Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanmadım hatta ne olduğunu bilmiyorum. kendim yumurtlama tarihimi hesaplamistim 28 günde bir oluyordum 14 günü degerlendrdim öncesini ve sonrasını da .T Toprakliyagmur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım. Ovulasyon testi kullanmışmıydın hangi günleri değerlendirebildin çok özel değilse paylaşır mısın
İnşallah istediğin gibi gerçekleşir bu ayMerhaba kızlar bende 2. çocuğuma hamile kalmaya çalışıyorum haziran ayında hamileydim kalbi durdu bebişin olmadı şimdi tekrar deniyoruz hayırlısıyla, bu hafta yumurtlama haftasındayım sol kasığımda batan bir ağrı var geçen ayda yine tam yumurtlama günümde sağ kasığımda batan ağrı vardı hayırlısıyla olur inşallah bebişlerimiz birinci çocuğum klomen ile olmuştu 2. hamileliğimde klomen olmadan kendi kendine hamile kaldım ama tutunamadı kalbi durdu bebişin, sanırım hormonlarım düzene girdi klomen olmadan da yumurtalarım büyüyor Hayırlısı olsun..
naptın canım nugünkü testin nasıl çıktı :))))))İnşallah istediğin gibi gerçekleşir bu ay
Çok fazla sıvı aldığımdan henüz yapmadım bugün testinaptın canım nugünkü testin nasıl çıktı :))))))
Canim 3 aydır benim de gelismiyordu yumurtam hatta klomen kullandigim ay bile gelismedi doktor bu ay femara kullandirdi 13 18 20 mm büyüklüğünde üç yumurtam oldu.ya şu meşhur kasık ağrısı bende kendimi bildim bileli yok? ben sadece regl olurken yaşıyorum. yumurtam hiçbir zaman gelişmiyor yani. ovulasyon testinde bile ikinci çizgi hep silik. ay valla YETERRRRR diye bağırasım var. BIKTIM BIKTIM
bir de nasıl ayırt ettiklerini anlayamıyorum ben. yani benim ayıptır söylemesi karnım çok sık ağrır. bağırsaklarımda gaz sıkışır hemen. ben karın ağrsı ve kasık ağrısını ayırt edemiyorum o yüzdenCanim 3 aydır benim de gelismiyordu yumurtam hatta klomen kullandigim ay bile gelismedi doktor bu ay femara kullandirdi 13 18 20 mm büyüklüğünde üç yumurtam oldu.
Aynen canim bu ay yumoslar güzel sonuc da güzel olur inşallah. O kasik agrisini ben de cok bilmiyorum ne yazik kibir de nasıl ayırt ettiklerini anlayamıyorum ben. yani benim ayıptır söylemesi karnım çok sık ağrır. bağırsaklarımda gaz sıkışır hemen. ben karın ağrsı ve kasık ağrısını ayırt edemiyorum o yüzden
demek klomenle bile gelişmedi ha.. aman of ne yumurtaymış
Evet canim kullandim sabah 2 poset aksam 2 poset ictim ve harika bir sey yumurtladigimi en iyi onu icince anlamistim... Bu ay regl olursam yine kullanmayi dusunuyorumbir garip oblomov canım sen inofolic kullanmış mıydın. nasıl kullandın. almayı düşünüyorum.
Regl olup bittikten sonra mı başladınEvet canim kullandim sabah 2 poset aksam 2 poset ictim ve harika bir sey yumurtladigimi en iyi onu icince anlamistim... Bu ay regl olursam yine kullanmayi dusunuyorum
Evet canim regl bitti icmeye baslamistim sonra yumurtlama gunum bitti biraktim ama keske birakmasaydim dedim bebwgin tutunmasinada yardim ediyormus sonradan keske icseydim bebegim tutunurmuydu acaba diye dusundum ama kismet olmayacaksa icseydimde olmazdiRegl olup bittikten sonra mı başladın
Ney cnm o içtiğinEvet canim kullandim sabah 2 poset aksam 2 poset ictim ve harika bir sey yumurtladigimi en iyi onu icince anlamistim... Bu ay regl olursam yine kullanmayi dusunuyorum
Inofolik folik asitNey cnm o içtiğin