- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar napıyosunuz özlüyorum sizi arada gelip bakıyorum haberlerinize
Emineeemm canım nerelerdesin doğuma az kaldı dimi nasılsın nasıl geçiyor ??
Geçmiş olsun canım olur ya Allah büyük..inşallah senınde yüzün guler canım benımde 30 ocakta aşılmama yaptırdıgım da 18 ve 14 mm yumosum vardı ama nasıp olmadı bu ayda cok değerlendıremedık mısafırdı hastalıktı olmadı
Canım benim size de az kaldı inşallah hiç kimse kalmayacak bu grupda sabredin dua edin olur inşallah Allahın izniyle..Iyiyiz canim iste ne olsun. Ayni biraktigin gibiyiz mucadeleye devam ediyoruz Artik pek kimsecikler kalmadi buralarda. Sen nasilsin? Her sey yolunda mi? Hamilelik rahat geciyor mu?
Bi yumurtam çatlamış bi tane daha var 22 mm inşallah tutmuştur maya_gallo
Gördüm canım resimde biraz daha belirsiz çıkıyor
Gördüm canım resimde biraz daha belirsiz çıkıyor
Kimyasal değildir bak ben adete yakın kaç kere silik çizgi gördüm doktoruma sordum bana dediği şu..Günaydın canım. Sabah yine yaptım ama negatif çıktı. Geçen ay da böyle olmuştu. Gece çok silik çizgi, sabahına negatif, aynı günün gecesi ise pozitifti. Sonrası malum kimyasal. Neyse bakalım anlarız birkaç güne :)
Valla canım net çizgi görene kadar boşver umutlanma..
zaten olacağı varsa olur sinir oluyorum artık Zaten
Ben bu ay kullandım ümitli değilim pek ruh halim b.k gibi afedersin.. herkese herşeye sinirleniyorum herşey gözüme batıyorAynen ya doğru diyorsun aslında şimdiden bunlara bakmamam lazım ama elde değil ne yapayımmm :) Bu arada bu ay klomen kullanmamıştım ben.
Ben bu ay kullandım ümitli değilim pek ruh halim b.k gibi afedersin.. herkese herşeye sinirleniyorum herşey gözüme batıyor
Sağ Salim hayırlı sonuçlar alırsam yeter bana
Bi tane yumurtam vardı bugün yarın çatlar gün aşırı ilişki dedi doktor. Bizim herif neymiş çoçuk için ilişki istiyoormuşum ona da bi güzel patladım
Sırayla gelin