- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşallah canım. Eminim çok güzel bi duygudur düşüncesi bile güzelRabbim hepinize hayirli haberler getirsin insallah. En kisa zamanda bu guzel duyguyu yasarsiniz. ☺
İnşallah canım. Buraya da yaz bizimle paylaş :) mutluluğun mutluluğumuz olsun inşallah :)Rabbim cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Eylul ekim kasim topiginin daimi uyesiyim ama buraya da yazayim dedim 14 ekim benim bat gunum umarim olmam gebelik haberini veririm sizlerde tabi :)
Insallah canim ya Rabbim cumlemize nasip etsin bu duyguyu beklemedeyim insallah guzel haberlerle donerimİnşallah canım. Buraya da yaz bizimle paylaş :) mutluluğun mutluluğumuz olsun inşallah :)
Sizn batlara çok var bu ayı dolu dolu geçirin canım :)SElam kızlar benimde 17 ekim umarım ekim ayı uğurlu gelir herkese
İnşallah canım. Vitaminli beslen inşallah bebeğin gelir.selam kızlar benim bat 14 ekim ama kimyasal gebelik geçirdim çokta emin deilim batımdan inşallah tekrar hamile kalabilirim
İnşallah canım. Vitaminli beslen inşallah bebeğin gelir.
Hamile kalabilmende iyi bişey canım. Bende o da yok.aminnn inşallah folik asit almaya başlamıştım hala devam ediyorum düşünmemeye çalışıyorum ama içimde sürekli bir merak allahtan hayırlısı bakalım :)
Hamile kalabilmende iyi bişey canım. Bende o da yok.
Bende geleyim topige kızlar ...
Doğum kontrol hapı kullanyordum.
Eylül 13. De bıraktım 15.nde adet oldum.
Sanırım vücut doğum kontrol halinin bittiğini algıladi.
Bende doktora gorundum dün ..
Tam testi yaptı.. Hamilelik dusundugumu söyledim. Troitlere bakti. . Ve smeAr testi sanırım onu yaptı bir hafta sonra sonucunu alacağım. . Hamilelik dusunuyorsan folik asit kullan dedi..
15nde adet olmuştum. . Tam olarak yumurtlama günümü kestiremiyorum..
Olsa da olmasa da Rabbimden öncelikle hayırlısı ...
sanırım bu hafta yumurtlarsın dönemimiz aynı bu hafta yoğun çalışmalı :)
dediğin gibi öncelikle herşeyin hayırlısı
Hamile kalabilmende iyi bişey canım. Bende o da yok.
Aaa öyle mi .. dediğim gibi bu konuya çok yabancıyim. . Normalde hep ayin sonunda olurdum. Ancak ilacı 13 eylulde bıraktım. Vücut yedi gün ara verdigimi dusundugu için ilacı birakinca hemen hafta oldum 15 eylülde ...