• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar bende grip için doktora gittim bugün ama bi ümit gebelik varsa diye kanda test yaptırdım adetime 4 gün var daha ve negatif çıktı bu aydan ümidim kalmadı. Negatifi görünce üzülmicemdiyorum ama üzüldüm yine de :KK42:

Ya ben bir türlü bekleyemiyorum. Negatifi de görüp oturuyorum ama gene de o sol 6 günü zor bekliyorum. Battan 6 gün öncesine kadar söylüyor testler. Aslında sabretmek lazım. Ama negatifi testte görmeyi tercih ediyorum ya. Bir gün tuvalete gidip kırmızıyı görmek daha çok koyuyor.
Aynen. Zaten psikolojik olarak hamile değilsek erteliyoruz adeti. Hamile miyiz acaba diye. Benim bi kaç kez test yaptıktan sonraki gün adet olduğum oldu.

Kızlar bende grip için doktora gittim bugün ama bi ümit gebelik varsa diye kanda test yaptırdım adetime 4 gün var daha ve negatif çıktı bu aydan ümidim kalmadı. Negatifi görünce üzülmicemdiyorum ama üzüldüm yine de :KK42:
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım. Allah büyük elbet birgün o testte pozitifi görecez.

Aynen ben de bir önceki ay çok hazırlamıştım kendimi. Hiç belirti yok olmayacağım ama sorun da değil başka planlarım falan vardı ama önce testte negatif gördüm üzüldüm. Sonra da regl oldum ağladım ki cidden sorun yapmadığımı düşünüyordum.

Aynen ben de bir önceki ay çok hazırlamıştım kendimi. Hiç belirti yok olmayacağım ama sorun da değil başka planlarım falan vardı ama önce testte negatif gördüm üzüldüm. Sonra da regl oldum ağladım ki cidden sorun yapmadığımı düşünüyordum.
Negatifi gördüğümde megerse çocuk için ne kadar hevesliymisim ne kadar istiyomusum dedim kendime.

Ben bu ay olmazsa gitcem doktora bi genel kontrol yaptırcam sıkıntı varsa boşuna zaman kaybı yapmıyım

Canım kesin git. Zaten gebelik düşünmeden önce artık herkes gidip kan tahlili falan veriyor. Toksoya bakılıyor, bende d vitamini eksikliği vardı takviye yaptık. Folik asit falan başlanıyor.

Evet git canım. Sıkıntı varsa tedavi olursun.
Ya bide çok saçma bişey oldu geçen gece yatıyodum uyumadan önce dua ettim sonra dedimki allahım bari rüyamda falan göriyim varsa bi işaret yolla falan diye geçirdim içimden uyudum rüyamda kendimi bembeyaz gelinlikle gördüm anlamına baktım evliler için hayırlı evlat diyo ne biliyim bi umut oldu içimde :dua:

Ben de senin gibi yaptım ve harika bir rüya gördüm rabbim inşallah ikimize de göstermiştir
Ya bide çok saçma bişey oldu geçen gece yatıyodum uyumadan önce dua ettim sonra dedimki allahım bari rüyamda falan göriyim varsa bi işaret yolla falan diye geçirdim içimden uyudum rüyamda kendimi bembeyaz gelinlikle gördüm anlamına baktım evliler için hayırlı evlat diyo ne biliyim bi umut oldu içimde :dua:[/QUOTE

Herkese hayırlı dogum nasip olsun bende 30 ekim de dogum yapacaktim 35+0 da erken acil dogum yaptım Allahım herkese zamaninda kavustusun bebegim küvezde bizede dua edermsiniz bebeklerinizin hareketlerine cok dikkat edin iyki yavaslamayi farketmişim

kızlar gecen hafta yumurtlama gününü degerlendirmiştik şimdi karnım ve midem çok gaz var midem ekşiyor en önmlisi idrara çok çıkıyorum acaba üşüttüm mü yoksa tutmuş olabilir mikiiiiiiii bat 10 ekim

Kızlar Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah çok beklemeden kavuşalım bebeklerimize :dua: bizimde 3. Deneme ayımız bat 1 ekim hiçbir belirtim yok şuan :işsiz: inşallah ekim ayı hepimize uğur getirir sıra sıra paylaşırız müjdeli haberlerimizi burdan :KK73::anneadayı:

kızlar gecen hafta yumurtlama gününü degerlendirmiştik şimdi karnım ve midem çok gaz var midem ekşiyor en önmlisi idrara çok çıkıyorum acaba üşüttüm mü yoksa tutmuş olabilir mikiiiiiiii bat 10 ekim
İnşallah tutmuştur canım. Belirti arama sonra üzülüyoruz.

Kizlar 2 aydir bizde denemelere basladik ama bi sey kafama takiliyor dikkatimi cekiyor adetim ayni 28 gunde bir cok sukur sasmiyor ama eskiden 7 gun suruyordu gecen ay 5 gunde bitti bu ayda 25 inde adet oldum bu gun dorduncu gun ve bitmek uzere gene, bir de eskiden ilk iki gun cok azdi sonraki 2 gun yogun son bikac gun gene az 2 aydir ikinci gun cok yogun ondan sonra azaliyor. Karisik oldu biraz kusura bakmayin ama kafama takildi bu durum.

Kizlar 2 aydir bizde denemelere basladik ama bi sey kafama takiliyor dikkatimi cekiyor adetim ayni 28 gunde bir cok sukur sasmiyor ama eskiden 7 gun suruyordu gecen ay 5 gunde bitti bu ayda 25 inde adet oldum bu gun dorduncu gun ve bitmek uzere gene, bir de eskiden ilk iki gun cok azdi sonraki 2 gun yogun son bikac gun gene az 2 aydir ikinci gun cok yogun ondan sonra azaliyor. Karisik oldu biraz kusura bakmayin ama kafama takildi bu durum.
Hapla falan mı korunuyodunuz canım.

Back