• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Aynen canım umut etmek istemiyorum hep hüsrana uğradım bu şekil iki düşük yaptık şimdi korkuyorum :KK43:
Canım kullanabilirsin ama şu an pek bi faydası olmaz
Çünkü adetten 10 gün öncesi başlıyorsun zaten benek Yoksa adet oluyorsun yoksa da bırakıyorsun ilaçı
Hamileyse o ilaç zararlı olabilir
Bide neden alttan muayene oluyorsun ki ultrasondan bakıyorlar hep bana

deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap AyMorcivet AyMorcivet kızlar inşallah ikinizde hamissinizdir. Güzel haberlerinizi bekliyorum hadi test yapin bana da haber verin.

Aymavim canim progestan dan bahsediyorsun galiba
İnşallah canım inşallah sağlıkla tutunur tekrar düşük ile sonlanması beni çok yıpratacak ..acaba Protestan içsem bi kaç tane ..yada oluruna mı bırakayım

Canım kullanabilirsin ama şu an pek bi faydası olmaz
Çünkü adetten 10 gün öncesi başlıyorsun zaten benek Yoksa adet oluyorsun yoksa da bırakıyorsun ilaçı
Hamileyse o ilaç zararlı olabilir
Bide neden alttan muayene oluyorsun ki ultrasondan bakıyorlar hep bana
İki hamilelikte alttan muayen etti ultrasona soktu eve geldim iki üç güne düşük oldu ..bu sefer muayene olmak istemiyorum ..bende istemiyorum muayene olmak ama bişi olmuyor 5 6 haftaya kadar muayene olabilirsiniz diyo ..alakası Yok bence. Düşük gerçekleşiyor :((

İki hamilelikte alttan muayen etti ultrasona soktu eve geldim iki üç güne düşük oldu ..bu sefer muayene olmak istemiyorum ..bende istemiyorum muayene olmak ama bişi olmuyor 5 6 haftaya kadar muayene olabilirsiniz diyo ..alakası Yok bence. Düşük gerçekleşiyor :KK43:(
Canım düşecek bebeğe doktorlar bişey yapamaz. Ki emanetse sağlıklı değilse düşsün zaten allahım sağlıklı evlatlar versin inşallah
Bekle bakalım ki sen test yapmadan mı hamileyim diyorsun anlamadım kesinleştirdin mi kan verdin mi canım

Progestan düşük önleyici tutunmaya yardımcı bir ilaç ..önce hamilemiyim kesin öğrenmeliyim ki ilacı kullanabilmek adına ..ben kendımi biliyorum. Hamileyim ..bir damla yerleşme kanaması oldu cuamttesi günü ..o kadar ..

Progestan düşük önleyici tutunmaya yardımcı bir ilaç ..önce hamilemiyim kesin öğrenmeliyim ki ilacı kullanabilmek adına ..ben kendımi biliyorum. Hamileyim ..bir damla yerleşme kanaması oldu cuamttesi günü ..o kadar ..
Benimde oldu yerleşme kanaması doktora gittim 120 çıktı beta ondan sonra akşamına pembe kan geldi bi iki damla sonrasında gelmedi.
Test yap bakalım emin ol doktora da bi haftan geçsin öyle git canım

Benimde oldu yerleşme kanaması doktora gittim 120 çıktı beta ondan sonra akşamına pembe kan geldi bi iki damla sonrasında gelmedi.
Test yap bakalım emin ol doktora da bi haftan geçsin öyle git canım
Senin de mi yerleşme kanaman oldu ..sonra düzeldi mi bir sorun yaşamadın mı canım ..ben korkuyorum

Canim öncelikle test yap hamileysen doktora git daha önceki dusuklerinden bahset progestan yazar alttan muayene etmek isterse istemiyorum dersin.

beren20 beren20 inan hiç umduum yok:KK43: bir iki gün daha bekleyeceğim:KK43: sen nasılsın asıl? nasıl gidiyor???
İnşallah ummadigin anda gelmistir bebegin. Ben de nezleyim canim dünden beri inşallah çabuk atlatirim onun dışında iyiyim cuma günü kontrolum vardı 13+1 olmuşuz biraz daha büyümüşüz 7 cm olmuşuz maşallah subhanallah.

Back