• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim ben kistim varken yasmin doğum kontrol hapı kullandim. Hamileyken de progestan kullandim.
Bende adet görmediğim için kullandım 10 gün biraktim adet gördüm bebek istiyorum dedim adetin 3gunu gel dedi yarın gidecem ama anlamadım konu poregastani sadece adet için mi yoksa hamile kalmam içinde mi verdi bildigime göre progestan adet sokturucu değil demi

Bende adet görmediğim için kullandım 10 gün biraktim adet gördüm bebek istiyorum dedim adetin 3gunu gel dedi yarın gidecem ama anlamadım konu poregastani sadece adet için mi yoksa hamile kalmam içinde mi verdi bildigime göre progestan adet sokturucu değil demi
Benim bildiğim değil canım genelde düşük riski olan hamileler kullanıyor.

Hamileysen bebek düşmesin tutunsun diye veriliyor. Hamile değilsen adet söktürsün diye veriliyor.

Benim bildiğim değil canım genelde düşük riski olan hamileler kullanıyor.
Eczacı eşime söylemiş ama onu yazdı yani hatta adet olmadim die aradim doktoru 10gun kullandiysan bırak dedi diğer günü adet gördüm yarı gidecem kistime bakacak sonra nolur bilmiyorum artık ilaç mi verir hamile kalmam için kendimden hiç bişey anlamadim

Kızlar aşılama olucam diye dün eşime sperm testi yaptırdık morfoloji bi kaç gün sonra çıkacakmış bu sonuçlar iyiymiş ama morfolojiyi merak ediyoruz..
yesa yesa gel bak bi canım :)

Eklentiler

• 20170608_125550.jpg
    20170608_125550.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 33
Eczacı eşime söylemiş ama onu yazdı yani hatta adet olmadim die aradim doktoru 10gun kullandiysan bırak dedi diğer günü adet gördüm yarı gidecem kistime bakacak sonra nolur bilmiyorum artık ilaç mi verir hamile kalmam için kendimden hiç bişey anlamadim
Adet olduysan ilaç sonrası demek ki kullanılıyormuş canım. Doktora gittin mi kistin erimiş mi?

Bebek için ne kadar zamandır bekliyordin canim? İlk bebegin mi olacak?

Kızlar aşılama olucam diye dün eşime sperm testi yaptırdık morfoloji bi kaç gün sonra çıkacakmış bu sonuçlar iyiymiş ama morfolojiyi merak ediyoruz..
yesa yesa gel bak bi canım :)

Canım sonuçlar süper o zamanda yazmıştım yine benzer çıkmış

Allahın izniyle olacak inşallah bu ay :)

Benim eşimin a arti b 55 ti

Senin esinin 77 çıkmış :)

Canım sonuçlar süper o zamanda yazmıştım yine benzer çıkmış

Allahın izniyle olacak inşallah bu ay :)

Benim eşimin a arti b 55 ti

Senin esinin 77 çıkmış :)

Sağol canım.. O zaman morfoloji ye bakmamışlar şimdi baksınlar istedik canım iyi oldu yaptırdığımız içimize siner bari inşallah morfoloji de iyi çıkar :)
Dua et bize de gelelim arkandan :KK200:

Sağol canım.. O zaman morfoloji ye bakmamışlar şimdi baksınlar istedik canım iyi oldu yaptırdığımız içimize siner bari inşallah morfoloji de iyi çıkar :)
Dua et bize de gelelim arkandan :KK200:

Onda da bir şey çıkmaz inşallah canım benim

Dualarım. Hep sizler için inşallah sağlıkla sıhhatle gelecekler :)

Back