maya_gallo Kırmızıya dönüyor bu ayda olmadı şansımıza tkrymmm valla ya
Valla canım geliyor adet oldum ne biçim bişey ya testlere de mi güvenmeyelim doktorum ama bana söylemişti. İdrar testleri yanıltır onlara itimat etme diye artık direk kan veririm yarın randevum var.Haydaaaa.. emin misin yahu? Ben de senden iyi bir haber alirim diye umarak bir girip bakayim demistim.Su anda nasil durumun canim?
Valla canım geliyor adet oldum ne biçim bişey ya testlere de mi güvenmeyelim doktorum ama bana söylemişti. İdrar testleri yanıltır onlara itimat etme diye artık direk kan veririm yarın randevum var.
Göğüslerimin şişi indi bu ayda bitti kısmet değilmiş baya umutlanmıştım ama nasipte yokmuş
Valla neyse artık bişey diyemiyorum hayırlısı olsun herşeyin canımHay Allah üzüldüm ya. Ama neyse bunda da vardır bir hayır elbet. Bence test bozuk değil. Yine kimyasal olduğunu düşünüyorum ben canım.
Bana cvp veren yok mu??Valla neyse artık bişey diyemiyorum hayırlısı olsun herşeyin canım
Olup olmadıgini kan testi ile kesinleştirebilirsin ancak canım yada gebelik testi yapabilirsin üstünden baya geçmiş varsa gebelik testinde de çikar diye düşünüyorum, inşallah gebesindirKızlar bana da yardımcı olursanız sevinirim ben de 1 senedir korunmuyorum bi kizim var büyüdü artık ama bir türlü olumlu bu sonuç alamadım doktora gittim kist var dedi tedavi gördüm gecdi hamile kaabilirsin bu sorunun kalmadı dedi bu ay da ayın 25 adet tarihim di 21inde adet gördüm ve sadece 2gun sürdü herzamankinden hem erken hem kısa sürdü psikolojik mi bilmiyorum ama bulantı falanda var acaba ???hamile olabilirmiyim♡♡♡int araştırdım yerleşme kanamasi olabilirmis
Kaç haftalıksınSlm arkadaşlar hamileyken bebek cinsiyetinde yanılma yaşayan varmı lütfen acil cvp
Kızlar napıyosunuz özlüyorum sizi arada gelip bakıyorum haberlerinize
Emineeemm canım nerelerdesin doğuma az kaldı dimi nasılsın nasıl geçiyor ??
Canım benim inşallah Aminnn..Canimm benimm uzuunn zamandir girmiyordum,tasinma yerlesme vs derken araya cook sey girdi,nasipse 6 eylulde dogumum var az kaldi..darisi sana ve tumm isteyenlere insallah..optummm herkesleri..
Bu haftada pek yanılma olmaz ama. İstersen ayrıntılıyı bekle16 hafta 5 günlük
Bana 13 haftada erkek dedi 16-17 de kız dediAma özel doktoru 2 kez erkek dedi 4 gün önce tekrar gittim bu kez kız dedi yanılma ola bilir mi
Kızlar bana da yardımcı olursanız sevinirim ben de 1 senedir korunmuyorum bi kizim var büyüdü artık ama bir türlü olumlu bu sonuç alamadım doktora gittim kist var dedi tedavi gördüm gecdi hamile kaabilirsin bu sorunun kalmadı dedi bu ay da ayın 25 adet tarihim di 21inde adet gördüm ve sadece 2gun sürdü herzamankinden hem erken hem kısa sürdü psikolojik mi bilmiyorum ama bulantı falanda var acaba ???hamile olabilirmiyim♡♡♡int araştırdım yerleşme kanamasi olabilirmis
16 hafta 5 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?