- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
Ben de etiket isterim bana ne.Tamam kızlar daha yapmadım yarın test alırım ctesi sabahı yapıym diyorum müthiş bir sabır geldi
Bence sen hamilesin canım aşılama sonrası 13 -14 günde geliyor adet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de etiket isterim bana ne.Tamam kızlar daha yapmadım yarın test alırım ctesi sabahı yapıym diyorum müthiş bir sabır geldi
bence de hamile:)Ben de etiket isterim bana ne.
Yok canim toplaniyorum temmuzun sonuna tasinicaz.bence de hamile:)
naptın canım yerleştin mi?
Aynen canım perşembe günü aşılama oldum :)tmm:) ama bence yap:) eğer bugün adet olmazsan bu işi olmuş bil çünkü aşılama işleminin yapıldığı günden sonraki 14 gün tam adet oluyorsun tutmazsa:) hangi gün olmuştun? perşembe imidi?
Ay inşallah hamileyimdir yaaa saol canım :)))O da ıyı oluyo kız.bende adetın gecıkmesının 5 gunu yapmıstm taa.o da grıp oldum bısey yoksa hap ıceym dıye yapmıstm testı cıft cızgı cıkınca hap da hayal oldu 1 ay hasta dolastm.darısı sana olsn cıft cızgının ıns canm
Bugün adet günüm canım inşallah olmam :) istediğin etiket olsun ya seve seve ❤❤❤❤Ben de etiket isterim bana ne.
Ya sizi yerim ne tatlısınız :)bence de hamile:)
naptın canım yerleştin mi?
Canim bence leke vs gelmesiyse test yap bugun kesin cikarrrr : Dyarink beklemene gerek yokYa sizi yerim ne tatlısınız :)
Yok canım hiçbişey yok sadece şeffaf akıntım var bi de hiç doymuyorum hep açım :) öyle yorgunum ki eşime diyim de akşam alsın inşallah bi testCanim bence leke vs gelmesiyse test yap bugun kesin cikarrrr : Dyarink beklemene gerek yok
idrar rengin nasıl:)Yok canım hiçbişey yok sadece şeffaf akıntım var bi de hiç doymuyorum hep açım :) öyle yorgunum ki eşime diyim de akşam alsın inşallah bi test
Bakamadım kiii unutuyorum hepidrar rengin nasıl:)
CANIM noramlden fark lı mı ben kendime çok farklı gelmiştideniz_ve_mehtap canım baktım da biraz koyu sanki renge göre belli olur mu ki :/
Kuzu belki de su az icmissindir. Bence en iyi sonucu test verecek ve yine bence hamilesin valla heycanla bekliyorum test yapmanideniz_ve_mehtap canım baktım da biraz koyu sanki renge göre belli olur mu ki :/
dayan teste az kaldı bizi etiketlemeyi unutma gelen giden yok değil mi haladeniz_ve_mehtap canım baktım da biraz koyu sanki renge göre belli olur mu ki :/
Bilmiyorum ki canım normalde pek dikkat etmem ilk defa özellikle bugün baktım rengine :)CANIM noramlden fark lı mı ben kendime çok farklı gelmişti
Tamam canım inşallah :) yok olmadım hala..dayan teste az kaldı bizi etiketlemeyi unutma gelen giden yok değil mi hala
Yaa ağzından bal damlıyo valla :) kasıklarım sızlıyo biraz ama inşallah regl olmam..Kuzu belki de su az icmissindir. Bence en iyi sonucu test verecek ve yine bence hamilesin valla heycanla bekliyorum test yapmani
Naptin canim test yaptin miYaa ağzından bal damlıyo valla :) kasıklarım sızlıyo biraz ama inşallah regl olmam..
Normal benimde sızlamısti. Yinede eşime test aldırmıştim akşam yemekten sonra yaparım dedim kendi kendime. Ona yarın yapicam demiştim. Dayanamadım gidip yaptim testi ve hamileydim ne yemek yiyebildim ne bisey:))Yaa ağzından bal damlıyo valla :) kasıklarım sızlıyo biraz ama inşallah regl olmam..