- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dun oldum bugün 2. Gunum bu ayda olmadi nasip degilmis galiba yapicak bisey yok rabbim bilirKızlar daha gelmedi benimkiler ama testte negatif diyor olsaydı silik felan çıkardı diye düşünüyorum :)))
Şiştim davul oldum 61 ken birden bire 63 oldum sinir bozucu bişey valla
İşte ben geçikirsem ilaça bağlarm bi kaç günü göze aldım belkide yarın olurum bakalım nasip artık..Bende dun oldum bugün 2. Gunum bu ayda olmadi nasip degilmis galiba yapicak bisey yok rabbim bilir
Ben daha olmadım göğüs çevrem genişlemiş yada bana öyle geliyor sızı giriyor arada baş dönmesi oluyor bakalım hala beklemedeyim... ama test negatif çıkıyor kesin duphson geçiktirdi adetimi
Canim gecen bu ay ben de oyleydim. Gogus cevrem acayip buyumustu ve cok aciyordu. Kesin var dedim ama 33. gunumde adet oldum. Meger gec yumurtlamisim. Ama insallah sende vardir bir seyler.
Test yaptım silik çizgi çıktı :)))))Canim gecen bu ay ben de oyleydim. Gogus cevrem acayip buyumustu ve cok aciyordu. Kesin var dedim ama 33. gunumde adet oldum. Meger gec yumurtlamisim. Ama insallah sende vardir bir seyler.
EVET canım hemen çıktı ama işte bekleyecem kimyasal olmasından korktuğum için kimseye söylemedim... allahım hayırlısını versin ikimiz içinde eğer olursa klomen den oldu derim sana canımAhaaaa saka yapiyorsun yaa oleeeyyyyy
Hemen mi cikti cizgi???
EVET canım hemen çıktı ama işte bekleyecem kimyasal olmasından korktuğum için kimseye söylemedim... allahım hayırlısını versin ikimiz içinde eğer olursa klomen den oldu derim sana canım
Dündü canım ama hatırlarsan kimyasal gebeliğimde böyle çıkmıştı.. memelerim dolgunlaştı ama ağrısı adetimde ki gibi değil baya baya acıyor üstüne yatınca ucundaki halkada genişledi kasıklarıma iki taraflı ağrı oluyor karnımın üstüne yatamıyorum.. bide yumurtlayan beri kuyruk sokumunda da bir ağrı oluştu gitmedi hala da var.Bat ne zamandi kiz senin? Valla beynim durdu sevincten
Dündü canım ama hatırlarsan kimyasal gebeliğimde böyle çıkmıştı.. memelerim dolgunlaştı ama ağrısı adetimde ki gibi değil baya baya acıyor üstüne yatınca ucundaki halkada genişledi kasıklarıma iki taraflı ağrı oluyor karnımın üstüne yatamıyorum.. bide yumurtlayan beri kuyruk sokumunda da bir ağrı oluştu gitmedi hala da var.
İnşallah hamileyimdir çok şükür eşimde istekli bu ay olumsuz baktım çünkü Naz'a çekti baya kendini bizimki zorlan yaptı desem yeridir
BU perşembe ya o zamana kadar bi aksilik çıkmazsa giderim inşallah erkenden öğrenmek istemiyorum. Kan değeri yükseldi mi düştü mü? Bunlarla beynimi yemek istemiyorum canımAy hadi insallah Allah tamamina erdirsin canim. Ne zaman kan vermeyi dusunuyorsun hayirlisiyla?
maya_gallo kahverengi lekelenmem var
Kimyasal gebelik mi geçiriyorum yine doktorumu aradım bi hafta sonra gel diyo manyak
Eğer ben düşük yapıyorsam ne yapım hafta sonra
Değiştiricem sinir oldum ha
Kesildi şimdi bugün geçsin eğer kırmızıya dönerse zaten umutlar diğer aya kaldı Yok kesilirse umut edebilirimCanim belki yerlesme kanamasidir. Dur hemen moral bozma. Baska bir doktora gidemez misin ki?
Kesildi şimdi bugün geçsin eğer kırmızıya dönerse zaten umutlar diğer aya kaldı Yok kesilirse umut edebilirim
Sancımda var adet olucak Mış gibi
Valla uzandım canım gaz sancısı gibi karnım ağrıyor bekliyorum gelicekmi diye benimde adetim pembemsi gelir arkasından hemen kırmızıya döner bugün dananın kuyruğu kopacak dur heleBence buyuk ihtimal yerlesme kanamasi. :)
Benim gecen ayki kimyasalda direkt kipkirmizi adet olmustum. Hic oyle kahverengi lekelenmem olmamisti. Haber ver bana da merak ederim seni.