• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım bişey sorcam

Sen aşılamadan hemen sonra yattın mı hastanede 35-40 dk yatılmalı diye okudum üni hastanesinde muayene olduğumuz odada zor olur sanki hastalar olur sırada yatırmazlar beni kesin dimi Kontes001 Kontes001

Canım bişey sorcam

Sen aşılamadan hemen sonra yattın mı hastanede 35-40 dk yatılmalı diye okudum üni hastanesinde muayene olduğumuz odada zor olur sanki hastalar olur sırada yatırmazlar beni kesin dimi Kontes001 Kontes001
45 Dk yattım canım öğle arasında 12 de yapıldı aşılama doktor dahil hiç kimse yoktu odada eşimle ben vardım.

45 Dk yattım canım öğle arasında 12 de yapıldı aşılama doktor dahil hiç kimse yoktu odada eşimle ben vardım.
Tamam canım çok iyi oldu bunu öğrendiğim sağol ❤ ben de doktora rica ediym 12de yapsın o zaman en iyisi rahatça dinlenirim biraz iyi olur inşallah..

Sen napıyosun canım belli oldu mu cinsiyetler :)

Tamam canım çok iyi oldu bunu öğrendiğim sağol ❤ ben de doktora rica ediym 12de yapsın o zaman en iyisi rahatça dinlenirim biraz iyi olur inşallah..

Sen napıyosun canım belli oldu mu cinsiyetler :)
Yok canım belli olmadı. Dikiş atılabilir rahim ağzına doktor atalım dedi ben de korkuyorum

Kızlar salı günü kanda 67.57 cıktı o günkü idrar testimi ve şimdikini yolluyorum 2side 10 dakikada cekildi.
Degerim artmışmıdır baktırmadım bir daha benden damar zor bulunuyor da stok var 30 küsür her sabah yapıyorum
Bu 3lüyü idrara sıkışık degildim

Eklentiler

• IMG_1621.JPG
    IMG_1621.JPG
    47,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1672.JPG
    IMG_1672.JPG
    46,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar salı günü kanda 67.57 cıktı o günkü idrar testimi ve şimdikini yolluyorum 2side 10 dakikada cekildi.
Degerim artmışmıdır baktırmadım bir daha benden damar zor bulunuyor da stok var 30 küsür her sabah yapıyorum
Bu 3lüyü idrara sıkışık degildim
Artmıştır inşallah. Bu şekilde test yapmak yerine jinekolaga gidip baktirsana canım. Kaç gün geçti adetini

Herkese hayırlı cumalar :KK200:

Rabbim bugün ettiğimiz dualarımızı kabul ve makbul etsin inşallah :dua:

Rüyamda test yaptım ve pozitif çıktı o kadar şaşkındım ki rüyada bile olsa çift çizgi görmek mükemmel bir duyguydu valla.. uyanınca püh rüyaymış diye üzüldüm.. :63:

Ve inşallah gerçekten hamileyimdir :anneadayı::KK200:

Herkese hayırlı cumalar :KK200:

Rabbim bugün ettiğimiz dualarımızı kabul ve makbul etsin inşallah :dua:

Rüyamda test yaptım ve pozitif çıktı o kadar şaşkındım ki rüyada bile olsa çift çizgi görmek mükemmel bir duyguydu valla.. uyanınca püh rüyaymış diye üzüldüm.. :63:

Ve inşallah gerçekten hamileyimdir :anneadayı::KK200:
Hayırlı cumalar kuzum. İnşallah hamilesindir canım benim bende hamile kalmadan önce rüyamda gormüstüm sana da nasip olsun insallahh

Hayırlı cumalar kuzum. İnşallah hamilesindir canım benim bende hamile kalmadan önce rüyamda gormüstüm sana da nasip olsun insallahh
Ay inşallah canım benim yaa hiç aşılamaya gerek kalmaz ne güzel olur :) 6sı regl günüm ama hiç belirti yok aramıyorum da bi belirti sonra üzülüyorum.. hayırlısı bakalım Rabbim neyler..

Ay inşallah canım benim yaa hiç aşılamaya gerek kalmaz ne güzel olur :) 6sı regl günüm ama hiç belirti yok aramıyorum da bi belirti sonra üzülüyorum.. hayırlısı bakalım Rabbim neyler..

Canım ben 0 belirti ile hamile kaldım bu arada

Sadece adet günü arkadaşım belin ağrıyor mu dedi ben de yok dedim

Sonra agridi sanırım psikolojik

Yok batma yok bulanti yok baş dönmesi yok gogus hassasiyeti hiiiccccc biri olmadı

Canım ben 0 belirti ile hamile kaldım bu arada

Sadece adet günü arkadaşım belin ağrıyor mu dedi ben de yok dedim

Sonra agridi sanırım psikolojik

Yok batma yok bulanti yok baş dönmesi yok gogus hassasiyeti hiiiccccc biri olmadı
Harikasın canım ya süper moral pldun şimdi bana :)

Ay bu arada biraz önce lavaboda sağ kasığım ağrıdı peçeteye pembelik geldi orucum bi de :( 6sı adet günüm daha var inşallah bebeğim yerleşiyodur da son 45 dk kala orucumun yanmasına razıyım :)

Back