• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

benim ilk hamileliğimde yerleşme olmuştu... yerleşmeden üç gün sonra testim silik çıkmıştı
İki hamilelikte de yerleşme kanaması olup hamile olduğumu öğrenip sevinmem le düşük oldu ..bu üç olacak gene yerleşme kanaması ile karşı karşıya geldim o açıdan korkuyorum gene birsey olacak diye

9E59DA59-D64B-4161-B191-E9BBB8411F1E.jpeg
Evet canımlar hamileyim :anneadayı: yerleşme kanamasının üçüncü günü ve dört saatlik idrar ile ancak bu kadar oldu bir kaç güne daha belirgin olur:KK37:

canımmmmmm gözün aydın:))) bekliodum bunu:) erken gebelik mi bu??? kan ver, progostena başla hemen:) darısı tez zamanda maya_gallo maya_gallo ile bana inşallah
Saol canım benim inşallah darısı basınıza olsun ..sevinemiyorum. Açık renk çok açık kahverenginde sulu bir akıntı oldu sanırım Buda düşecek ..evet erken gebelik testi canım...kimsenin haberi Yok ne kızlarımın eşimin hiç kimsenin haberi Yok ..

Saol canım benim inşallah darısı basınıza olsun ..sevinemiyorum. Açık renk çok açık kahverenginde sulu bir akıntı oldu sanırım Buda düşecek ..evet erken gebelik testi canım...kimsenin haberi Yok ne kızlarımın eşimin hiç kimsenin haberi Yok ..
canım doktora görünsen keşke... kan verip... geçen seferde evde düşük yapmıştın sen... belkide doktora gitsen daha temkinli olur düşük önleyici iğne varmış...

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr haberdar et beni de merakta bırakma güzel olacak allahın izniyle her şey
İnşalalh canım benim..henüz daha küçük olduğu için kese Yok ..tahlil 4 gibi çıkacak ..kan sulandırıcı başlayabiliriz dedi ..sağlıklı bebek zaten düşmez ..düşen bebeğe birsey yapamayız dedi ..inşallah Rabbim hayırlısını versin

Back