• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ay çok sevindim yaa çok tatlı sağlıklı bir kızın olur inşallah :KK36:

iyiyim ben de çok şükür canım hala uğraşıyorum yarın sabah doktora gidicem aşılama için işlemleri başlatıcaz inşallah :) dualarımız karşılıklı canım Rabbim yardımcımız olsun :anneadayı::KK200:

Ne kadar güzel bir haber bu sonunda bak güzel haberler almaya başlamışsın ablacım hakkında hayrlısı olsun inş bebek haberlerini de almayı nasip etsin :KK200:

Kızlar selam ya ben bir arkadaştan bugün hayıt otu duydum burda sitede çok sık rastladm ama denemedim deneyenler çok memnun . bugün başka bir kür yapacaktım ama adetliyken de başlayabilirmişiz kullanan olup memnun kalan var mı nasıl kullanıyor bilen var mı ?:110:

Kızlar selam ya ben bir arkadaştan bugün hayıt otu duydum burda sitede çok sık rastladm ama denemedim deneyenler çok memnun . bugün başka bir kür yapacaktım ama adetliyken de başlayabilirmişiz kullanan olup memnun kalan var mı nasıl kullanıyor bilen var mı ?:110:
Tatlım merhaba:) hayıt otunu ben denemedim ama sanırım sen sogan kuru denemiştin. Kendine biraz zaman ver ard arda uyguladığın değişik kürler vücudunda ters etkilere sebep verebilir. Sen bi jinekolog a göründün değil mi tahlillerin yapıldı. Esinin sonuçlarında sanırım bi sıkıntı vardı. Benim fikrimi sorarsan sen eşini ikna et iyi bi doktora gidin bi daha tahlil yapılsın ona. O sorun çözülunce gelecektir inşallah bebisin :dua:

Ne kadar güzel bir haber bu sonunda bak güzel haberler almaya başlamışsın ablacım hakkında hayrlısı olsun inş bebek haberlerini de almayı nasip etsin :KK200:
Canımm inşallah :KK200:

Doktorun yanındayken bi bayan vardı bugün hamileydi bebeğinin beyin gelişimi yokmuş kürtaj olması lazımmış o an dedim ki Rabbim herşeyin sağlıklsını nasip etsin hamile olalım diye inat ediyoruz ama neler yaşıycaz hiç bilmiyoruz..

Tatlım merhaba:) hayıt otunu ben denemedim ama sanırım sen sogan kuru denemiştin. Kendine biraz zaman ver ard arda uyguladığın değişik kürler vücudunda ters etkilere sebep verebilir. Sen bi jinekolog a göründün değil mi tahlillerin yapıldı. Esinin sonuçlarında sanırım bi sıkıntı vardı. Benim fikrimi sorarsan sen eşini ikna et iyi bi doktora gidin bi daha tahlil yapılsın ona. O sorun çözülunce gelecektir inşallah bebisin :dua:

Bilemedim şşmdi yan etki mi yapar diyorsun canım ama ibrahim saraçoğlunun tarifi dede verdi kullanabilirsiniz diye şimdi öyle diyince kafam karıştı hatta bugün ovulasyon testi sipariş etmişti o geldi . Şuan çok kafam karıştı eşim onuda zor yapmıştı gidicem ini düşünmüyorum ama ben gittiğimde bakıldı hiçbişey yok dedi doktor ..

Bilemedim şşmdi yan etki mi yapar diyorsun canım ama ibrahim saraçoğlunun tarifi dede verdi kullanabilirsiniz diye şimdi öyle diyince kafam karıştı hatta bugün ovulasyon testi sipariş etmişti o geldi . Şuan çok kafam karıştı eşim onuda zor yapmıştı gidicem ini düşünmüyorum ama ben gittiğimde bakıldı hiçbişey yok dedi doktor ..
Canım işte sen de sorun yokken istediğin kuru de yapsan etki etmeyebilir yani sıkıntı eşindeyse. Sanki burada bi arkadaşımız yorumlamıştı eşinin sonuçlarını. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır güzel güzel konuş belki ikna olur

Bence de canım Pinapple Pinapple haklı bu konuda belki de eşin de problem vardır kürleri ona yaparsın eşini ikna etmeye çalış canım aç internetten okut gözü korksun biraz :)

Benim eşim de geçen sene zar zor yaptırmıştı temiz çıktı herşeyi ama ben aşılama yaptırcam son sonuçlar olsun diye kandırdım randevu aldık sabah gidip tekrar sperm testi yaptırcak.. :)

Ay valla olsun razıyım bi kerede 2 tane ne güzel olur :)

Canım ya şey sorcam aşılama yaparken sana sordular mı ikiz olsun mu diye yoksa 2 tane yumurtan jendi mi döllendi nasıl oldu :)
sormadılar canım. 4 Yumurtam vardı galiba ikisi tutmuş

Kızlar merhaba.. pko Luyum ve yumurtlama tarihimi bilmiyoruz. Gebelik de istiyoruz. Cuma günü beta hcg bakıldı 1.20
Bu değerlerden sonra yükselen var mı? Doktor muayenede yumurtan çatlamış dedi.

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

bu sefer güzel habere bakmaya değil güzel haber vermeye geldimmmmmmmmmmm

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

15. AY kendiliğinden yüzüm güldü mucize gibi

@YESIMBOZ
@Emineeemm
@boza
@mervem-metem
@Cemre Yaman
@nisandeniz
@i006
@morordek

ve daha aklıma gelmeyen tüm dostlarrrrrrrrrr

BU ZORLU SÜREÇTE İYİ Kİ VARDINIZ İYİ Kİ VARSINIZ

ALLAHIM BU DUYGUYU HERKESE AMA HERKESE TATTIRSIN HAYIRLISIYLA SAGLIKLA...

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
yaaaa çok sevindimmmmmmmmmmm :21::21::21: darısı bizlere olsun inşallah :dua::dua::dua:

canımmmmmmmmm sen var yaaaaaa o kadar çok kişinin yanında oldun ki:KK68:

bi etiketimle gelip tanımadığın insanlara yardım ettin

bunun karşılığını kat kat alacaksın... hayırlısıyla sağlıklaaaa:nazar:

çooook teşekkür ederim iyi ki varsın :KK200:

sende öyle yesam ne zaman sorum olsa cevapladın teşekkür ederim.

Back