• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

bu sefer güzel habere bakmaya değil güzel haber vermeye geldimmmmmmmmmmm

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

15. AY kendiliğinden yüzüm güldü mucize gibi

@YESIMBOZ
@Emineeemm
boza boza
@mervem-metem
@Cemre Yaman
@nisandeniz
@i006
morordek morordek

ve daha aklıma gelmeyen tüm dostlarrrrrrrrrr

BU ZORLU SÜREÇTE İYİ Kİ VARDINIZ İYİ Kİ VARSINIZ

ALLAHIM BU DUYGUYU HERKESE AMA HERKESE TATTIRSIN HAYIRLISIYLA SAGLIKLA...

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Allah'a şükürler olsun. Çok çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah.

@YESIMBOZ
@Emineeemm
boza boza
@mervem-metem
@Cemre Yaman
@nisandeniz
@i006
morordek morordek

Yaaa bu muhteşem bir haber:21::21::21:
O kadar çok sevindim ki anlatamam. Demek ki vaktini bekliyormuş senin minnoş:KK200:
Sağlıkla devam etsin, sağlıkla doğsun inşallah. İyi ki haber verdin :) İnşallah doğduğu zaman da mutluluğumuzu paylaşalım. Öpüyorum canım:KK15:

@mervem-metem Canım inşallah sana da nasip olsun. Ben tam 37 ay bekledim güzel haberi.Üç kez yumurta takibi yaptılar, eşimin değerleri normaldi, yumurta gelişti,çatladı ama olmadı. Sebep bulamadılar. Kısmet tüp bebekteymiş. Keşke daha önce başlasaydım. İnat ettim, sorunum yok diye hiç düşünmedim tüp bebeği. İnşallah senin de kısmetin seni bekliyordur ama tüp hiç de korkulacak bir şey değilmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
@mervem-metem Canım inşallah sana da nasip olsun. Ben tam 37 ay bekledim güzel haberi.Üç kez yumurta takibi yaptılar, eşimin değerleri normaldi, yumurta gelişti,çatladı ama olmadı. Sebep bulamadılar. Kısmet tüp bebekteymiş. Keşke daha önce başlasaydım. İnat ettim, sorunum yok diye hiç düşünmedim tüp bebeği. İnşallah senin de kısmetin seni bekliyordur ama tüp hiç de korkulacak bir şey değilmiş
Canım benim yaa çok sağol 16. Aydayım şimdi bu ay aşılama yaptırcam ilk defa inşallah hayırlısı bakalım inşallah mucizem gelir bana da..

Rabbim sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ❤❤

yesa yesa maşaAllah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gerçekten çooooook sevindim senin bu haberi vermeni bende çok gönülden istemiştim inşaallah herşey çook güzel devam eder :KK200:

@YESIMBOZ
@Emineeemm
boza boza
@mervem-metem
@Cemre Yaman
@nisandeniz
@i006
morordek morordek

Yesacimmmm yaaa inanmıyorum aşırı mutlu oldum su an! :KK200::KK200:
Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin insallah :) kendi hamileliğim kadar sevindim inan ki :KK200::nazar:

Yaaa bu muhteşem bir haber:21::21::21:
O kadar çok sevindim ki anlatamam. Demek ki vaktini bekliyormuş senin minnoş:KK200:
Sağlıkla devam etsin, sağlıkla doğsun inşallah. İyi ki haber verdin :) İnşallah doğduğu zaman da mutluluğumuzu paylaşalım. Öpüyorum canım:KK15:

yesa yesa maşaAllah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gerçekten çooooook sevindim senin bu haberi vermeni bende çok gönülden istemiştim inşaallah herşey çook güzel devam eder :KK200:

Yesacimmmm yaaa inanmıyorum aşırı mutlu oldum su an! :KK200::KK200:
Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin insallah :) kendi hamileliğim kadar sevindim inan ki :KK200::nazar:

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm zaten sizin bu dualarınız dilekleriniz olmasa olmazdııııııııı:KK200:

hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum insan hiç görmediği birine bu kadar yakın hisseder mi ben hissediyorummmmmm

iyi ki varsınız :KK200:

Allahım herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhh :nazar:

@YESIMBOZ
@Emineeemm
boza boza
@mervem-metem
@Cemre Yaman
@nisandeniz
@i006
morordek morordek

amanın mübarek günde ne güzel haber bu kuzum maşallah süphanallah inanılmaz sevindim çok şükür Allah a.:nazar:
sağlıkla devamı gelsin canım benim. tebrik ederim çoook. en az senin kadar mutlu oldum. yaşasın.:KK49::KK76::KK71:

Ayyy eskilerden bi ben kaldım hamile olmayan yaa :KK43: bize de dua edin canlar..

Bu arada herkese hayırlı ramazalar ❤

yalnız değilsin canım ben varım.
32. aya girecek üstelik benim.
2.negatif tüpü hiç konuşmayalım zaten.
ne yapalım zamanı var demek ki.
bekleyeceğiz.:KK51:

verdim canım çarşamba verdim dün sabah sonuç aldım

tam hikayem söyle oldu

adet 2 gün geçince evde sadece yumurtlama testi vardı onu yaptım kopkoyuu çıktı:nazar:
sabahında (adet 3 gün gecince) gebelik testi yaptım çift çizgi:KK200:
adet 7 gün geçmesini bekledim kan verdim ertesi gün aldım 3281 çıktı :):nazar:
gelecek cumartesiye de randevum var :KK200:

şaka gibi. zamanında yumurtlamadan 9 gün gecince kan vermiştim şimdi 7 gün geçsin dedim 2 güne 2 katı falan hiç stres yapmadım cok garip :)

Canım çok mu çok tebrik ederim seni bayadan beri takip ediyorum ve ne kadar çok istediğini çabaladığını biliyorum çok konuşamasakta burda sende bizler için hep destek oldun inanki çok mutlu oldum . Allah bizlere de nasip etsin sanırım benle @mervem-metem kaldı sanırım benimde adetimden 2 gün geçti dün yaptım çizgi yoktu bekliyorum belki bizimkiside olur herşeyin hayırlısı çok sevindi,m tekradan çok tebrik ederim canım :KK200:

Canım çok mu çok tebrik ederim seni bayadan beri takip ediyorum ve ne kadar çok istediğini çabaladığını biliyorum çok konuşamasakta burda sende bizler için hep destek oldun inanki çok mutlu oldum . Allah bizlere de nasip etsin sanırım benle @mervem-metem kaldı sanırım benimde adetimden 2 gün geçti dün yaptım çizgi yoktu bekliyorum belki bizimkiside olur herşeyin hayırlısı çok sevindi,m tekradan çok tebrik ederim canım :KK200:

çooooooooook ama çok teşekkür ederim canım benimmmm

Allahım sizlere de nasip edecek hayırlısıyla hiç kuşkun olmasınnnn:KK200:

dualarım sizinle..:dua:

@YESIMBOZ
@Emineeemm
boza boza
@mervem-metem
@Cemre Yaman
@nisandeniz
@i006
morordek morordek

Hayırlı olsun canim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back