• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

İnşalalh canım benim..henüz daha küçük olduğu için kese Yok ..tahlil 4 gibi çıkacak ..kan sulandırıcı başlayabiliriz dedi ..sağlıklı bebek zaten düşmez ..düşen bebeğe birsey yapamayız dedi ..inşallah Rabbim hayırlısını versin
doğru demiş doktor... eğer nasibi varsa o bebeğin her şey hikaye canım... olumlu düşün... kahverengi akıntıda bence şu an yerleşmeden kaynaklıdır

Eki Görüntüle 2070005 Evet canımlar hamileyim :anneadayı: yerleşme kanamasının üçüncü günü ve dört saatlik idrar ile ancak bu kadar oldu bir kaç güne daha belirgin olur:KK37:
Hayırlı olsun canım inşallah bu bebeğin sana sımsıkı tutunacak inanıyorum ben sen de inan annesi. Sakın ağır iş yapma bol bol yat dinlen darısı diğer kızlara inşallah.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım ..bende tetkiklerimi aldım 16.15 çıkmış ..doktor gitmiş yarın gene gelicem mecburen ..daha 3 gün geçti günüm o yüzden böle değerler sanırım
İnşallah kat kat yükselir değerin canım iki gün sonra tekrar idrar testi yap aynı zamanda hcgnin arttığını takip etmiş olursun.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım ..bende tetkiklerimi aldım 16.15 çıkmış ..doktor gitmiş yarın gene gelicem mecburen ..daha 3 gün geçti günüm o yüzden böle değerler sanırım
Insallah saglikla devam eder canim....iki uc tane gebelik.testi al.bence. gunden gune koyulastigini gorursun ; ))insallah saglikla tutunur bebegin insallah

Insallah saglikla devam eder canim....iki uc tane gebelik.testi al.bence. gunden gune koyulastigini gorursun ; ))insallah saglikla tutunur bebegin insallah
İNşallah srninde güzel sonuçlarını burdan duyarız canım
Benim mide bulantılarım başladı mahvoldum belirti YOk diye dolanıyordum.. şimdi perişan haldeyim :(

Benim iki gün geçince 120 çıkmıştı canım sonrasında kan vermedim bi daha

Benim iki gün geçince 120 çıkmıştı canım sonrasında kan vermedim bi daha
YÜkselmeyecek çok düşük değerlerin diyor bugün gene gittim malesef sağlıksız gebelik :( düşecek yani hayırlısı diyelim elden birsey gelmiyor ..araştırma hastanesine git kan bıtılaşması olabilir diyo malesef

kızlar tüp bebeğe geçmedi doktor, bir kez daha aşılama önerdi... ve aldım iğneleri geldim:))) dua edin ne olur. Allah bu süreçte tedavi gören kim varsa yardım etsin
İnşallah sağlıkla hamile kalır kucağına alırsın inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın gönlüne göre versin

Sanırım bu sevdadan vazgeçicem yaş geçiyor 35 oldum 3.düşük olacak tedavi olup yeniden hamile kalana kadar zaman geçiyor demekki nasip değilmiş ..Rabbim kızlarımı yavrularımı bana bağışlasın ..isteyen herkese nasip etsin inşallah ..hevesim 3.kez kursağımda kaldı ..:110::KK1:

YÜkselmeyecek çok düşük değerlerin diyor bugün gene gittim malesef sağlıksız gebelik :KK43: düşecek yani hayırlısı diyelim elden birsey gelmiyor ..araştırma hastanesine git kan bıtılaşması olabilir diyo malesef
canım üzülme allah büyük. araştırma hastanesine git, bende 6. haftada düşük yapmıştım. çok arşatırdım, bu haftalardaki düşük genelde kromozomdan kaynaklı, 10. haftalar pıhtılaşma... çok şükür hamile kalabiliyorsun... ümitsiz olma güzel olacak bak gör.... allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Sanırım bu sevdadan vazgeçicem yaş geçiyor 35 oldum 3.düşük olacak tedavi olup yeniden hamile kalana kadar zaman geçiyor demekki nasip değilmiş ..Rabbim kızlarımı yavrularımı bana bağışlasın ..isteyen herkese nasip etsin inşallah ..hevesim 3.kez kursağımda kaldı ..:110::KK1:
Canım ya vardır bir sebebi çok şükür evlatların var. Tedavini ol yaşın da genç yani bi sorun olmasa neden düşsün bide tek senle değil eşinde gitsin.
Bende yaşadım kimyasal eşim ilaç kullandığı ay oldu başka türlü hiç olmadı

kızlar tüp bebeğe geçmedi doktor, bir kez daha aşılama önerdi... ve aldım iğneleri geldim:))) dua edin ne olur. Allah bu süreçte tedavi gören kim varsa yardım etsin
Duaların seni boş çıkarmasın inşallah canım benim bu ay yüzün gülsün karnın bebiş dolsun

Back