• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

L laracraft ay sorma ya, herkesler gitmiş. Geriye kalan bir sen, bir ben, bir de bebek diye kötü bir espri yapayım mı ben şimdi? Nasıl olsa kimse yok, biz bizeyiz şurda :D
Hadi inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin. Bu arada benim bugün 20. günüm ve yumurtamın hala çatlayamamış olması :(

Merhaba arkadaşlar bugünkü testlerim nasıl sizce ??

Eklentiler

• PhotoGrid_1502384468765.jpg
    PhotoGrid_1502384468765.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba arkadaşlar bugünkü testlerim nasıl sizce ??
Yarın felan daha da kızarır çizgiler yaklaşıyorsun yumurtlamaya :)
Ben yapmıştım hiç böyle koyu olmadı hep silikti şimdi klomen kullanıyorum demekki yumurtlamada sıkıntı varmış

L laracraft ay sorma ya, herkesler gitmiş. Geriye kalan bir sen, bir ben, bir de bebek diye kötü bir espri yapayım mı ben şimdi? Nasıl olsa kimse yok, biz bizeyiz şurda :KK70:
Hadi inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin. Bu arada benim bugün 20. günüm ve yumurtamın hala çatlayamamış olması :KK43:
Bende Pazartesi gidicem arada ağrı oluyor yumurtalarımın büyüdüğünü hissediyorum. İnşallah olumlu haberler alırız ikimizde
Sana çatlatma iğnesi niye vermiyor doktor

26 ağustos canım.. bakalım inşallah ikimizin yüzü Güler valla
canım benımde 26 ağustos insallah hepimizin yuzu güler bende ovilasyon takıbı yapıyorum ayrıca çörek otu bal karıştırıp yıyorum sabahları o yuzden 13 gunde koyulasma oldu test bugun yapmadın daha bakalım :)

Arkadaşlar incir kürü nü tavsiye ediyorum kesinlikle etkisi var benim bi yumurtam incir kürü ile kendiliğinden büyüyüp çatlamış ki normalde yumurtlama problemim var olmadı tabi o ay gebelik oluşması ama yararı var

canım benımde 26 ağustos insallah hepimizin yuzu güler bende ovilasyon takıbı yapıyorum ayrıca çörek otu bal karıştırıp yıyorum sabahları o yuzden 13 gunde koyulasma oldu test bugun yapmadın daha bakalım :)
Hadi ya inşallah ikimizinde müjdeli haberleri gelir

Bende Pazartesi gidicem arada ağrı oluyor yumurtalarımın büyüdüğünü hissediyorum. İnşallah olumlu haberler alırız ikimizde
Sana çatlatma iğnesi niye vermiyor doktor

Ben bu ay klomen kullanmadım canım ya. Zaten ilk kez böyle oluyor. Normalde hep en geç 16. günde çatlar benim. Geçen ay ilk defa kimyasal oldu. Acaba dengemi o mu bozdu bilemiyorum.

Ben bu ay klomen kullanmadım canım ya. Zaten ilk kez böyle oluyor. Normalde hep en geç 16. günde çatlar benim. Geçen ay ilk defa kimyasal oldu. Acaba dengemi o mu bozdu bilemiyorum.
Bozuyor kimyasal gebelik birdaha yaşatmasın rabbim.. benim dengem bozuldu ondan sonra yumurtlamadığımı biliyordum. Rüyamda sürekli bebek görüyorum inşallah bu ay hamile kalırız :)

Kizlar merhaba buda sabah ki testim yalniz dun uzayan akintim geldi sanirim dun aksam yumurtladim dun aksamki test daha koyuydu

Eklentiler

• Screenshot_20170812-111543.png
    Screenshot_20170812-111543.png
    94,7 KB · Görüntüleme: 26
Gittim canım 2 tane yumoşum olmuş :)
Ama ben anlamadım yumurtalık kisti dedi daha 14 gündeyim ölçüleri tam anlamadım.ikiz olabilme ihtimali yüksek dedi :)
İnşallah ikimizinde tutar

Hımm yumurtalık kisti kısmını anlayamadım ama önemli olan olgunlaşmış yumoşların olması bence :) Bu güzel bir haber. Hemen çalışmalara başlayın bence.
Benim de bata daha 5-6 günüm var ama bugün resmen adet sancısı gibi ağrılarım var. Hem karnım hem de belim ağrıyor. Ama bu durumu hamileliğe yormak istemiyorum, çünkü benim nedense böyle 1 hafta önceden yoklamaya başlar hep adet sancılarım. :KK43: O yüzden sanırım bu ay olmadı diye düşünüyorum. İnşallah bu ay sen tutturursun canım.

Hımm yumurtalık kisti kısmını anlayamadım ama önemli olan olgunlaşmış yumoşların olması bence :) Bu güzel bir haber. Hemen çalışmalara başlayın bence.
Benim de bata daha 5-6 günüm var ama bugün resmen adet sancısı gibi ağrılarım var. Hem karnım hem de belim ağrıyor. Ama bu durumu hamileliğe yormak istemiyorum, çünkü benim nedense böyle 1 hafta önceden yoklamaya başlar hep adet sancılarım. :KK43: O yüzden sanırım bu ay olmadı diye düşünüyorum. İnşallah bu ay sen tutturursun canım.
Kısmet valla güzel ve olumlu konuştu ama durum değişebilir. Yumurtalık kisti kötü değilmi dedim bunlar olmazsa kısır kalırsın dedi. İki kere sordum bunları takip edicem dedi :)
Ay inşallah olur bu ay ikimizin de

İnşallah canım ya bende bugün doktora gidicem umarım güzel şeyler duyarım :)
inşallah senınde yüzün guler canım benımde 30 ocakta aşılmama yaptırdıgım da 18 ve 14 mm yumosum vardı ama nasıp olmadı :( bu ayda cok değerlendıremedık mısafırdı hastalıktı olmadı :(

Back