• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım benim inşallah az kalmıştır bekleyişin mutlulukla sonuçlanır..

Yumurta takibi yaptırman iyi olmuş canım bakarsın yumurta gelişimine.. ben bi kez estradiole baktırmıştım 25di düşükmüş yumurta gelişimim, sonra yediklerime dikkat etmiştim 54 e çıkmıştı bi kaç ay sonra.. hormon testi de yaptır canım değerlerine baktır, inşallah herşeyin kısa zamanda düzelir de sağlıkla hamile kalırsın canım..
Çok sağol güzel düşüncelerin ve dileklerin için rabbim de sana gönlündekini nasip etsin inşallah canım
Bakalım acelem Yok diğer aya inşallah olur nasipse gelir yemenden, nasip değilse de ne yapsak boş yani

Kızlar biliyorum 2 gündür kafanızı çok şişiriyorum ama bi bakar mısınız? Sabah test yapmıştım negatifti. Gece gece test yaptım yine ve sonuç bu. 10 dk içinde çıktı. Marka yine laboquick. Sizce hatalı olma ihtimali var mı? Of ya gece gece çok kötü oldum. Eşimi de uyandırmak istemiyorum. Ne dersiniz bu duruma?
Canim bence hamilesin kac gun grcti adetin birde idrarini nekadar tttun

Battan bir onceki gece yapmistim 3 saatlik idrarla ve hemen cikmisti. Ama bugun yani bat gunumde sabah kan verdim ve sonuc 0.1 cikti. Kimyasal olabilir diye dusunuyorum. Kismet degilmis sanirim.
Ben bir kez kimyasal gecirdim idrarda 2 cizgi cikinca kanda baktirdim 12 cikmisti fakat erkesi gun hastalandim zaten egwr dikkat etmesek belki senede bir kac kez kimyasal oluyoruzdur bence kafana takma ben birde uzerine dia gebelik gecirdim aradan 2 yil gecri hala bekliyorum toplamda 4 sene oldu

Ben bir kez kimyasal gecirdim idrarda 2 cizgi cikinca kanda baktirdim 12 cikmisti fakat erkesi gun hastalandim zaten egwr dikkat etmesek belki senede bir kac kez kimyasal oluyoruzdur bence kafana takma ben birde uzerine dia gebelik gecirdim aradan 2 yil gecri hala bekliyorum toplamda 4 sene oldu

Ben cok uzun zamandir adete bir hafta kala basliyorum hergun test yapmaya :) Sabirsizlik iste. Bu yuzden daha once de kimyasal olsam anlardim diye dusunuyorum. Bence bu benim ilk kez hamile kalisim olabilir. Cunku 7 ay once laparoskopi ve histereskopi oldum. 3 ay boyunca korunduk. Ameliyattan beri bu dorduncu denememiz anlayacagin ama toplamda bakarsam benim de 4 yil olmustur artik. Bugun kan testinde sifiri gorunce basta uzulmustum ama simdi en azindan artik hamile kalabilecegimi biliyorum diye sevinir durumdayim. Insallah bir an once hayirlisi ile kavusuruz bebeklerimize. :)

Ben cok uzun zamandir adete bir hafta kala basliyorum hergun test yapmaya :) Sabirsizlik iste. Bu yuzden daha once de kimyasal olsam anlardim diye dusunuyorum. Bence bu benim ilk kez hamile kalisim olabilir. Cunku 7 ay once laparoskopi ve histereskopi oldum. 3 ay boyunca korunduk. Ameliyattan beri bu dorduncu denememiz anlayacagin ama toplamda bakarsam benim de 4 yil olmustur artik. Bugun kan testinde sifiri gorunce basta uzulmustum ama simdi en azindan artik hamile kalabilecegimi biliyorum diye sevinir durumdayim. Insallah bir an once hayirlisi ile kavusuruz bebeklerimize. :)
Tabiki canim sen daha net bilirsin ben kimyasal oldu diye uzulme acisindan soyledim kadinlarin 100 de 70 ader dinguleri bu sekil gelisiyormus ben 2 kez dis gebelik gecirdim ama arada bi kizim var veren allah veriyor cok sukur seninde olur tedavin yeni sonuclanmis darisi basina insallh

Kızlar biliyorum 2 gündür kafanızı çok şişiriyorum ama bi bakar mısınız? Sabah test yapmıştım negatifti. Gece gece test yaptım yine ve sonuç bu. 10 dk içinde çıktı. Marka yine laboquick. Sizce hatalı olma ihtimali var mı? Of ya gece gece çok kötü oldum. Eşimi de uyandırmak istemiyorum. Ne dersiniz bu duruma?
canım hamilesin sennnn

acaba yanlışlıkla lh testi mi yaptın???

Bende bugün doktora gittim bi tane yumurtam vardı şimdi Oda yok. Ben ne yapım kendimi nereden atim :)
Umursamıyorum yeminle :D
Kafamdaki mekanizma artık hata veriyor herşeyim çetrefilli olmak zorunda ya

acaba yanlışlıkla lh testi mi yaptın???

Biliyor musun benim de aklima geldi ama yok degil canim bildigin hcg iste :) Kimyasal gebelik oldu herhalde. Neyse en azindan o kadar operasyondan sonra artik hamile kalabildigimi biliyorum ya bana bu bile yetti. Cunku ameliyattan beri bu dorduncu denememizdi.

Aa nasil yok ya? Catlamis mi yani?
Valla bizde bilmiyoruz doktor kendini imha etmiş dedi :D
Bende iyi yapmış çoktu ya dedim :D
Valla canım oluruna bırak (SILA) her neyse geçer :)
Hayata zülmedip üzülmeye mi değer !!!!! Şarkısını dinliyorum iyi geliyor

Valla bizde bilmiyoruz doktor kendini imha etmiş dedi :KK70:
Bende iyi yapmış çoktu ya dedim :KK70:
Valla canım oluruna bırak (SILA) her neyse geçer :)
Hayata zülmedip üzülmeye mi değer !!!!! Şarkısını dinliyorum iyi geliyor

Valla bazen doktorları da anlamak mümkün değil. Bir kere benim de başıma geldi. Klomen kullandırdı, kontrole gittim. Aynı senin gibi yumurta yok, çatlamış gitmiş dedi. Dolayısıyla çatlatma iğnesi de vermedi. Nasıl yani dedim? Moralim acayip bozulmuştu, ovulasyon günümü kaçırdım demek ki diye. Sonra adete 1 gün kala başka doktora gittim, demez mi burada bir yumurta var, hem de 21 mm diye. Meğer önceki doktor bilmiyorum neden ama bir şekilde görememiş olgunlaşan yumurtayı. Çatlatma iğnesi olmadığım için de sanırım yumurta büyümüş büyümüş 21 mm'e kadar dayanmış :KK70:
Ertesi gün ya da öteki gün adet oldum ama bir ben bilirim ne sancılı geçtiğini.

Valla bazen doktorları da anlamak mümkün değil. Bir kere benim de başıma geldi. Klomen kullandırdı, kontrole gittim. Aynı senin gibi yumurta yok, çatlamış gitmiş dedi. Dolayısıyla çatlatma iğnesi de vermedi. Nasıl yani dedim? Moralim acayip bozulmuştu, ovulasyon günümü kaçırdım demek ki diye. Sonra adete 1 gün kala başka doktora gittim, demez mi burada bir yumurta var, hem de 21 mm diye. Meğer önceki doktor bilmiyorum neden ama bir şekilde görememiş olgunlaşan yumurtayı. Çatlatma iğnesi olmadığım için de sanırım yumurta büyümüş büyümüş 21 mm'e kadar dayanmış :KK70:
Ertesi gün ya da öteki gün adet oldum ama bir ben bilirim ne sancılı geçtiğini.
Test yaptım bi umut ama Yok :(
Bu ayda geçti morelim tükeniyor sinirimden vazgeçicem o olucak

Hayir canim ya vazgecmek yoook.. Moralini bozma nolur. Cunku her ay yeni bir umut, yeni bir baslangic demek. Her sey guzel olacak, inancini umudunu kaybetme.
Canım benim ya dilerim rabbim benden önce sana nasip etsin tüm kalbimle söylüyorum İnan ki .. :(
Vazgeçmedim ama sıkıldım kendiliğinden olmayacak bunu kabullendım diyelim..
neden zaman böyle oldu eskiden ne kolaydı herşey şimdi herşey çok zor

Arkadaşlar Merhaba birşey danışmak istiyorum pko hastasıyım daha önce iki başarısız aşılama var ve iki gün önce tekrar tedaviye başlamak için beta hcg yaptırdım 4.5 çıktı referans göre tam sınır bir dr hamile sin geç gebelik dedi doğru mu acaba.

Back