- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
AMİN CANIM AMİN KİM İSTİYORSA TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN ALLAHDuaların seni boş çıkarmasın inşallah canım benim bu ay yüzün gülsün karnın bebiş dolsun
kıyamam geçmiş olsun, iyi ki ilerleyen haftalarda düşük olmuyor senin için çok zor olurdu canım. güzel bir doktor kontrolünden geçin eşinle ikiniz...Bu sabah düşük başladı bu kadarmış ..sanırım kimyasal gebelikti
İnşallah canım yakın zamanda araştırma hastanesine gidicem ..sizlerle paylaşmak çok iyi geldi iyiki varsınızkıyamam geçmiş olsun, iyi ki ilerleyen haftalarda düşük olmuyor senin için çok zor olurdu canım. güzel bir doktor kontrolünden geçin eşinle ikiniz...
aynen canım... burda insan içini çok güzel döküyor....İnşallah canım yakın zamanda araştırma hastanesine gidicem ..sizlerle paylaşmak çok iyi geldi iyiki varsınız
Gör bak umudunu kestin ya Allah izniyle tutunacak inşallahinşalalhberen20 ... onda tutmamıştı... sonra doğal olmuştu am abu kez umudum yok tüp bebeğe geçiş için bir süreç...
İkinci bebeğini mi düşünüyorsun canım ..yani bir çoçuğun var mıinşalalhberen20 ... onda tutmamıştı... sonra doğal olmuştu am abu kez umudum yok tüp bebeğe geçiş için bir süreç...
Gör bak umudunu kestin ya Allah izniyle tutunacak inşallah[/Q
( inşallah canım tutarsa bebeğin için hediye yollayacağım sana
yok canımİkinci bebeğini mi düşünüyorsun canım ..yani bir çoçuğun var mı
Aklımda öyle kalmış canım rabbim büyük ben ikinci aşılamada hamile kalmıştım. İnşallah senin de öyle olur. Umudunu kestigin an geliyor melegin ben de tüp düşünürken hamile kalmışım .inşalalhberen20 ... onda tutmamıştı... sonra doğal olmuştu am abu kez umudum yok tüp bebeğe geçiş için bir süreç...
inşallah canım sizin sağlıkla tamamlanır gebeliğiniz bziimd etez zamanda olurAklımda öyle kalmış canım rabbim büyük ben ikinci aşılamada hamile kalmıştım. İnşallah senin de öyle olur. Umudunu kestigin an geliyor melegin ben de tüp düşünürken hamile kalmışım .
RAbbim tez zamanda inşallah kucağını doldursun canım benimyok canım(( bir kez hamile kaldım düşük yaptım
DUA ET CANIMSen hamile kalda hediye istemiyorum ben canım
Bebeğine alırsın o güzel hediyelerini inşallah
İnşallah yumoslar bebiş olur olur canımiyiyiz canım bugün doktora gittim, iki gelişen yumum var :) o biraz moral oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?