İnşallah canım eli boş gelmesin söyleyin hazirana bebişimi getirsin bana yeter gayrı
Tamam tatlım kesinlikle haber vericem inşallah en kısa zamanda hepinizeayyyy canım süper bir haber bu ço sevindim :) güzel haber verirken etiketlemeyi unutma haaaaa :)
Ay çok sevindim yaa çok tatlı sağlıklı bir kızın olur inşallah
iyiyim ben de çok şükür canım hala uğraşıyorum yarın sabah doktora gidicem aşılama için işlemleri başlatıcaz inşallah :) dualarımız karşılıklı canım Rabbim yardımcımız olsun
Tatlım merhaba:) hayıt otunu ben denemedim ama sanırım sen sogan kuru denemiştin. Kendine biraz zaman ver ard arda uyguladığın değişik kürler vücudunda ters etkilere sebep verebilir. Sen bi jinekolog a göründün değil mi tahlillerin yapıldı. Esinin sonuçlarında sanırım bi sıkıntı vardı. Benim fikrimi sorarsan sen eşini ikna et iyi bi doktora gidin bi daha tahlil yapılsın ona. O sorun çözülunce gelecektir inşallah bebisinKızlar selam ya ben bir arkadaştan bugün hayıt otu duydum burda sitede çok sık rastladm ama denemedim deneyenler çok memnun . bugün başka bir kür yapacaktım ama adetliyken de başlayabilirmişiz kullanan olup memnun kalan var mı nasıl kullanıyor bilen var mı ?
Sevindim canım bakarsın ikizlerin olur :)Günaydın canım ben doktordan geliyorum güzel haber aldım aşılamayı ücretsiz yaptırcam
Adetin 3. Günü tekrar gidicem klomenle başlayacakmış
Kontes001
Canımm inşallahNe kadar güzel bir haber bu sonunda bak güzel haberler almaya başlamışsın ablacım hakkında hayrlısı olsun inş bebek haberlerini de almayı nasip etsin
Ay valla olsun razıyım bi kerede 2 tane ne güzel olur :)Sevindim canım bakarsın ikizlerin olur :)
Tatlım merhaba:) hayıt otunu ben denemedim ama sanırım sen sogan kuru denemiştin. Kendine biraz zaman ver ard arda uyguladığın değişik kürler vücudunda ters etkilere sebep verebilir. Sen bi jinekolog a göründün değil mi tahlillerin yapıldı. Esinin sonuçlarında sanırım bi sıkıntı vardı. Benim fikrimi sorarsan sen eşini ikna et iyi bi doktora gidin bi daha tahlil yapılsın ona. O sorun çözülunce gelecektir inşallah bebisin
Canım işte sen de sorun yokken istediğin kuru de yapsan etki etmeyebilir yani sıkıntı eşindeyse. Sanki burada bi arkadaşımız yorumlamıştı eşinin sonuçlarını. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır güzel güzel konuş belki ikna olurBilemedim şşmdi yan etki mi yapar diyorsun canım ama ibrahim saraçoğlunun tarifi dede verdi kullanabilirsiniz diye şimdi öyle diyince kafam karıştı hatta bugün ovulasyon testi sipariş etmişti o geldi . Şuan çok kafam karıştı eşim onuda zor yapmıştı gidicem ini düşünmüyorum ama ben gittiğimde bakıldı hiçbişey yok dedi doktor ..
Bence de canımBilemedim şşmdi yan etki mi yapar diyorsun canım ama ibrahim saraçoğlunun tarifi dede verdi kullanabilirsiniz diye şimdi öyle diyince kafam karıştı hatta bugün ovulasyon testi sipariş etmişti o geldi . Şuan çok kafam karıştı eşim onuda zor yapmıştı gidicem ini düşünmüyorum ama ben gittiğimde bakıldı hiçbişey yok dedi doktor ..
sormadılar canım. 4 Yumurtam vardı galiba ikisi tutmuşAy valla olsun razıyım bi kerede 2 tane ne güzel olur :)
Canım ya şey sorcam aşılama yaparken sana sordular mı ikiz olsun mu diye yoksa 2 tane yumurtan jendi mi döllendi nasıl oldu :)
Tamam canım teşekkür ederimsormadılar canım. 4 Yumurtam vardı galiba ikisi tutmuş
yaaaa çok sevindimmmmmmmmmmmKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
bu sefer güzel habere bakmaya değil güzel haber vermeye geldimmmmmmmmmmm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
15. AY kendiliğinden yüzüm güldü mucize gibi
@YESIMBOZ
@Emineeemm
@boza
@mervem-metem
@Cemre Yaman
@nisandeniz
@i006
@morordek
ve daha aklıma gelmeyen tüm dostlarrrrrrrrrr
BU ZORLU SÜREÇTE İYİ Kİ VARDINIZ İYİ Kİ VARSINIZ
ALLAHIM BU DUYGUYU HERKESE AMA HERKESE TATTIRSIN HAYIRLISIYLA SAGLIKLA...
canımmmmmmmmm sen var yaaaaaa o kadar çok kişinin yanında oldun ki
bi etiketimle gelip tanımadığın insanlara yardım ettin
bunun karşılığını kat kat alacaksın... hayırlısıyla sağlıklaaaa
çooook teşekkür ederim iyi ki varsın
Ayyy eskilerden bi ben kaldım hamile olmayan yaabize de dua edin canlar..
Bu arada herkese hayırlı ramazalar ❤
yaaaa çok sevindimmmmmmmmmmmdarısı bizlere olsun inşallah
sende öyle yesam ne zaman sorum olsa cevapladın teşekkür ederim.
Canım ben o anda öyle mecazi dedim yoksa hepinizi biliyorumbende varım eskilerden
Bunu zaman gösterir adetin geçmesini bekleyin..Kızlar merhaba.. pko Luyum ve yumurtlama tarihimi bilmiyoruz. Gebelik de istiyoruz. Cuma günü beta hcg bakıldı 1.20
Bu değerlerden sonra yükselen var mı? Doktor muayenede yumurtan çatlamış dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?