- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45 Dk yattım canım öğle arasında 12 de yapıldı aşılama doktor dahil hiç kimse yoktu odada eşimle ben vardım.Canım bişey sorcam
Sen aşılamadan hemen sonra yattın mı hastanede 35-40 dk yatılmalı diye okudum üni hastanesinde muayene olduğumuz odada zor olur sanki hastalar olur sırada yatırmazlar beni kesin dimi Kontes001
Tamam canım çok iyi oldu bunu öğrendiğim sağol ❤ ben de doktora rica ediym 12de yapsın o zaman en iyisi rahatça dinlenirim biraz iyi olur inşallah..45 Dk yattım canım öğle arasında 12 de yapıldı aşılama doktor dahil hiç kimse yoktu odada eşimle ben vardım.
Yok canım belli olmadı. Dikiş atılabilir rahim ağzına doktor atalım dedi ben de korkuyorumTamam canım çok iyi oldu bunu öğrendiğim sağol ❤ ben de doktora rica ediym 12de yapsın o zaman en iyisi rahatça dinlenirim biraz iyi olur inşallah..
Sen napıyosun canım belli oldu mu cinsiyetler :)
Canım çok anlamıyorum malesef ama iyi olacaksa korkma canım daha doğum yapıcaz biz güçlüyüzYok canım belli olmadı. Dikiş atılabilir rahim ağzına doktor atalım dedi ben de korkuyorum
Canım hayirdir neden dikiş atilacakYok canım belli olmadı. Dikiş atılabilir rahim ağzına doktor atalım dedi ben de korkuyorum
Artmıştır inşallah. Bu şekilde test yapmak yerine jinekolaga gidip baktirsana canım. Kaç gün geçti adetiniKızlar salı günü kanda 67.57 cıktı o günkü idrar testimi ve şimdikini yolluyorum 2side 10 dakikada cekildi.
Degerim artmışmıdır baktırmadım bir daha benden damar zor bulunuyor da stok var 30 küsür her sabah yapıyorum
Bu 3lüyü idrara sıkışık degildim
Geçmedi regl cnm 12 mayısta oldum 17 mayısta yumurtladım.Artmıştır inşallah. Bu şekilde test yapmak yerine jinekolaga gidip baktirsana canım. Kaç gün geçti adetini
İkiz olduğu için düşük olma riskine karşı cnmCanım hayirdir neden dikiş atilacak
Hayırlı cumalar kuzum. İnşallah hamilesindir canım benim bende hamile kalmadan önce rüyamda gormüstüm sana da nasip olsun insallahhHerkese hayırlı cumalar
Rabbim bugün ettiğimiz dualarımızı kabul ve makbul etsin inşallah
Rüyamda test yaptım ve pozitif çıktı o kadar şaşkındım ki rüyada bile olsa çift çizgi görmek mükemmel bir duyguydu valla.. uyanınca püh rüyaymış diye üzüldüm..
Ve inşallah gerçekten hamileyimdir
Ay inşallah canım benim yaa hiç aşılamaya gerek kalmaz ne güzel olur :) 6sı regl günüm ama hiç belirti yok aramıyorum da bi belirti sonra üzülüyorum.. hayırlısı bakalım Rabbim neyler..Hayırlı cumalar kuzum. İnşallah hamilesindir canım benim bende hamile kalmadan önce rüyamda gormüstüm sana da nasip olsun insallahh
amin canım çok sağol bekleyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin Allahımmm inşallahhhh
yesa canım hamile misin? ay ezan vakti Nasıl sevindim anlatamam Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah
Ay inşallah canım benim yaa hiç aşılamaya gerek kalmaz ne güzel olur :) 6sı regl günüm ama hiç belirti yok aramıyorum da bi belirti sonra üzülüyorum.. hayırlısı bakalım Rabbim neyler..
Harikasın canım ya süper moral pldun şimdi bana :)Canım ben 0 belirti ile hamile kaldım bu arada
Sadece adet günü arkadaşım belin ağrıyor mu dedi ben de yok dedim
Sonra agridi sanırım psikolojik
Yok batma yok bulanti yok baş dönmesi yok gogus hassasiyeti hiiiccccc biri olmadı
Harikasın canım ya süper moral pldun şimdi bana :)
Ay bu arada biraz önce lavaboda sağ kasığım ağrıdı peçeteye pembelik geldi orucum bi de 6sı adet günüm daha var inşallah bebeğim yerleşiyodur da son 45 dk kala orucumun yanmasına razıyım :)
İnşallah canım yerleşmedir inşallah :)