- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
İki hamilelikte de yerleşme kanaması olup hamile olduğumu öğrenip sevinmem le düşük oldu ..bu üç olacak gene yerleşme kanaması ile karşı karşıya geldim o açıdan korkuyorum gene birsey olacak diyebenim ilk hamileliğimde yerleşme olmuştu... yerleşmeden üç gün sonra testim silik çıkmıştı
Beni de etiketle canim merak ederim inşallah hayırlı haber verYarın sabah test yapıcam inşallah hayırlısıyla
Maşallah Rabbim tamamını erdirsinİnşallah ummadigin anda gelmistir bebegin. Ben de nezleyim canim dünden beri inşallah çabuk atlatirim onun dışında iyiyim cuma günü kontrolum vardı 13+1 olmuşuz biraz daha büyümüşüz 7 cm olmuşuz maşallah subhanallah.
Amin canım benim rabbim sizin yüzünüzü de güldürecek hayırlısıylaMaşallah Rabbim tamamını erdirsin
Rabbim tez zamanda anneligi nasip etsin inşallah canim dualarim sizlerleAyMorcivet bence var senin :))) bak göreceksin kardeşim:)
L laracraftberen20 kızlar dua edin bizlere arkanızdan gelelim
saol canım allah gönlüne göre versinRabbim tez zamanda anneligi nasip etsin inşallah canim dualarim sizlerle
İnşallah canım hayırlısıyla hamileyizdir ..iki gün geçti yerleşme kanamasından sonra ..sabaha test yapıcamAyMorcivet bence var senin :))) bak göreceksin kardeşim:)
L laracraftberen20 kızlar dua edin bizlere arkanızdan gelelim
Yarin sabah senin icin girecegim kk ya : )İnşallah canım hayırlısıyla hamileyizdir ..iki gün geçti yerleşme kanamasından sonra ..sabaha test yapıcam
Göğüslerim çız çız sızlıyorYarin sabah senin icin girecegim kk ya : )
canımmmmmm gözün aydın:))) bekliodum bunu:) erken gebelik mi bu??? kan ver, progostena başla hemen:) darısı tez zamandaEki Görüntüle 2070005 Evet canımlar hamileyimyerleşme kanamasının üçüncü günü ve dört saatlik idrar ile ancak bu kadar oldu bir kaç güne daha belirgin olur
Saol canım benim inşallah darısı basınıza olsun ..sevinemiyorum. Açık renk çok açık kahverenginde sulu bir akıntı oldu sanırım Buda düşecek ..evet erken gebelik testi canım...kimsenin haberi Yok ne kızlarımın eşimin hiç kimsenin haberi Yok ..canımmmmmm gözün aydın:))) bekliodum bunu:) erken gebelik mi bu??? kan ver, progostena başla hemen:) darısı tez zamandamaya_gallo ile bana inşallah
canım doktora görünsen keşke... kan verip... geçen seferde evde düşük yapmıştın sen... belkide doktora gitsen daha temkinli olur düşük önleyici iğne varmış...Saol canım benim inşallah darısı basınıza olsun ..sevinemiyorum. Açık renk çok açık kahverenginde sulu bir akıntı oldu sanırım Buda düşecek ..evet erken gebelik testi canım...kimsenin haberi Yok ne kızlarımın eşimin hiç kimsenin haberi Yok ..
Şuan doktordayım sıra bekliyorum ..aynen tekrar yaşamak isteniyorum aynı şeylericanım doktora görünsen keşke... kan verip... geçen seferde evde düşük yapmıştın sen... belkide doktora gitsen daha temkinli olur düşük önleyici iğne varmış...
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr haberdar et beni de merakta bırakma güzel olacak allahın izniyle her şeyŞuan doktordayım sıra bekliyorum ..aynen tekrar yaşamak isteniyorum aynı şeyleri
İnşalalh canım benim..henüz daha küçük olduğu için kese Yok ..tahlil 4 gibi çıkacak ..kan sulandırıcı başlayabiliriz dedi ..sağlıklı bebek zaten düşmez ..düşen bebeğe birsey yapamayız dedi ..inşallah Rabbim hayırlısını versinsüperrrrrrrrrrrrrrrrrrr haberdar et beni de merakta bırakma güzel olacak allahın izniyle her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?