- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Günaydın :)Canim olmazsa belki deneyebilirim klomen dogru diyorsun. Bir suredir doktora gitmiyorum. Yani ameliyat surecim bittigindenden beri. Doktoruma gore bir sorunumuz yokmus su anda. Zaten ameliyattan beri Nisan ayindan beri deniyoruz. Bu yil sonuna kadar hala olmazsa doktora oyle gidecegim. Sen bu arada soyledin mi esine? :) Nasil verdin mujdeyi?
Seni çok iyi anlıyorum İnan bana bak benim umudum bile kalmamıştı oldu ve inanırmısınKizlar test yaptim gece gece ama negatif. Moralim cooook bozuk
Sizleri seviyorum. Iyi geceler.
canım kan versene:) ben olsam dünden vermiştim bileSeni çok iyi anlıyorum İnan bana bak benim umudum bile kalmamıştı oldu ve inanırmısın
Hala test yalnıştır diyorum kendime o kadar negatifi görmeye alıştım ki pozitifi görmek çok şaşırttı beni
Düşük çıkar diye pazartesimi bekliyorum canımcanım kan versene:) ben olsam dünden vermiştim bile
iyi olacak inşallah :) adet günün bugündü değil miDüşük çıkar diye pazartesimi bekliyorum canım
Bu sefer gayet sakinim heyecan yapmıyorum geçen sefer deli olmuştım kimseye de söylemedim doktora gitmeden
Allah korusun aksi bişey olmasın erken söylemicem bu defa
Evet canım bugün dü dün öyle çıktı darısı senin ve mayanın başına inşallahiyi olacak inşallah :) adet günün bugündü değil mi
amin inşallahhhh.Evet canım bugün dü dün öyle çıktı darısı senin ve mayanın başına inşallah
Eşinde mi sorun var senin canım onda. MI olmuyoramin inşallahhhh.
aynen canım eşimin ileri hareketi az maalesef... benimde adetime 5 gün var... bu ay adet olursam eşime ilaç alacağım. siz ne ilacı kullanıyordunuz eşin için?Eşinde mi sorun var senin canım onda. MI olmuyor
Benim eşimde hareketi az dı hatta bu ay ilaç kullanıyordu tutacağı varmış işte ama ben olmaz gözüyle baktım hatta yazmıştım burda sanki hiç çoçuğum olmayacak gibi hissediyorum diye.
adet gelmedikçe umut vardır canım ... olacak bak gör seninde eğer eşinde sorun yoksa. yum takibi yaptıralım biz seninle bu ay olmazsa ne dersinKizlar test yaptim gece gece ama negatif. Moralim cooook bozuk
Sizleri seviyorum. Iyi geceler.
Protil forte diye bi ilaç verdi ben diyorum faydası olmuştur eşim diyo yok olamamıştıraynen canım eşimin ileri hareketi az maalesef... benimde adetime 5 gün var... bu ay adet olursam eşime ilaç alacağım. siz ne ilacı kullanıyordunuz eşin için?
Sen yumurta takibi yaptırmadın mı canım normalde aşılama yapılınca o yapılıyor diye biliyorumadet gelmedikçe umut vardır canım ... olacak bak gör seninde eğer eşinde sorun yoksa. yum takibi yaptıralım biz seninle bu ay olmazsa ne dersin
adet gelmedikçe umut vardır canım ... olacak bak gör seninde eğer eşinde sorun yoksa. yum takibi yaptıralım biz seninle bu ay olmazsa ne dersin
maya_gallo canım ne yaptın bizi habersiz bırakma
Erken gebelik testinde belirgin çizgi normal gebelik testinde silik çizgi kırmızı olana dek bekleyeceğim.Canim ne yapayim iste ayni :) adet olmayi bekliyorum. Sabah yine test yaptim negatifti. Gerci esim testte kil gibi ince bir cizgi gordugunu iddia ediyor ama ben artik ilgilenmiyorum o kil cizgilerle :) Cikti mi soyle kalin kallavi bir cizgi gormek istiyorum yahuHatta testi saklamadim direk cope attim sabah ise giderken.
Sen nasilsin? Agrin sizin var mi? Ay insallah cooook rahat ve huzurlu bir hamileligin olur. Bunu cani gonulden diliyorum canim benim.
Erken gebelik testi dene bide canım belki küçüktür görünmüyordur normal testler sinir bozucuCanim ne yapayim iste ayni :) adet olmayi bekliyorum. Sabah yine test yaptim negatifti. Gerci esim testte kil gibi ince bir cizgi gordugunu iddia ediyor ama ben artik ilgilenmiyorum o kil cizgilerle :) Cikti mi soyle kalin kallavi bir cizgi gormek istiyorum yahuHatta testi saklamadim direk cope attim sabah ise giderken.
Sen nasilsin? Agrin sizin var mi? Ay insallah cooook rahat ve huzurlu bir hamileligin olur. Bunu cani gonulden diliyorum canim benim.
Erken gebelik testi dene bide canım belki küçüktür görünmüyordur normal testler sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?