• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap canım aşılama için iğneye başlamışsın inşallah hamilelik haberini duymak nasip olur için rahat olsun sen ilkinde de hamile kalmıştın.

AyMorcivet AyMorcivet üzüldüm canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin. Mutlaka doktora görün.

inşalalh beren20 beren20 ... onda tutmamıştı... sonra doğal olmuştu am abu kez umudum yok tüp bebeğe geçiş için bir süreç...
Aklımda öyle kalmış canım rabbim büyük ben ikinci aşılamada hamile kalmıştım. İnşallah senin de öyle olur. Umudunu kestigin an geliyor melegin ben de tüp düşünürken hamile kalmışım .

Aklımda öyle kalmış canım rabbim büyük ben ikinci aşılamada hamile kalmıştım. İnşallah senin de öyle olur. Umudunu kestigin an geliyor melegin ben de tüp düşünürken hamile kalmışım .
inşallah canım sizin sağlıkla tamamlanır gebeliğiniz bziimd etez zamanda olur:( dualarınızda unutmayın beni ve benim gibileri:((

Back