- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
Selam canım sen nasılsın hangi dönemdesin?Kizlar selam nasilsiniz gorusmeyeli? Ne zamandir gelmemistim soyle bir kafami iceriye uzatayim dedim. Masallah hep guzel gelismeler var burda. Okudukca gozum gonlum acildi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım sen nasılsın hangi dönemdesin?Kizlar selam nasilsiniz gorusmeyeli? Ne zamandir gelmemistim soyle bir kafami iceriye uzatayim dedim. Masallah hep guzel gelismeler var burda. Okudukca gozum gonlum acildi :)
Darısı da snein başına inşallah canın benimKizlar selam nasilsiniz gorusmeyeli? Ne zamandir gelmemistim soyle bir kafami iceriye uzatayim dedim. Masallah hep guzel gelismeler var burda. Okudukca gozum gonlum acildi :)
Hayırlısı ugurlı olsun canım Rabbim bize de nasip etsinGünaydın kızlar çok şükür normal testlerimde çizgimin rengi belirginleşmeye başladı allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize :))))
Amin inşallahHayırlısı ugurlı olsun canım Rabbim bize de nasip etsin
Maşallah canım 3. Aya girmişsin bile Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, şimdi cinsiyet merakındasınızdır dimi :) inşallah gösterir çabucak :) ben 15+5 de öğrenmiştim oğlumu :)Hadi inşallah canım tüp bebeğe gerek kalmadan hamile haberini alalım.
Ben de bugün ikili test için kan verdim bak teyzesi minigimi de ekleyeyim.Eki Görüntüle 2066996
Selam canım sen nasılsın hangi dönemdesin?
Darısı da snein başına inşallah canın benim
Sen nasılsın iyisisin doktora gittin mi
Amin canım benim evet hayırlısıyla 3 ayimiz bitti. Bugün kontrolden geldim ama inan cinsiyetini sormayı unutmuşum iyi olduğunu ve pıt pıtları duyunca. 13+1 günlüğüz boyumuz da 6.9 cm olmuş teyzesi.Maşallah canım 3. Aya girmişsin bile Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, şimdi cinsiyet merakındasınızdır dimi :) inşallah gösterir çabucak :) ben 15+5 de öğrenmiştim oğlumu :)
Maşallah canım :) biz de teşekkür ederiz teyzesi.. yarıyı geçtik çok şükür rahatım sabah 2. Tetanoz aşımı oldum ben de 27sinde şekerime baktırmak için gidicem öyle geçiyo zaman sağ salim gelsinler kuzucuklarAmin canım benim evet hayırlısıyla 3 ayimiz bitti. Bugün kontrolden geldim ama inan cinsiyetini sormayı unutmuşum iyi olduğunu ve pıt pıtları duyunca. 13+1 günlüğüz boyumuz da 6.9 cm olmuş teyzesi.
Maşallah oglusuna senin artık çoğu gitmiş azı kalmış. Sen nasılsın. İyi misin?
@maya_gallo canım inşallah bir gün o çift çizgiyi göreceksin belki de bu ay rabbimin izniyle. maya_gallo
Amin canım benim evet hayırlısıyla 3 ayimiz bitti. Bugün kontrolden geldim ama inan cinsiyetini sormayı unutmuşum iyi olduğunu ve pıt pıtları duyunca. 13+1 günlüğüz boyumuz da 6.9 cm olmuş teyzesi.
Maşallah oglusuna senin artık çoğu gitmiş azı kalmış. Sen nasılsın. İyi misin?
@maya_gallo canım inşallah bir gün o çift çizgiyi göreceksin belki de bu ay rabbimin izniyle. maya_gallo
Göreceksin inşallah canım benim Allahdan hiç ümit kesilmez olacak inşallah sen de anne olacaksınCanim cok tesekkurler iyi dileklerin icin. Her ay umutlaniyorum ama olmuyor iste. Az once 4 saatlik idrarla test yaptim ama negatif Ovulasyonun 13. gunu, olsaydi cikardi sanirim. Sizin iyi haberlerinizi okudukca gozum gonlum aciliyor. Cok seviniyorum sizin adiniza. Bakalim ben de o gunleri gorebilecek miyim?
Göreceksin inşallah canım benim Allahdan hiç ümit kesilmez olacak inşallah sen de anne olacaksın
Bat ne zaman canımAmin canim insallah Rabbim nasip etmistir bana da. Dualarinizdan beni de eksik etmeyin. :)
Bat ne zaman canım
SAna diyorum git bir doktora inatlaşma yaGunaydin. An itibari ile gecikmesiz bir sekilde adet oldum. Bu ay da kismet degilmis napalim.
SAna diyorum git bir doktora inatlaşma ya
test yapsana canım bende adeti bekliyorum olmadı daha... gecikecek belkide umut etmek istemiyorumCumartesi günü adet günümdü oldum sandım bir damla geldi hala tık Yok tertemiz .. diğer düşüklerimde böle hep üstüne gördüm yani yerleşme kanaması ..sanırom gene hamileyim çünkü göğüsler hala inmedi ..doktora gitsem alttan muayene ediyor ve bence diğerleri o yüzden düştü napacağım bi ilaç var düşük önleyici ilk düşükte kullanmıştım acaba kullansam mı
Aynen canım umut etmek istemiyorum hep hüsrana uğradım bu şekil iki düşük yaptık şimdi korkuyorumtest yapsana canım bende adeti bekliyorum olmadı daha... gecikecek belkide umut etmek istemiyorum