Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar çok şükür normal testlerimde çizgimin rengi belirginleşmeye başladı allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize :))))
Geç döllenmedir inşallah ondan çıkmıyordurCanim gunaydin. Cok sevindim senin adina. Insallah saglikla gelir bebisin :) Artik darisi basima. Benim testler negatif maalesef. Benim icin de dua et lutfen olur mu?
Günaydın kızlar çok şükür normal testlerimde çizgimin rengi belirginleşmeye başladı allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize :))))
Canim gunaydin. Cok sevindim senin adina. Insallah saglikla gelir bebisin :) Artik darisi basima. Benim testler negatif maalesef. Benim icin de dua et lutfen olur mu?
Gözün aydın canım sag salim kucagimiza alalım inşallah. Bu arada senin hamile olduğun içime doğmuştu sen daha test yapmadan ama söyleyip bir de doğru çıkmazsa seni üzerim diye söylememiştim. Arkamızdan inşallah deniz_ve_mehtap maya_gallo gelecek hayırlısıyla.Günaydın kızlar çok şükür normal testlerimde çizgimin rengi belirginleşmeye başladı allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize :))))
Gözün aydın canım sag salim kucagimiza alalım inşallah. Bu arada senin hamile olduğun içime doğmuştu sen daha test yapmadan ama söyleyip bir de doğru çıkmazsa seni üzerim diye söylememiştim. Arkamızdan inşallah deniz_ve_mehtap maya_gallo gelecek hayırlısıyla.
Insallah canim insallahhGözün aydın canım sag salim kucagimiza alalım inşallah. Bu arada senin hamile olduğun içime doğmuştu sen daha test yapmadan ama söyleyip bir de doğru çıkmazsa seni üzerim diye söylememiştim. Arkamızdan inşallah deniz_ve_mehtap maya_gallo gelecek hayırlısıyla.
Sen mesajı yazarken aklıma gelmedin ama dualarimda hep varsın canım gerçekten güzel yüreğin gibi güzel evlatlarin olacak inşallah. Tüp ebek topiginde her hamile kalana sanki kendin hamilesin gibi sevinmeni unutmam asla o topigin gizli takipcisiydim biliyosun tüp bebege karar verdigimde görüş almıştım arkadaslardan.ben ben ben
Insallah canim insallahhGözün aydın canım sag salim kucagimiza alalım inşallah. Bu arada senin hamile olduğun içime doğmuştu sen daha test yapmadan ama söyleyip bir de doğru çıkmazsa seni üzerim diye söylememiştim. Arkamızdan inşallah deniz_ve_mehtap maya_gallo gelecek hayırlısıyla.
İnaşşalh CNN inşallah ben hiç beklemiyordum açıkçası umudumu kestiğim anda geldi zeytinimGözün aydın canım sag salim kucagimiza alalım inşallah. Bu arada senin hamile olduğun içime doğmuştu sen daha test yapmadan ama söyleyip bir de doğru çıkmazsa seni üzerim diye söylememiştim. Arkamızdan inşallah deniz_ve_mehtap maya_gallo gelecek hayırlısıyla.
Canım benim ben inanıyorum insan umudu tükendiği anda allah bi kapı açıyor.Darisi bize insalllahhhhhhhhhh canim artik kana gidebilirsin : )
Aminnm canim amin. Kafan rahat etsin kana gitsene
Bir süre sonra tiksinir bırakırsın inşallah canımİnaşşalh CNN inşallah ben hiç beklemiyordum açıkçası umudumu kestiğim anda geldi zeytinim
Dilerim sağlıkla kucağıma almayı rabbim nasip eder
Sigarayı da azalttım inşallah hiç içmem 3 taneye düşürdüm çok şükür
Bebeğime zarar vermek istemiyorum ama beynime vuruyor baş ağrısı stres oluyorum
Dua et CNm kökten kurtulurum inşallah bulantıya bile razıyım ben
aynen canım eşimin ileri hareketi az maalesef... benimde adetime 5 gün var... bu ay adet olursam eşime ilaç alacağım. siz ne ilacı kullanıyordunuz eşin için?
Canım benim ben inanıyorum insan umudu tükendiği anda allah bi kapı açıyor.
Bak ben en son sanki hiç çoçuğum olmayacak benim yazmıştım. Kalben hiç umut vermiyordum hele ki o yumurtalarımı doktor söyledi kökten gitti umudum işte allahım rabbim vericek ya
Nasip ediyor bu ay ikinizde hamile kalacaksınız Allah’ın izniyle dualarım sizinle
Sağol canım benmmmmCanım hayırlı ugurlu olsun bebişinnnn
Darısı gruptaki tüm kızlara inşallah :)
Sen mesajı yazarken aklıma gelmedin ama dualarimda hep varsın canım gerçekten güzel yüreğin gibi güzel evlatlarin olacak inşallah. Tüp ebek topiginde her hamile kalana sanki kendin hamilesin gibi sevinmeni unutmam asla o topigin gizli takipcisiydim biliyosun tüp bebege karar verdigimde görüş almıştım arkadaslardan.
Geçmiş olsun sen bence bi doktora görün cnmKizlar beklenen son geldi ve ben an itibari ile regl oldum.
Ben de arkandan geliyorum bat 3... yum takibi yaptiralim biz ende iyisi canimKizlar beklenen son geldi ve ben an itibari ile regl oldum.
Ben de arkandan geliyorum bat 3... yum takibi yaptiralim biz ende iyisi canim