• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Arkadaşlar Merhaba birşey danışmak istiyorum pko hastasıyım daha önce iki başarısız aşılama var ve iki gün önce tekrar tedaviye başlamak için beta hcg yaptırdım 4.5 çıktı referans göre tam sınır bir dr hamile sin geç gebelik dedi doğru mu acaba.
Adete ne kadar var canm.4.5 cıkması normal degıl yukselıp gebelık olabılır kııı ıns oyledr de gerek kalmaz tedavıye canm

maya_gallo maya_gallo bu hayatta hiç bişeyi kolay elde etmedim. Herşeyim zor oldu ama güzel oldu bi tek buna sığınıyorum.. olunca güzel olucak diyorum dilerim seninde rahmine bebeğinin ruhu düşmüştür

Aynen benim de oyle oldu biliyor musun? Her seyim gec oldu ama dedigin gibi guzel de oldu. O yuzden bizim bu hikayenin sonu da cok guzel olacak insallah. Inaniyorum.
:KK200:

merhaba. 29-30 temmuz da yumurtladım. yani 30 unu baz alırsak adetin 12.günü.adetin 17.günü yani geçtiğimiz perşembe bronşitim için dr a gittim. röntgen çekileceği için dr önce kantesti yaptı gebelik için. daha yumurtlamam brş gün önceydi hocam gerek yok gebelik yoktur dedim ama yapılıyor zorunlu malum. neyse ki sonuç 1.20 çıktı yani gebelik yok. sonra röntgen falan çekildi ilaçlar yazıldı çıktım. ama kafama takılan şu şuan. adetimin 17.gününde yapıldı ama sıfır değerleri neden çıkmadı da 1.20 çıktı. pazar yumurtlamıştım perşembe test sonucu nasıl böle çıktı. adete 11. gün var daha

merhaba. 29-30 temmuz da yumurtladım. yani 30 unu baz alırsak adetin 12.günü.adetin 17.günü yani geçtiğimiz perşembe bronşitim için dr a gittim. röntgen çekileceği için dr önce kantesti yaptı gebelik için. daha yumurtlamam brş gün önceydi hocam gerek yok gebelik yoktur dedim ama yapılıyor zorunlu malum. neyse ki sonuç 1.20 çıktı yani gebelik yok. sonra röntgen falan çekildi ilaçlar yazıldı çıktım. ama kafama takılan şu şuan. adetimin 17.gününde yapıldı ama sıfır değerleri neden çıkmadı da 1.20 çıktı. pazar yumurtlamıştım perşembe test sonucu nasıl böle çıktı. adete 11. gün var daha
Hastanenin değeri o canım 1.20 den başlıyo

Bende klomen kullanıyorum akıntım çok arttı. Klomenfen oldu sanırım inşallah bu ay hamile kalırım

Bende klomen kullanıyorum akıntım çok arttı. Klomenfen oldu sanırım inşallah bu ay hamile kalırım

Insallah canim. Insallah emeklerimiz bosa cikmaz bu ay :)

Ben de bu arada ovulasyonumu ates olcumu ile takip ediyorum hep. Her ay 15. ya da 16. gunde catlayan yumurtam, 18. gune geldik ama hala catlayamadi sanirim. 2 gunde bir degerlendiriyoruz artik biz de ne yapalim. Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu verir diyorum sadece.

Insallah canim. Insallah emeklerimiz bosa cikmaz bu ay :)

Ben de bu arada ovulasyonumu ates olcumu ile takip ediyorum hep. Her ay 15. ya da 16. gunde catlayan yumurtam, 18. gune geldik ama hala catlayamadi sanirim. 2 gunde bir degerlendiriyoruz artik biz de ne yapalim. Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu verir diyorum sadece.
Benim klomen bitti 14 ne randevum var bakalım ne dicem doktor bey :)
Dilerim bu ay olur ikimizinde

Back