• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Rabbim cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Eylul ekim kasim topiginin daimi uyesiyim ama buraya da yazayim dedim 14 ekim benim bat gunum umarim olmam gebelik haberini veririm sizlerde tabi :)

Rabbim cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Eylul ekim kasim topiginin daimi uyesiyim ama buraya da yazayim dedim 14 ekim benim bat gunum umarim olmam gebelik haberini veririm sizlerde tabi :)
İnşallah canım. Buraya da yaz bizimle paylaş :) mutluluğun mutluluğumuz olsun inşallah :)

selam kızlar benim bat 14 ekim ama kimyasal gebelik geçirdim çokta emin deilim batımdan inşallah tekrar hamile kalabilirim

İnşallah canım. Vitaminli beslen inşallah bebeğin gelir.

aminnn inşallah folik asit almaya başlamıştım hala devam ediyorum düşünmemeye çalışıyorum ama içimde sürekli bir merak allahtan hayırlısı bakalım :)

aminnn inşallah folik asit almaya başlamıştım hala devam ediyorum düşünmemeye çalışıyorum ama içimde sürekli bir merak allahtan hayırlısı bakalım :)
Hamile kalabilmende iyi bişey canım. Bende o da yok.

Hamile kalabilmende iyi bişey canım. Bende o da yok.

herşey nasip kısmet allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah sizinde güzel mutlu haberlerinizi burdan alırız burda yazmak sizlerle buluşmak bile çok iyi geliyor insan paylaştıkça rahatlıyor sanki sizde stres yapmayın nasipse hiçbirşey durduramıyor ;)

Bende geleyim topige kızlar ...
Doğum kontrol hapı kullanyordum.
Eylül 13. De bıraktım 15.nde adet oldum.
Sanırım vücut doğum kontrol halinin bittiğini algıladi.
Bende doktora gorundum dün ..
Tam testi yaptı.. Hamilelik dusundugumu söyledim. Troitlere bakti. . Ve smeAr testi sanırım onu yaptı bir hafta sonra sonucunu alacağım. . Hamilelik dusunuyorsan folik asit kullan dedi..
15nde adet olmuştum. . Tam olarak yumurtlama günümü kestiremiyorum..
Olsa da olmasa da Rabbimden öncelikle hayırlısı ...

Bende geleyim topige kızlar ...
Doğum kontrol hapı kullanyordum.
Eylül 13. De bıraktım 15.nde adet oldum.
Sanırım vücut doğum kontrol halinin bittiğini algıladi.
Bende doktora gorundum dün ..
Tam testi yaptı.. Hamilelik dusundugumu söyledim. Troitlere bakti. . Ve smeAr testi sanırım onu yaptı bir hafta sonra sonucunu alacağım. . Hamilelik dusunuyorsan folik asit kullan dedi..
15nde adet olmuştum. . Tam olarak yumurtlama günümü kestiremiyorum..
Olsa da olmasa da Rabbimden öncelikle hayırlısı ...

sanırım bu hafta yumurtlarsın dönemimiz aynı bu hafta yoğun çalışmalı :)
dediğin gibi öncelikle herşeyin hayırlısı

Ben de varım kızlar

Bi yumurta takibi yaptirmadigim kalmıştı bu ay onu yaptıracagim

Benim neyim eksik herkes yaptırıyor dedim :)

sanırım bu hafta yumurtlarsın dönemimiz aynı bu hafta yoğun çalışmalı :)
dediğin gibi öncelikle herşeyin hayırlısı

Aaa öyle mi .. dediğim gibi bu konuya çok yabancıyim. . Normalde hep ayin sonunda olurdum. Ancak ilacı 13 eylulde bıraktım. Vücut yedi gün ara verdigimi dusundugu için ilacı birakinca hemen hafta oldum 15 eylülde ...

Aaa öyle mi .. dediğim gibi bu konuya çok yabancıyim. . Normalde hep ayin sonunda olurdum. Ancak ilacı 13 eylulde bıraktım. Vücut yedi gün ara verdigimi dusundugu için ilacı birakinca hemen hafta oldum 15 eylülde ...

bildiğim kadarıyla adetten 12-14 gün sonra yumurtlama dönemine giriyoruz 1 hafta süreyle sonrasındaki 1 haftada gebelik yoksa yumurta adetle atılmaya hazırlanıyor geçen aylarda bunu takip ettim ve gebe kaldım ama kimyasaldı benimki tekrar takibe başladım bu ay benimki değişebilir tabi bekleyip görücez

Benim bata kaldı son 5 gün ne bi değişiklik hissediyorum ne bi belirti bakıyorum bazılarında yerleşme kanaması oluyo bende o da yok bu ayda olmadı galiba :KK43:

Back