• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Günaydın kızlar çok şükür normal testlerimde çizgimin rengi belirginleşmeye başladı allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize :)))):anneadayı:

Canim gunaydin. Cok sevindim senin adina. Insallah saglikla gelir bebisin :) Artik darisi basima. Benim testler negatif maalesef. Benim icin de dua et lutfen olur mu?
:KK200:

Günaydın kızlar çok şükür normal testlerimde çizgimin rengi belirginleşmeye başladı allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize :)))):anneadayı:

Darisi bize insalllahhhhhhhhhh canim artik kana gidebilirsin : )

Canim gunaydin. Cok sevindim senin adina. Insallah saglikla gelir bebisin :) Artik darisi basima. Benim testler negatif maalesef. Benim icin de dua et lutfen olur mu?
:KK200:

Aminnm canim amin. Kafan rahat etsin kana gitsene

Gözün aydın canım sag salim kucagimiza alalım inşallah. Bu arada senin hamile olduğun içime doğmuştu sen daha test yapmadan ama söyleyip bir de doğru çıkmazsa seni üzerim diye söylememiştim. Arkamızdan inşallah deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap maya_gallo maya_gallo gelecek hayırlısıyla.

Gözün aydın canım sag salim kucagimiza alalım inşallah. Bu arada senin hamile olduğun içime doğmuştu sen daha test yapmadan ama söyleyip bir de doğru çıkmazsa seni üzerim diye söylememiştim. Arkamızdan inşallah deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap maya_gallo maya_gallo gelecek hayırlısıyla.

ben ben ben :KK3:

Insallah canim insallahh

Sen mesajı yazarken aklıma gelmedin ama dualarimda hep varsın canım gerçekten güzel yüreğin gibi güzel evlatlarin olacak inşallah. Tüp ebek topiginde her hamile kalana sanki kendin hamilesin gibi sevinmeni unutmam asla o topigin gizli takipcisiydim biliyosun tüp bebege karar verdigimde görüş almıştım arkadaslardan.:KK68::KK15:

Insallah canim insallahh

İnaşşalh CNN inşallah ben hiç beklemiyordum açıkçası umudumu kestiğim anda geldi zeytinim :anne:
Dilerim sağlıkla kucağıma almayı rabbim nasip eder
Sigarayı da azalttım inşallah hiç içmem 3 taneye düşürdüm çok şükür
Bebeğime zarar vermek istemiyorum ama beynime vuruyor baş ağrısı stres oluyorum
Dua et CNm kökten kurtulurum inşallah bulantıya bile razıyım ben

Darisi bize insalllahhhhhhhhhh canim artik kana gidebilirsin : )

Aminnm canim amin. Kafan rahat etsin kana gitsene
Canım benim ben inanıyorum insan umudu tükendiği anda allah bi kapı açıyor.
Bak ben en son sanki hiç çoçuğum olmayacak benim yazmıştım. Kalben hiç umut vermiyordum hele ki o yumurtalarımı doktor söyledi kökten gitti umudum işte allahım rabbim vericek ya
Nasip ediyor bu ay ikinizde hamile kalacaksınız Allah’ın izniyle dualarım sizinle

İnaşşalh CNN inşallah ben hiç beklemiyordum açıkçası umudumu kestiğim anda geldi zeytinim :anne:
Dilerim sağlıkla kucağıma almayı rabbim nasip eder
Sigarayı da azalttım inşallah hiç içmem 3 taneye düşürdüm çok şükür
Bebeğime zarar vermek istemiyorum ama beynime vuruyor baş ağrısı stres oluyorum
Dua et CNm kökten kurtulurum inşallah bulantıya bile razıyım ben
Bir süre sonra tiksinir bırakırsın inşallah canım

Canım benim ben inanıyorum insan umudu tükendiği anda allah bi kapı açıyor.
Bak ben en son sanki hiç çoçuğum olmayacak benim yazmıştım. Kalben hiç umut vermiyordum hele ki o yumurtalarımı doktor söyledi kökten gitti umudum işte allahım rabbim vericek ya
Nasip ediyor bu ay ikinizde hamile kalacaksınız Allah’ın izniyle dualarım sizinle

Canım hayırlı ugurlu olsun bebişinnnn

Darısı gruptaki tüm kızlara inşallah :)

Sen mesajı yazarken aklıma gelmedin ama dualarimda hep varsın canım gerçekten güzel yüreğin gibi güzel evlatlarin olacak inşallah. Tüp ebek topiginde her hamile kalana sanki kendin hamilesin gibi sevinmeni unutmam asla o topigin gizli takipcisiydim biliyosun tüp bebege karar verdigimde görüş almıştım arkadaslardan.:KK68::KK15:

canım benim Allah razı olsun.
oradaki her hamile haberi benim için mutluluk.
inşallah ben ve herkes bu dertten mezun oluruz bir gün.:dua:
güzel sözlerin için teşekkür ederim.
sağlıkla kucağına al inşallah minnağını.:nazar:

Ben de arkandan geliyorum bat 3... yum takibi yaptiralim biz ende iyisi canim

Canim ben bu yil sonuna kadar sure koydum kendime. Hem doktorum yil sonuna kadar hamile kalabilirsin demisti onu beklemek istiyorum, hem de icimden artik hic gelmedigi icin canim doktora gitmek istemiyor. Duygularim biraz karisik. Depresyona girmekten korkuyorum acikcasi. Yumurtam gelisiyor, catliyor, rezervim iyi, hormon degerlerim normal, tupler acik, 9 ay once laparoskopi ve histereskopi oldum, rahimde bir sorun yok, sperm testimiz de normal. Artik bu bebek daha neyi bekliyor inan ki anlayamiyorum.
:KK53:

Back