2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ama dedim demi ben sana en umutsuz oldugun an geldi melegin

Görünüyor canım pembe hemde dikkatli bakınca uzman oldum artık kör olucam yakında
Aman artık hakkımıza hayırlısı kasmıyorum ben üzülmek yok zaten nasipte varsa gelir Yemen’den nasipte yoksa içinde olsan ulaşamazsın o kadar yani

Adet günün geçmemiş ya ondandir geçince netlesir çizgi inşallah canım
Kızlar merhaba. Bende bebiş istiyorum allahım nasip ederse. 8aydır korunmuyoruz olmadı. Gecen ay yumurtlama testi ile takip ettik olmadı. Bu ayda denicem olmazsa doktor yolları gözüküyor tavsiyeleriniz varsa alabilirim

Kızlar merhaba. Bende bebiş istiyorum allahım nasip ederse. 8aydır korunmuyoruz olmadı. Gecen ay yumurtlama testi ile takip ettik olmadı. Bu ayda denicem olmazsa doktor yolları gözüküyor tavsiyeleriniz varsa alabilirim

Merhaba dogru yerdesin o zaman :)
Hormon testlerini yaptirman gerek oncelikle. Tabii esin icin de sperm testi gerekiyor bu arada. Yaptirmis miydiniz?

Erken gebelik testinde çıktı güzel bi şekilde ama normal test yapıyorum Çok silik sinir oldum ha
Adet günün gevmemis
Merhaba canim inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sana da.

canım erken gebelikle öğrenmiştim bende inşallah bu sefer seninle kalır bebişin uzun uzun yat dinlen iş falan yapma dediğin gibi haftaya git doktora şimdi düşüktür değerin normal testte çizgiyi tam anlamıyla gördüğünde git hatta hadi hayırlısı olsun hakkında valla çok sevindim

Kizlar test yaptim gece gece ama negatif. Moralim cooook bozuk
Sizleri seviyorum. Iyi geceler.

canım gece yapma sabah ilk idrarla en garantisi bence biraz daha bekle bak hala regl olmamışsın

8 ay daha erken burda senelerce bekleyip bir bir ayrıldık bu topikten inşallah hayırlısıyla kalan arkadaşlarımızın da bebişleri bir bir gelecek bende yumurtlama testiyle hamile kaldım ve yanlış hatırlamıyorsam 5 aydan fazla kullandım testi ilk seferinde tutturamamak çok normal bence birkaç kez daha dene. testin koyulaşmaya başladığında tam koyulaştığında ve silikleştiğin de olsun ilişkiler.

Böyle korunmayınca birde olmayınca insan tedirgin oluyor

bir garip oblomov canim iyi dileklerin icin cok tesekkurler. Senin ilk ogrendigin gunu daha dun gibi hatirliyorum ben. Zaman ne cabuk geciyor. Insallah iyisinizdir siz de?
rica ederim canım hep aklımda ve dualarımdasınız evet çok çabuk geçti zaman şükür iyiyiz zor zamanlar atlattım ama şükür Allah dayanmaz gücü veriyor biz kadınlara. çarşamba olsa da izne ayrılsam diye gün sayıyorum iyice ağırlaştım artık

darısı bizlere doğmunda dua et ne olur bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…