• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim olmazsa belki deneyebilirim klomen dogru diyorsun. Bir suredir doktora gitmiyorum. Yani ameliyat surecim bittigindenden beri. Doktoruma gore bir sorunumuz yokmus su anda. Zaten ameliyattan beri Nisan ayindan beri deniyoruz. Bu yil sonuna kadar hala olmazsa doktora oyle gidecegim. Sen bu arada soyledin mi esine? :) Nasil verdin mujdeyi?
Günaydın :)
Kız nasıl vericem müjdeyi direk söyledim :D

Kizlar test yaptim gece gece ama negatif. Moralim cooook bozuk :KK43:
Sizleri seviyorum. Iyi geceler.
Seni çok iyi anlıyorum İnan bana bak benim umudum bile kalmamıştı oldu ve inanırmısın
Hala test yalnıştır diyorum kendime o kadar negatifi görmeye alıştım ki pozitifi görmek çok şaşırttı beni

canım kan versene:) ben olsam dünden vermiştim bile:KK70:
Düşük çıkar diye pazartesimi bekliyorum canım
:D
Bu sefer gayet sakinim heyecan yapmıyorum geçen sefer deli olmuştım kimseye de söylemedim doktora gitmeden
Allah korusun aksi bişey olmasın erken söylemicem bu defa

Düşük çıkar diye pazartesimi bekliyorum canım
:KK70:
Bu sefer gayet sakinim heyecan yapmıyorum geçen sefer deli olmuştım kimseye de söylemedim doktora gitmeden
Allah korusun aksi bişey olmasın erken söylemicem bu defa
iyi olacak inşallah :) adet günün bugündü değil mi

amin inşallahhhh.
Eşinde mi sorun var senin canım onda. MI olmuyor
Benim eşimde hareketi az dı hatta bu ay ilaç kullanıyordu tutacağı varmış işte ama ben olmaz gözüyle baktım hatta yazmıştım burda sanki hiç çoçuğum olmayacak gibi hissediyorum diye.

Eşinde mi sorun var senin canım onda. MI olmuyor
Benim eşimde hareketi az dı hatta bu ay ilaç kullanıyordu tutacağı varmış işte ama ben olmaz gözüyle baktım hatta yazmıştım burda sanki hiç çoçuğum olmayacak gibi hissediyorum diye.
aynen canım eşimin ileri hareketi az maalesef... benimde adetime 5 gün var... bu ay adet olursam eşime ilaç alacağım. siz ne ilacı kullanıyordunuz eşin için?

aynen canım eşimin ileri hareketi az maalesef... benimde adetime 5 gün var... bu ay adet olursam eşime ilaç alacağım. siz ne ilacı kullanıyordunuz eşin için?
Protil forte diye bi ilaç verdi ben diyorum faydası olmuştur eşim diyo yok olamamıştır :D

adet gelmedikçe umut vardır canım ... olacak bak gör seninde eğer eşinde sorun yoksa. yum takibi yaptıralım biz seninle bu ay olmazsa ne dersin
Sen yumurta takibi yaptırmadın mı canım normalde aşılama yapılınca o yapılıyor diye biliyorum

adet gelmedikçe umut vardır canım ... olacak bak gör seninde eğer eşinde sorun yoksa. yum takibi yaptıralım biz seninle bu ay olmazsa ne dersin

Olabilir canim bilmiyorum cok saglikli dusunemiyorum sanirim artik biraz da bos vermislik var bende nedense. Icimden doktora gitmek gelmiyor hic. :)
Benim bat dundu ama hala olmadim. Bir iki gun once cok adet sancim oldu ama simdi o da yok. Ben olmadigini dusunuyorum. Cunku sanirim bu ay gec yumurtladim ben.

maya_gallo maya_gallo canım ne yaptın bizi habersiz bırakma

Canim ne yapayim iste ayni :) adet olmayi bekliyorum. Sabah yine test yaptim negatifti. Gerci esim testte kil gibi ince bir cizgi gordugunu iddia ediyor ama ben artik ilgilenmiyorum o kil cizgilerle :) Cikti mi soyle kalin kallavi bir cizgi gormek istiyorum yahu :D Hatta testi saklamadim direk cope attim sabah ise giderken.

Sen nasilsin? Agrin sizin var mi? Ay insallah cooook rahat ve huzurlu bir hamileligin olur. Bunu cani gonulden diliyorum canim benim.

Canim ne yapayim iste ayni :) adet olmayi bekliyorum. Sabah yine test yaptim negatifti. Gerci esim testte kil gibi ince bir cizgi gordugunu iddia ediyor ama ben artik ilgilenmiyorum o kil cizgilerle :) Cikti mi soyle kalin kallavi bir cizgi gormek istiyorum yahu :KK70: Hatta testi saklamadim direk cope attim sabah ise giderken.

Sen nasilsin? Agrin sizin var mi? Ay insallah cooook rahat ve huzurlu bir hamileligin olur. Bunu cani gonulden diliyorum canim benim.
Erken gebelik testinde belirgin çizgi normal gebelik testinde silik çizgi kırmızı olana dek bekleyeceğim.
Belki de yine kimyasaldır o yüzden riske atmayacağım Allah’ıma dua ediyorum umarım sağlıklıdır. 28 gündeyim şu an 3 hafta 6 günlük sata göre ama gerçekte 2 haftalık felan ne zor iş ya :(

Canim ne yapayim iste ayni :) adet olmayi bekliyorum. Sabah yine test yaptim negatifti. Gerci esim testte kil gibi ince bir cizgi gordugunu iddia ediyor ama ben artik ilgilenmiyorum o kil cizgilerle :) Cikti mi soyle kalin kallavi bir cizgi gormek istiyorum yahu :KK70: Hatta testi saklamadim direk cope attim sabah ise giderken.

Erken gebelik testi dene bide canım belki küçüktür görünmüyordur normal testler sinir bozucu

Erken gebelik testi dene bide canım belki küçüktür görünmüyordur normal testler sinir bozucu

Ben de acaba yine kimyasal mi gecirdim diye dusunuyorum. Cunku birkac gun once hem de aksam yaptigim testte silik cizgi gordum ama esimin ricasi uzerine burada paylasmamistim (bu da benim totemim olsun demisti). Simdi paylasiyorum siz soyleyin gorup gormediginizi.

Eklentiler

• PhotoGrid_1508358966846.jpg
    PhotoGrid_1508358966846.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 39
Back