• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Benim bata kaldı son 5 gün ne bi değişiklik hissediyorum ne bi belirti bakıyorum bazılarında yerleşme kanaması oluyo bende o da yok bu ayda olmadı galiba :KK43:

Aman boşver yerlesmeymis belirtiymis

Millet bi yazıyor 100 belirti var midesi bile bulanıyormus daha 3. Haftadan nasıl oluyorsa sonra adet oluyorlar

Benim arkadaşlarım belirti falan yok çatır çatır hamile kaldılar :)

Benim bata kaldı son 5 gün ne bi değişiklik hissediyorum ne bi belirti bakıyorum bazılarında yerleşme kanaması oluyo bende o da yok bu ayda olmadı galiba :KK43:

bendede yerleşme kanaması olmamıştı az kalmış biraz daha bekle gecikirsen kan testi yaptırırsın

bildiğim kadarıyla adetten 12-14 gün sonra yumurtlama dönemine giriyoruz 1 hafta süreyle sonrasındaki 1 haftada gebelik yoksa yumurta adetle atılmaya hazırlanıyor geçen aylarda bunu takip ettim ve gebe kaldım ama kimyasaldı benimki tekrar takibe başladım bu ay benimki değişebilir tabi bekleyip görücez

Benim bir ay 11. Gün bir ay 14. Gün bir ay 17 Gün yumurtlama oldu

Ovu testi ile takip ediyorum değişiyor her ay:)

Aman boşver yerlesmeymis belirtiymis

Millet bi yazıyor 100 belirti var midesi bile bulanıyormus daha 3. Haftadan nasıl oluyorsa sonra adet oluyorlar

Benim arkadaşlarım belirti falan yok çatır çatır hamile kaldılar :)

walla bendede mide bulantısı olmuştu ve aşırı uyku vardı dediğin gibi 3. haftada sonra durdu meğer çocukta tutunamamış bazı bünyelerde oluyor yaşadığım için biliyorum

walla bendede mide bulantısı olmuştu ve aşırı uyku vardı dediğin gibi 3. haftada sonra durdu meğer çocukta tutunamamış bazı bünyelerde oluyor yaşadığım için biliyorum

Sen hamileymis o arkadaşlar adet oldular psikolojikmis yani :)

Merhaba kizlar iyi geceler benim de bir sorum olacak adetim 11 gün gecikti idrar testi yaptım ama guvenemedim çok silik çıktı bir de siz baksanız

Eklentiler

• 20160925_213200-1-1.jpg
    20160925_213200-1-1.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 73
Selam kizlaarr umudu ekime kalanlardanim ben de. Bu sefer bat 8 gun erken geldi hic umutlanmama firsat vermedi :(

bende gördüm bayağı silik ama bence bişeler var kan testi yaptırmalısın
Ya sende gördün mu çok silik gibi tabi çıplak gözle biraz daha iyi görünüyor ama bilemedim ki bir De çizgi aşağıya doğru hafif yamuk o neden acaba tam düz degil

Ya sende gördün mu çok silik gibi tabi çıplak gözle biraz daha iyi görünüyor ama bilemedim ki bir De çizgi aşağıya doğru hafif yamuk o neden acaba tam düz degil

bu testler bazen idrar fazla olunca fln yamuluyo takılma onlara sen ama var yani geç döllenme flndır muhtemelen dediğim gibi en kesin kan testi muhtemelen 2 güne bir kan isterler ;) hayırlı haberler inşallah

bu testler bazen idrar fazla olunca fln yamuluyo takılma onlara sen ama var yani geç döllenme flndır muhtemelen dediğim gibi en kesin kan testi muhtemelen 2 güne bir kan isterler :KK66: hayırlı haberler inşallah
İnş canim dediğin dogrudur cevap verdiğin için çok teşekkür ederim evet 3 damla yazıyordu ben yanlışlıkla ☺4 damla damlatmjstim sonra baktım çizginin altı yamuk herhalde dedim negatif çizgi düz degil diye

İnş canim dediğin dogrudur cevap verdiğin için çok teşekkür ederim evet 3 damla yazıyordu ben yanlışlıkla ☺4 damla damlatmjstim sonra baktım çizginin altı yamuk herhalde dedim negatif çizgi düz degil diye

inşallah doğrudur predictor diye bir test varya biraz daha pahalı o çok net çıkıyor ama sen artık kan testinde öğrenirsin umarım buraya da yaz olur mu ;)

inşallah doğrudur predictor diye bir test varya biraz daha pahalı o çok net çıkıyor ama sen artık kan testinde öğrenirsin umarım buraya da yaz olur mu
tabi yazarım canim inş vardır da sevincimı paylaşirim yoksa da hayırlısı artik

Bende geleyim topige kızlar ...
Doğum kontrol hapı kullanyordum.
Eylül 13. De bıraktım 15.nde adet oldum.
Sanırım vücut doğum kontrol halinin bittiğini algıladi.
Bende doktora gorundum dün ..
Tam testi yaptı.. Hamilelik dusundugumu söyledim. Troitlere bakti. . Ve smeAr testi sanırım onu yaptı bir hafta sonra sonucunu alacağım. . Hamilelik dusunuyorsan folik asit kullan dedi..
15nde adet olmuştum. . Tam olarak yumurtlama günümü kestiremiyorum..
Olsa da olmasa da Rabbimden öncelikle hayırlısı ...
gün aşırı ilişkiyle yakalarsın canım yada ovulasyon testi kullanabilirsin

Back