- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
Yaptımmmmmmmm :)Günaydın canım nasılsın yaptın mı tekrar test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptımmmmmmmm :)Günaydın canım nasılsın yaptın mı tekrar test
HADİ RAST GELEEEEEEEEE :)) YA TEST YAPSANA VARSAAA
Gölge gibi var sanki bugün mü yarında yap inşallah olmazsın
Hamileyimm sanırımm
Dualarımdan yemin ederim inşallah allahım ikimize de nasip eder Canım benimHadi canim gercekten miiiii????? Oley beeee!!! Ay kiz ister misin bir de ayni zamanlarda hamile kalmis olalim :) testin fotosunu atsana cok merak ettim ya.
Kız bende hemen sevindim şimdi bide negatif olur neyse sevinmiştim ama sakin durmalıyım olmayabilirsde
Valla olabilir bir günde bile değişiyorPeki benimkine ne diyosun? Olabilir mi sence?
Ben yarın yaparım tekrardan kesinleşirse eşime söylerim yoksa da zaten yoktur nasip değilmiş derim
2 gün var takvime göre eğer ikimizinfr olsunSenin daha vardi bata degil mi? Ay cok cok heyecanliyim. Ne kadar guzel bir gun yahu :)
İyi teyzesi büyüyordur inşallah mide bulantim oluyor iki haftadır falanYok yapmadım
NEgatifi göre göre usandım ya yapmadım geri :)
Senin Bebişin nasıl iyimi minnak
Ben de gördüm canim inşallah koyulasarak devam eder yarinki testini sabirsizlikla bekliyorum
Hayırlısı benim pek umudum yok sabah testi yenilerim varsa çıkar zaten yoksa da ne yapım hayırlısıBen de gördüm canim inşallah koyulasarak devam eder yarinki testini sabirsizlikla bekliyorum
Ben de gördüm canim inşallah koyulasarak devam eder yarinki testini sabirsizlikla bekliyorum
HEMEN Mİ ÇIKTI CANIM
Hemen çıktı ama bi tane daha yaptım negatif yok ya boşu boşuna umutlandım vazgeçtimHEMEN Mİ ÇIKTI CANIM