Ayy çok sevindim gözün aydın canım inşallah sağlıkla devam eder gebeligin
Kizlar test yaptim gece gece ama negatif. Moralim cooook bozuk
Sizleri seviyorum. Iyi geceler.
Seni çok iyi anlıyorum İnan bana bak benim umudum bile kalmamıştı oldu ve inanırmısın
Hala test yalnıştır diyorum kendime o kadar negatifi görmeye alıştım ki pozitifi görmek çok şaşırttı beni
Görünüyor canım pembe hemde dikkatli bakınca uzman oldum artık kör olucam yakındaBen de acaba yine kimyasal mi gecirdim diye dusunuyorum. Cunku birkac gun once hem de aksam yaptigim testte silik cizgi gordum ama esimin ricasi uzerine burada paylasmamistim (bu da benim totemim olsun demisti). Simdi paylasiyorum siz soyleyin gorup gormediginizi.
Erken gebelik testinde çıktı güzel bi şekilde ama normal test yapıyorum Çok silik sinir oldum haAma dedim demi ben sana en umutsuz oldugun an geldi melegin
Adet günün geçmemiş ya ondandir geçince netlesir çizgi inşallah canımErken gebelik testinde çıktı güzel bi şekilde ama normal test yapıyorum Çok silik sinir oldum ha
Hayırlısıyla olacak inşallah canım senin de güzel haberlerini alicaz
Kızlar merhaba. Bende bebiş istiyorum allahım nasip ederse. 8aydır korunmuyoruz olmadı. Gecen ay yumurtlama testi ile takip ettik olmadı. Bu ayda denicem olmazsa doktor yolları gözüküyor tavsiyeleriniz varsa alabilirimAdet günün geçmemiş ya ondandir geçince netlesir çizgi inşallah canım
Erken gebelik testinde çıktı güzel bi şekilde ama normal test yapıyorum Çok silik sinir oldum ha
Kızlar merhaba. Bende bebiş istiyorum allahım nasip ederse. 8aydır korunmuyoruz olmadı. Gecen ay yumurtlama testi ile takip ettik olmadı. Bu ayda denicem olmazsa doktor yolları gözüküyor tavsiyeleriniz varsa alabilirim
Ay inşallah insan elinde olmadan stres oluyor valla dur bakalım hakkımıza ne çıkacakYarin daha da koyulasir insallah. Merak etme canim.
Adet günün gevmemisErken gebelik testinde çıktı güzel bi şekilde ama normal test yapıyorum Çok silik sinir oldum ha
Merhaba canim inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sana da.Kızlar merhaba. Bende bebiş istiyorum allahım nasip ederse. 8aydır korunmuyoruz olmadı. Gecen ay yumurtlama testi ile takip ettik olmadı. Bu ayda denicem olmazsa doktor yolları gözüküyor tavsiyeleriniz varsa alabilirim
Haftaya veririm doktorum bi haftan geçerse gel demişti. Karnımın içinde garip bir sancı var allahım esirgesin onu
Kimyasal olmasın allahım diye dua ediyorum sağlıklı olur inşallah seninde vardır normal test yapma bence erken gebelik yap belki yenidir ondan çıkmıyordur var mı belirti sende
Kizlar test yaptim gece gece ama negatif. Moralim cooook bozuk
Sizleri seviyorum. Iyi geceler.
Kızlar merhaba. Bende bebiş istiyorum allahım nasip ederse. 8aydır korunmuyoruz olmadı. Gecen ay yumurtlama testi ile takip ettik olmadı. Bu ayda denicem olmazsa doktor yolları gözüküyor tavsiyeleriniz varsa alabilirim
Canım bu ay yaptıracak eşim. Ben hormon testi yaptırdım yumurtalıklarıma bakıldı sorun yok demişti doktorMerhaba dogru yerdesin o zaman :)
Hormon testlerini yaptirman gerek oncelikle. Tabii esin icin de sperm testi gerekiyor bu arada. Yaptirmis miydiniz?
Böyle korunmayınca birde olmayınca insan tedirgin oluyorcanım erken gebelikle öğrenmiştim bende inşallah bu sefer seninle kalır bebişin uzun uzun yat dinlen iş falan yapma dediğin gibi haftaya git doktora şimdi düşüktür değerin normal testte çizgiyi tam anlamıyla gördüğünde git hatta hadi hayırlısı olsun hakkında valla çok sevindim
canım gece yapma sabah ilk idrarla en garantisi bence biraz daha bekle bak hala regl olmamışsın
8 ay daha erken burda senelerce bekleyip bir bir ayrıldık bu topikten inşallah hayırlısıyla kalan arkadaşlarımızın da bebişleri bir bir gelecekbende yumurtlama testiyle hamile kaldım ve yanlış hatırlamıyorsam 5 aydan fazla kullandım testi ilk seferinde tutturamamak çok normal bence birkaç kez daha dene. testin koyulaşmaya başladığında tam koyulaştığında ve silikleştiğin de olsun ilişkiler.
AminAdet günün gevmemis
Merhaba canim inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sana da.
rica ederim canım hep aklımda ve dualarımdasınızbir garip oblomov canim iyi dileklerin icin cok tesekkurler. Senin ilk ogrendigin gunu daha dun gibi hatirliyorum ben. Zaman ne cabuk geciyor. Insallah iyisinizdir siz de?
canım erken gebelikle öğrenmiştim bende inşallah bu sefer seninle kalır bebişin uzun uzun yat dinlen iş falan yapma dediğin gibi haftaya git doktora şimdi düşüktür değerin normal testte çizgiyi tam anlamıyla gördüğünde git hatta hadi hayırlısı olsun hakkında valla çok sevindim
İnşallah canım allah korusun
darısı bizlere doğmunda dua et ne olur bizlererica ederim canım hep aklımda ve dualarımdasınızevet çok çabuk geçti zaman şükür iyiyiz zor zamanlar atlattım ama şükür Allah dayanmaz gücü veriyor biz kadınlara. çarşamba olsa da izne ayrılsam diye gün sayıyorum iyice ağırlaştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?