- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
Nasip değilmiş canım yine hüsran neyse sitem etmeye Yok zaten diyete başladım 66 dan 56 düşene kadar devam en azından gebelikte alınan kilolar başıma iş açmazAaaa hamilesin bence bildiğin gözüküyor cizgii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip değilmiş canım yine hüsran neyse sitem etmeye Yok zaten diyete başladım 66 dan 56 düşene kadar devam en azından gebelikte alınan kilolar başıma iş açmazAaaa hamilesin bence bildiğin gözüküyor cizgii
Nası ya ben senin testleri anlayamiyorum çift çizgiydi ya bildiğinNasip değilmiş canım yine hüsran neyse sitem etmeye Yok zaten diyete başladım 66 dan 56 düşene kadar devam en azından gebelikte alınan kilolar başıma iş açmaz
Ama silik çizgi vardı niye böyle oldu. İnşallah yeni ay bebeğini getirsin canımŞaka gibi hastalandım
Bende adet görmediğim için kullandım 10 gün biraktim adet gördüm bebek istiyorum dedim adetin 3gunu gel dedi yarın gidecem ama anlamadım konu poregastani sadece adet için mi yoksa hamile kalmam içinde mi verdi bildigime göre progestan adet sokturucu değil demiCanim ben kistim varken yasmin doğum kontrol hapı kullandim. Hamileyken de progestan kullandim.
Benim bildiğim değil canım genelde düşük riski olan hamileler kullanıyor.Bende adet görmediğim için kullandım 10 gün biraktim adet gördüm bebek istiyorum dedim adetin 3gunu gel dedi yarın gidecem ama anlamadım konu poregastani sadece adet için mi yoksa hamile kalmam içinde mi verdi bildigime göre progestan adet sokturucu değil demi
Hamileysen bebek düşmesin tutunsun diye veriliyor. Hamile değilsen adet söktürsün diye veriliyor.Bende adet görmediğim için kullandım 10 gün biraktim adet gördüm bebek istiyorum dedim adetin 3gunu gel dedi yarın gidecem ama anlamadım konu poregastani sadece adet için mi yoksa hamile kalmam içinde mi verdi bildigime göre progestan adet sokturucu değil demi
Şaka gibi hastalandım
Şaka gibi hastalandım
Eczacı eşime söylemiş ama onu yazdı yani hatta adet olmadim die aradim doktoru 10gun kullandiysan bırak dedi diğer günü adet gördüm yarı gidecem kistime bakacak sonra nolur bilmiyorum artık ilaç mi verir hamile kalmam için kendimden hiç bişey anlamadimBenim bildiğim değil canım genelde düşük riski olan hamileler kullanıyor.
En son olmadı doktora gidicem ne olucaksa olsun bıktım sıkıldım....Haydaaa.. kimyasal filan miydi acaba?
Git canım baktır 3. Gününde altdan.. hormon testi de yaptır 3. Günü.. klomene başla istersen belki faydası olur canımEn son olmadı doktora gidicem ne olucaksa olsun bıktım sıkıldım....
Adet olduysan ilaç sonrası demek ki kullanılıyormuş canım. Doktora gittin mi kistin erimiş mi?Eczacı eşime söylemiş ama onu yazdı yani hatta adet olmadim die aradim doktoru 10gun kullandiysan bırak dedi diğer günü adet gördüm yarı gidecem kistime bakacak sonra nolur bilmiyorum artık ilaç mi verir hamile kalmam için kendimden hiç bişey anlamadim
Gördüm canim subatta bir ay yasmin kullandim eridi.Sen kist için tedavi mi gordun
Kızlar aşılama olucam diye dün eşime sperm testi yaptırdık morfoloji bi kaç gün sonra çıkacakmış bu sonuçlar iyiymiş ama morfolojiyi merak ediyoruz..
yesa gel bak bi canım :)
Canım sonuçlar süper o zamanda yazmıştım yine benzer çıkmış
Allahın izniyle olacak inşallah bu ay :)
Benim eşimin a arti b 55 ti
Senin esinin 77 çıkmış :)
Sağol canım.. O zaman morfoloji ye bakmamışlar şimdi baksınlar istedik canım iyi oldu yaptırdığımız içimize siner bari inşallah morfoloji de iyi çıkar :)
Dua et bize de gelelim arkandan
İnşallah canım benim Rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah ❤Onda da bir şey çıkmaz inşallah canım benim
Dualarım. Hep sizler için inşallah sağlıkla sıhhatle gelecekler :)