- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
maalesef negatif canımdeniz_ve_mehtap Günaydın canım naptin testi tekrarladın mı?
Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder canım üzülme bol dua etmaalesef negatif canım
Grupda kimse kalmadı canım kalanları da en kısa zamanda hamile topiklerine bekliyoruz inşallah :)Kızlar nasılsınız hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor.
Aynen canım kimse kalmadı inşallah arkadaşlar da hemen hamiş kalırlar.Grupda kimse kalmadı canım kalanları da en kısa zamanda hamile topiklerine bekliyoruz inşallah :)
Ben iyiyim çok şükür 7. Ayımdayım eksikler bitti gibi, yavaştan hastane çantamı da hazırlamaya başladım :)
Sen napıyosun nasıl geçiyo çalışırken zorlanıyo musun ? Bu arada cinsiyeti de belli oldu mu :)
Ayyyy oglan mi masallahh canim dua et ne olur bizlerede. Bu ay tup bebek yapuyoruz dosyam.hazir bekliyorum artikAynen canım kimse kalmadı inşallah arkadaşlar da hemen hamiş kalırlar.
Maşallah canim senin az kalmış artik. Ben de yarıladım hayırlısıyla. Ayrıntılı ultrasonumuz vardı iyi geçti şükür. Eskisine göre daha çabuk yoruluyorum. Cinsiyetimizi de ayrintilida öğrendik. Oglusum geliyor Allahin izniyle. Ben de birkaç parça bişey aldım rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Hep duamdasiniz canim inşallah bu tüp bevek tedavisiyle kavusursun bebegineAyyyy oglan mi masallahh canim dua et ne olur bizlerede. Bu ay tup bebek yapuyoruz dosyam.hazir bekliyorum artik
İnşallah cam hayırlısıyla guzel haberlerini yazarsın burayainşallah canım inşallah :)
Oy maşallah canım oğluşunla kocaman huzurlu bi ömrünüz olsun inşallah :)Aynen canım kimse kalmadı inşallah arkadaşlar da hemen hamiş kalırlar.
Maşallah canim senin az kalmış artik. Ben de yarıladım hayırlısıyla. Ayrıntılı ultrasonumuz vardı iyi geçti şükür. Eskisine göre daha çabuk yoruluyorum. Cinsiyetimizi de ayrintilida öğrendik. Oglusum geliyor Allahin izniyle. Ben de birkaç parça bişey aldım rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Amin canım inşallah yorulmamaya çalışıyorum sen de dikkat et artık hareketlerin kısıtlanmıştır. Aynen muz kaşar peynir ve ceviz kilo yapıyormuş yiyorum ben de o yüzden galiba bir hafta önden gidiyoruz. Görüşürüz canım ben de öpüyorumOy maşallah canım oğluşunla kocaman huzurlu bi ömrünüz olsun inşallah :)
Cinsiyeti yeni belli olduysa alınır artık herşeyi biz de belli olunca almaya başlamıştık tatlı güzel heyecanlar :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıkla huzurla..
Çok yorma kendini canım, bu arada muz çok faydalı bebeğe kilo aldırıyomuş hergün bir tane yemeye çalış :) görüşürüz yine öpüyorum
Canım sen nasilsin nasıl geçiyor hamilelik? Cinsiyetini öğrendin mi bebeğinin?İnşallah cam hayırlısıyla guzel haberlerini yazarsın buraya
yesa canım nasılsın doğumun yakın sanırım geldi mi yoksa bebiş nasıl gidiyor ??
Yok cnm daha öğrenmedik haftaya inşallah söylecek doktorumuz seninki nasıl gidiyorCanım sen nasilsin nasıl geçiyor hamilelik? Cinsiyetini öğrendin mi bebeğinin?
İyi gidiyor maşallah canım pek sıkıntım yok. Rahmin genişlediği içindir canim ama sen gene de doktora sor.Yok cnm daha öğrenmedik haftaya inşallah söylecek doktorumuz seninki nasıl gidiyor
Karnımın alt kısmında ağrı oluyor beni çok rahatsız ediyor sanki aşağıya inmiş gibi bebek endişeleniyorum
Ay canım yeni gördüm msjını ya araya kaynamış pardon :)Slam cnaim yok ya doktor sonuna kadar bekler gibi duruyor diyor:) iyiyim ben de doğum öncesi klasik hazirliklar heyecanlar
Sen nasilsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?