• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

maya_gallo maya_gallo Allah umuduna ilişki bile doğru düzgün olmadı. Adam birden kendini çekti iki gündür burnumdan soluyorum canımı sıkıyor bu durum..
valla insana eş Laz'ım her konuda destek olabilecek ben bu duygudan epeydir yoksunum :KK43:
Bu ayda olmayacak belli artık bıraktım herşeyi

Canim sen canini sikma olacagi varsa ona hicbir sey engel olamaz ki. Her seyde bir hayir vardir. Ona bakarsan ben de bu ay ovulasyon gunumu yanlis hesaplamisim, en son iliski ovulasyondan 2 gun once olmus oldu, onemli gunler bos gecildi yani. Takma kafana. Bir de mucizelere her zaman inan ;)
Senin esin neden cocuk istemiyordu bu arada? Hatirlayamadim bir anda canim kusura bakma lutfen.

Canim sen canini sikma olacagi varsa ona hicbir sey engel olamaz ki. Her seyde bir hayir vardir. Ona bakarsan ben de bu ay ovulasyon gunumu yanlis hesaplamisim, en son iliski ovulasyondan 2 gun once olmus oldu, onemli gunler bos gecildi yani. Takma kafana. Bir de mucizelere her zaman inan :KK66:
Senin esin neden cocuk istemiyordu bu arada? Hatirlayamadim bir anda canim kusura bakma lutfen.
Deli ondan istiyor ama kasılıyor naza çekiyor kendini :)
Neyseki bi cinnetle hallettim olayı :D

Deli ondan istiyor ama kasılıyor naza çekiyor kendini :)
Neyseki bi cinnetle hallettim olayı :KK70:

Bu adamlarin nazi beni bitirdi zaten yemin ederim. :)
Normal sartlarda benim bat bugundu. Fakat kullandigim aplikasyona gore bu ay normalden birkac gun daha gec yumurtlamisim. O yuzden yeni bat 23/08 gorunuyor. :bicak:
Pek umudum yok gibi. Sende durumlar nedir?

Bu adamlarin nazi beni bitirdi zaten yemin ederim. :)
Normal sartlarda benim bat bugundu. Fakat kullandigim aplikasyona gore bu ay normalden birkac gun daha gec yumurtlamisim. O yuzden yeni bat 23/08 gorunuyor. :bicak:
Pek umudum yok gibi. Sende durumlar nedir?
Benim daha 1 haftam var.. göğüslerim acıyor gazım aşırı derecede aksama doğru artıyor. Kasıklarındaki batma geçmedi devam ediyor. Benimde ümidim Yok açıkçası akıntı felanda yok yani kuru döneme girdim

Benim daha 1 haftam var.. göğüslerim acıyor gazım aşırı derecede aksama doğru artıyor. Kasıklarındaki batma geçmedi devam ediyor. Benimde ümidim Yok açıkçası akıntı felanda yok yani kuru döneme girdim

Yarin bat ama testlerim negatif, atesim de dustu. Yani bu demek oluyor ki bu ay da yine mutlu sonla bitemedi maalesef.
:bicak:
Insallah senden guzel bir haber alirim canim.

Yarin bat ama testlerim negatif, atesim de dustu. Yani bu demek oluyor ki bu ay da yine mutlu sonla bitemedi maalesef.
:bicak:
Insallah senden guzel bir haber alirim canim.
Valla bende kendimden umutlu değilim açıkcası herşey normal aslında bi tek göğüslerim
Şişti oda ilaçlar yüzünden..: ay valla umrumda değil desem inanırmısın zorla veya stresle olacak iş değil zaten kısmette nasipte ne zaman yazıldıysa o zaman gelir..

Adetime 3 gün kaldı.. ama tedirginim duphason içenlerle ilgili yazı okudum bırakınca adet görüyorlarmış. Burda kullanan oldumu acaba daha önce şimdi ben adetimin 21 günü başladım 10 gün kullanım süresi var o zaman regl döngümü uzatmış olmuyormu? 27 günde bir adet olan biriyim bazen birgün sarkar. Şimdi ben ne zaman olucam onu da bilmiyorum test yaptım negatif çıktı buda demek oluyor gebelik Yok...
başlarım tedavisine de geri kalanına da sinirlerim tavan yaptı ilaçlar yüzünden hiç sivilce bilmeyen ben yüzümde dün sivilce gördüm :sinirli:

Adetime 3 gün kaldı.. ama tedirginim duphason içenlerle ilgili yazı okudum bırakınca adet görüyorlarmış. Burda kullanan oldumu acaba daha önce şimdi ben adetimin 21 günü başladım 10 gün kullanım süresi var o zaman regl döngümü uzatmış olmuyormu? 27 günde bir adet olan biriyim bazen birgün sarkar. Şimdi ben ne zaman olucam onu da bilmiyorum test yaptım negatif çıktı buda demek oluyor gebelik Yok...
başlarım tedavisine de geri kalanına da sinirlerim tavan yaptı ilaçlar yüzünden hiç sivilce bilmeyen ben yüzümde dün sivilce gördüm :sinirli:
benimde adete 3 gün var aynıyız bendede sabahtan berı Adet olucakmısım gıbı agrı var sıskınlık var bu ayda olmadı kesın agnugaston ılacı ıctım bu ay çörek otu bal yedım ama bılmıyorum yok gıbı hem ınanıyorum bırgun hamıle kalırsam agrısız bır gebelık ögrenıcem adet agrım olmayacak suan var kesın yok olmadı bu ayda 20. ayımız hic korunmadık 1 aşılama negatif kac aylarca ovilasyon kullandım yok olmuyor ümitsiz olmak ıstemıyorum hersy rabbımden ama bana nasip etmiycek galıba :( :(

benimde adete 3 gün var aynıyız bendede sabahtan berı Adet olucakmısım gıbı agrı var sıskınlık var bu ayda olmadı kesın agnugaston ılacı ıctım bu ay çörek otu bal yedım ama bılmıyorum yok gıbı hem ınanıyorum bırgun hamıle kalırsam agrısız bır gebelık ögrenıcem adet agrım olmayacak suan var kesın yok olmadı bu ayda 20. ayımız hic korunmadık 1 aşılama negatif kac aylarca ovilasyon kullandım yok olmuyor ümitsiz olmak ıstemıyorum hersy rabbımden ama bana nasip etmiycek galıba :KK43: :KK43:
Bende klomen kullandım bu ay ilk defa 2 senedir benimde olmuyor en son 8 ay önce kimyasal gebelik yaşadım oda düşükle sonuçlandı. Sinirlerim berbat durumda kolumu kaldıracak halim Yok :(

Bende ovülasyon testinde hiç pozitif görmedim mesela bu ay klomenle iki yumurtam oluştu sanırım omlarda tutmadı :(

benimde adete 3 gün var aynıyız bendede sabahtan berı Adet olucakmısım gıbı agrı var sıskınlık var bu ayda olmadı kesın agnugaston ılacı ıctım bu ay çörek otu bal yedım ama bılmıyorum yok gıbı hem ınanıyorum bırgun hamıle kalırsam agrısız bır gebelık ögrenıcem adet agrım olmayacak suan var kesın yok olmadı bu ayda 20. ayımız hic korunmadık 1 aşılama negatif kac aylarca ovilasyon kullandım yok olmuyor ümitsiz olmak ıstemıyorum hersy rabbımden ama bana nasip etmiycek galıba :KK43: :KK43:
ovülasyonda piki yakalaıdktan sonraki günle rilişki oluyor mu?

Bende olurum az kaldı 3 gün kalmış silikte olsa çıkardı. Ama Yok işte yine adet olucam

Ben de senin gibi dusunurdum eskiden ama sonradan fikrim degisti. Cunku benim gecen ayki kimyasalda 1 gun kala silik cikmisti. Hatta 1 gun kala sabah hicbir sey cikmamisti, ayni gunun gecesinde yaptigimda cikmisti. Cok sasirmistim ve demek ki bazen boyle olabiliyor demistim :)
Bence adet olana kadar her zaman umut var.

Bugün yine test yaptım negatif :/
Yarın regl günüm demekki bu ayda olmadı adet ne zaman olurum onu da bilmiyorum şu lanet ilaç duphason yüzünden Onu da içmeyi bıraktım...

Valla ben bıraktım artık umurumda da değil.. çoçuk isteyesim kalmadı yeminle ne zor şeymiş.. olmazsa olmasın ilk çoçuksuz insan ben olmayacağım sonuçta içimden gelmiyor artık uğraşmak olur diye düğündüm bu ay ama sonuç yine olumsuz klomenle ilk ayında hamile olanlar çok fazla demekki ben o grupta değilim..
ay içimi döktüm sıkıldımmmmmmmmmmmm
Uğraşmıcam çabalamıcam umrumda değil

Duphastonu ben kullandim ama doktor bana adetimi düzene sokmasi için vermişti. Bir de eger bebek oluşursa tutunmasina yardimci oluyormuş canım. Senin adetin duzenliyse demek ki sana tutunmasina yardimci olmasi icin vermiş. Bebek oluşmazsa eger adet gormeni sagliyor ilac bitiminden 3 4 gun sonra en gec adet oluyorsun. Insallah hamilesindir

Duphastonu ben kullandim ama doktor bana adetimi düzene sokmasi için vermişti. Bir de eger bebek oluşursa tutunmasina yardimci oluyormuş canım. Senin adetin duzenliyse demek ki sana tutunmasina yardimci olmasi icin vermiş. Bebek oluşmazsa eger adet gormeni sagliyor ilac bitiminden 3 4 gun sonra en gec adet oluyorsun. Insallah hamilesindir
Sağol canım verdiğin bilgiler için ben şimdilik bıraktım içmeyi 5 gün içtim toplamda yeterli şimdi beklemedeyim bakalım ne olucak.. bugün ki testim negatifti ya adet olurum yada hamile iki seçenek var hangisi hayırlıysa o olsun dilerim...

Back