EN kötüsüne hazırlanalım canımCanim rica etsem benimkine de bakar misin? Hayal meyal bir sey var sanki ama :)
çok su içmeden yağpacaktın ama sen tersini yaptın ebnceHemen çıktı ama bi tane daha yaptım negatif yok ya boşu boşuna umutlandım vazgeçtim
Ben çizgi göremedim canim ama sabah ilk idrar en iyi sonucu verir inşallah hamissindir.
EN kötüsüne hazırlanalım canım
Bakarsın ikimizin de yüzü güler belki de ikimizde adet oluruz
Gönül olmamaktan yana ama olursa da yağabilecek bişey yok canım nasıl sıkıldı ama ben biliyorum başıma gelicek olanı ya neyse
Ben adetimi bekliyorum dikerim senin bebeğin sana tutunmuştur
Ben çizgi göremedim canim ama sabah ilk idrar en iyi sonucu verir inşallah hamissindir.
Amin canım inşallahCok sag ol canim. Bugun henuz regl olmadim. Eger olmazsam yarin sabah tekrar yapacagim. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.
İnşallah olmazsın canım benimCok sag ol canim. Bugun henuz regl olmadim. Eger olmazsam yarin sabah tekrar yapacagim. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.
Valla benim pek umudum yok zart diye gelir benim adetim offfff anam offffdCanim benim cikmadik candan umut kesilmezmis. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Haftaya veririm doktorum bi haftan geçerse gel demişti. Karnımın içinde garip bir sancı var allahım esirgesin onuKiz hadi gozun aydin hamilesin iste :) Ay darisi benim basima insallah ya cok sevindim senin adina gercektennnn.. Ne zaman kan vereceksin? :)
Aaaaa oley oldu kizzzzz gozun aydin oh be darisi bizlere insallahhh
AMin inşallah ben sevinemiyorum bile tedirginliktenAaaaa oley oldu kizzzzz gozun aydin oh be darisi bizlere insallahhh
Aaaaa oley oldu kizzzzz gozun aydin oh be darisi bizlere insallahhh
Haftaya veririm doktorum bi haftan geçerse gel demişti. Karnımın içinde garip bir sancı var allahım esirgesin onu
Kimyasal olmasın allahım diye dua ediyorum sağlıklı olur inşallah seninde vardır normal test yapma bence erken gebelik yap belki yenidir ondan çıkmıyordur var mı belirti sende
Yok ben evellsi gün çektim sancıyı bugün kramp giriyor arada ateş bastı gaz sancısı gibi sonra geçti.Canim hic oyle seyler getirme aklina. Iyi seyler dusun sonu iyi olsun. Benim belirtiler soyle ki oncelikle henuz adet olmadim :) Olacakmisim gibi karnim agriyor o yuzden biraz korkuyorum. Onun disinda surekli akintim var. Bir de belim ve sol kasigim agriyor. Gogus hassasiyetim yok. Senin sancin var mi? Varsa nasil? Gercekten denildigi gibi adet sancisi gibi mi?
Sen en klomen kullansan belki faydasını görürsün bana etki yaptı doktorun ne diyor canımmaya_gallo
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?