. ben eski konulara çok bakıyorum. oradakiler böyle umutsuz umutsuz konuşmalarına rağmen anne olmuşlar. kimi 2 yıl sonra kimi 3 kimi 4-5.. böyle gider. o konulara bakınca kendimi boşa üzdüğümü görüyorum çünkü nasipte ne zaman yazılmışsa o zaman oluyor. bizim elimizden hiçbir şey gelmiyor maalesef. yani biliyorum elbet bir gün ben de anne olacağım hissediyorum. ama şu stresle hepten geciktiriyorum geciktirdikçe daha çok stres oluyorum. bir paradoksun içine hapsolmuş gibiyim. bu yüzden KADIN OLMAKTAN NEFRET EDİYORUM :silah:

hayırlı olsun ya vay be denemenin ikinci ayında hamile kalmak bize ne uzak şeyler. neyse nazarım değmesin :KK53:sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah:nazar: @Mrvmdpl
Aynen bende bakıyorum nerdeyse hepsi anne olmuş. inşallah bizde görürüz o günleri

sen bitkisel destek alıyor musun? pko var mı? sadece prolaktin sıkıntın vardı dimi?
Pko da var canım malesef. ama prolaktn için ilaç kullanıyorum ya daha düzenli geliyo adetim. her ay adet olurum çok sıkıntılı değilim ama soldaki yumurtam büyümüyo hiç. bu ay inofolic içecem adet olayım da

DSC_0002.JPG
arkadaşlar anlayananınız varmı?

Back