Hiç umudunu kaybetme sen olucak annesi :))iyiyiz canım bugün doktora gittim, iki gelişen yumum var :) o biraz moral oldu
Dualarim seninle canim rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah tez zamanda. Hatta ikiz bile olabilir baksana üç yumos varmış. Rsbnim duysun sesimizi.kızlar üç yum olmuş, 14-13-11 mm dua edin salı günü aşılama var
Dün çok sancım vardı iş yaptım diye ağrım oldu bugün biraz daha iyiyim çok şükür
Insallah canim.insallah... esimin degerleri dusuk su an kacam.hep.onda... insallah onunda iyi.cikar o gun degerleri sali gunu sabah benim icin dua edin ne olurDün çok sancım vardı iş yaptım diye ağrım oldu bugün biraz daha iyiyim çok şükür
Benim iki tane vardı bak çok şükür 3 varmış sende umudun yüksek tut
Dualarım seninle dilerim hayırlı haberlerle gelirsin bize
İnşallh güzel sonuçlar alırsın canım benim bebeğimde büyümüş teyzesi allahım sana da nasip etsin dilerimKizlar yarin asilama gunum dua edin ne olur baana ve benim gibi olanalara
Yaaaaaaaaaa nasil simdi canim saglikla tamamlarsin insallahhhhhİnşallh güzel sonuçlar alırsın canım benim bebeğimde büyümüş teyzesi allahım sana da nasip etsin dilerim
Canım inşallah rabbim yüzünü güldürecek hamile olduğun haberini duyup bayram edicez hayırlısıylaKizlar yarin asilama gunum dua edin ne olur baana ve benim gibi olanalara
amin canım inşallahCanım inşallah rabbim yüzünü güldürecek hamile olduğun haberini duyup bayram edicez hayırlısıyla
merhaba birşey soracaktımsize iyi diyen neye göre iyi dedi bilemiyorum.
bir ml de total sperm sayısı en az 20 milyon olmalı.
ayrıca ileri hareketi %40 olmalı en az.
morfoloji %4 ve daha fazla olmalı.
bu şekilde bir test ancak normal olabilir.
senin için ovu testi 10.gün başlasan geç olmaz canım benim.
eğer istanbuldaysan sana da iyi bir üroloji doktoru tavsiye edebilirim.
eşimi ameliyat etti ve çok şükür biz iyi bir düzelme kazandık.
merhaba birşey soracaktım
eşime iki doktor elle kontrol sonucunda varikosel dedi
bir doktor solda 2. derece
diğer doktor hemde yard doç solda 3 sağda 2. derece
sonra başka bir doktor hem elle hem de ultrasonla yaptığı kontrolde varikosel olmadığını söyledi. hemde 1. derece bile olmadığını söyledi. Bize koenzim Q10 ve vemax verdi. 3 ay sonra tekrar görüşelim dedi.
sizin doktorunuz kim acaba bir de ona görünsek
bir de morfoloji 0, bunlar marfolojiye etki edermi sizce
AH KUZUM BUGÜN TEST YAPTIM, ÇATLAMANIN 11. GÜNÜ, AŞILAMANIN 9. GÜNÜ... TEST SİLİK ÇIKTI... MUHTEMELEN ÇATLAMA İĞNESİNDEN... YARIN TEKRARLAYACAĞIM TESTİ
Yarın yaptığın test koyulaşır inşallah beni de etiketle canım haber bekliyorum senden.AH KUZUM BUGÜN TEST YAPTIM, ÇATLAMANIN 11. GÜNÜ, AŞILAMANIN 9. GÜNÜ... TEST SİLİK ÇIKTI... MUHTEMELEN ÇATLAMA İĞNESİNDEN... YARIN TEKRARLAYACAĞIM TESTİ
İnşallah güzel spnuçlar alırsın canım benimAH KUZUM BUGÜN TEST YAPTIM, ÇATLAMANIN 11. GÜNÜ, AŞILAMANIN 9. GÜNÜ... TEST SİLİK ÇIKTI... MUHTEMELEN ÇATLAMA İĞNESİNDEN... YARIN TEKRARLAYACAĞIM TESTİ
İnşallah güzel haberlerle gelirsin inşallahAH KUZUM BUGÜN TEST YAPTIM, ÇATLAMANIN 11. GÜNÜ, AŞILAMANIN 9. GÜNÜ... TEST SİLİK ÇIKTI... MUHTEMELEN ÇATLAMA İĞNESİNDEN... YARIN TEKRARLAYACAĞIM TESTİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?