- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Sen de haklısın canım nasıl istersen dualarım seninle canım inşallah hamilesindir ❤❤Ama ablam yoksa daha çok üzülürüm ben diyorum şu 5 bi atlatayım bi daha yapıcam test kana hemen verip üzülmek istemiyorum .
Canım çok sağol kalpler karşılık lı sende iyiki varsıncanlarımmmmmmmmmmmmmmmmm zaten sizin bu dualarınız dilekleriniz olmasa olmazdııııııııı
hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum insan hiç görmediği birine bu kadar yakın hisseder mi ben hissediyorummmmmm
iyi ki varsınız
Allahım herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhh
Canım nasılsın nasıl geçiyo hamilelik belli oldu mu cinsiyetiniz :)Canım çok sağol kalpler karşılık lı sende iyiki varsın
Birbirimize dua etmeye devam inşaallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara hamile kalmayı nasip etsin inşaallah
yesa canım ya hamilesin ya hani bize de geçen ay neler yaptığını anlatmak ister misin ekstra bişey takviye vs :) ❤
Geçen senle aşılamayı konuştuk ya o aklıma geldi demin güldüm meğer hamileymişsin zaten :)valla canım hiç bir şey yapmadım ama bu diğer tüm aylardan farklı olarak çok dua ettim
bi de eşimin değerleri çok iyi değildi sen de biliyorsun hamile kalmadan 2 ay kadar önce belki biraz daha fazla keçiboynuzu kaynatıp içti sabah akşam
sadece akşamları da havuc suyu içti bir ihtimal diyorum spermler kendimi mi yeniledi
2 ay önce rahim filmi çektirdim o ay antibiyotik kullandım tam 7 gün ben de enfeksiyon olup o temizlenmiş de olabilir ondan sonraki ay hamile kaldım
Tabii her şey vesile Allahım ol dedikten sonra :)
Ha canım ya bişey daha sorsam havuç suyunu sıktınız mı nasıl yaptınız aşılama yaptıranların havuç suyu içmesi lazımmış da ??yesa
Tamam canım araştırıym da biz de alalım en iyisi o zaman çok sağol :)katı meyve sıkacağı aldık canım ya 89 ya da 99 tlydi gayet de memnunum onunla her akşam 1 bardak içti eşim severek de içti
Çok şükür cnm güzel geçiyor cinsiyetimizde belli oldu inşaallah kızım olucakCanım nasılsın nasıl geçiyo hamilelik belli oldu mu cinsiyetiniz :)
Ay çok sevindim yaa çok tatlı sağlıklı bir kızın olur inşallahÇok şükür cnm güzel geçiyor cinsiyetimizde belli oldu inşaallah kızım olucaksen nasılsın takip ediyorum sizi hepiniz hamile olana kdr burdan Tamamen çıkamıyorum inşaallah yesa sevindirdi bizi şimdi senin için seviniriz dua ediyorum
Çok teşekkür ederim cnm inşaallahAy çok sevindim yaa çok tatlı sağlıklı bir kızın olur inşallah
iyiyim ben de çok şükür canım hala uğraşıyorum yarın sabah doktora gidicem aşılama için işlemleri başlatıcaz inşallah :) dualarımız karşılıklı canım Rabbim yardımcımız olsun
Canıım canını sıkma olur bir gün elbet bak gençsin daha üzülme stresten de olmuyo sonra biz stres yaptıkça prolaktin yükseliyo ve hamile kalmayı engelliyor malesef bizim nazlı bebişlerimiz bir gün gelecek bize inanıyorum umudumuzu yitirmeyelim yeter kiKızlar merhaba size iyi haberler vermek istediğimi çok iyi biliyorsun her ay bir umut bir heyecan tatlı heycanlar bunlar kızlar şuna inanıyorum artık eminim nasibiyle isteyerek geldiğine inanıyorum . bu ay bizde ilk efa eşim için keçiboynuzu soğuk pres kullanmaya ilk defa gene burda sizlerden gelen çakşır otu çayı aldık ama eşim kullanmaya başladı ve yumurtlama takip ederek geçtiğini düşünerek 1 kere denedik ve sonrası deneyemedik . ama eşim hayla devam ediyor ama şuan o güzel haberi veremiyuorum... aslında hissetim ilk defa bu sefer üzülmedim ağlayamadım çünkü sizlere de paylaşmıştım burda beyaz akıntım geliyor diye ama test yapıp çizgi belirginleşti sonra 3 gün geçti hasta oldum ama üzülmedim demekki nasip olmadı bu seferde .Neden geçiktiği de anlamadım sanırım ben soğan suyuna yoruyorum çünkü dün çok koyu kahverengi akıntı oldu çok korktum ama bugün normale döndü adetim ama şöyle bir gerçekte var k,i herkes düzenlesin diye içiyorken bende 3 gü n geçikti anlayamadım bu durumu ve o kuyuluk şuan yok ama çok parça şekilde gelmesi adetimin anlamadım . ve bu ay da gene deneyeceğiz tabiki önce Allah 'ın izniyle sonrada bu ay olur inşallah bu ay kızlar ovulusyon kiti sipariş ettim ineternetten bu sefrde böyle deneyelim diyorum belki de hesaplayamıyorum sanırım . belki bunun sayesinde nasip olur Allahtan ümit kesilmez .Ne diyelim kısacası bu ay da olmadı nasip diyorum .
Allah razı olsun canım benim inşallah öpüyorumÇok teşekkür ederim cnm inşaallah.... Inşaallah bebişine kavuşmana aşılama vesile olur cnm pozitif sonuç alırsın umutlu ol Rabbim çok büyük
Günaydın canım inşallah dediğin gibi olurHepinize günaydın kizlargüzel haberler alacağımız bir gün olur insallah
Günaydın canım ben doktordan geliyorum güzel haber aldım aşılamayı ücretsiz yaptırcamHepinize günaydın kizlargüzel haberler alacağımız bir gün olur insallah
Ohh ne güzel bı haber bu. Hadi bakalım Haziran sana bebısıni getirsin insallahGünaydın canım ben doktordan geliyorum güzel haber aldım aşılamayı ücretsiz yaptırcam
Adetin 3. Günü tekrar gidicem klomenle başlayacakmış
Kontes001
İnşallah canım eli boş gelmesin söyleyin hazirana bebişimi getirsin bana yeter gayrıOhh ne güzel bı haber bu. Hadi bakalım Haziran sana bebısıni getirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?