2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

canımmmmmmmmm sen var yaaaaaa o kadar çok kişinin yanında oldun ki

bi etiketimle gelip tanımadığın insanlara yardım ettin

bunun karşılığını kat kat alacaksın... hayırlısıyla sağlıklaaaa

çooook teşekkür ederim iyi ki varsın

ayy gözlerimi doldurdun deme öyle
inşallah canım benim Allah azı olsun.

Kızlar sizler gibi ama bu ay bana bu olanlar çok garip geldi şuan kendimi en kötüsüne hazırlıyorum tabiki ama içimde de bir his var benim 2 gün geçti adetim ama şöyle bir şey var ben bu ay soğan suyu içtimişim 15 gün ve aksine düzensiz olanları düzeltir diye biliyorum benimki geçti herneyse tuhaf olan şu ben perşembe sabahı test yaptığımda test silik gibi çıkmıştı ama adet agrım var gibiydi pek umursamadım dün sabahta yaptım ama onda hiçbişey yok hatta iki testide atmadım kızlar biri silik biri yok gibi anlamadım sadece göğüs ağrım var ve çok şiş ki bugunde gelen giden yok sizce olabilirmi ?Tuvalete gdiyorum beyaz akıntı ıslaklık var bu akıntı bende adetten önce gelir kızlar ama şuan yok ben bu akıntıyı soğan kürü uygularken de oldu sizce normal mi bu .

Eklentiler

• 20170527_153703-1-1.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 32
Kuzu bence sen hamilesin :)

Pazartesiye kadar olmazsan kan ver de baktır hcg ne canım ❤

Kuzu bence sen hamilesin :)

Pazartesiye kadar olmazsan kan ver de baktır hcg ne canım ❤

Olabilir mi ya valla ne desem bilmiyorum içim çok tuhaf ne adını koyabiliyorum ne de olabilirde diyorum ama ilk gün belirgin olup sonra olmaması ne ki şuan göğüs agrım var sürekli dolgunlaşıyor

Olabilir mi ya valla ne desem bilmiyorum içim çok tuhaf ne adını koyabiliyorum ne de olabilirde diyorum ama ilk gün belirgin olup sonra olmaması ne ki şuan göğüs agrım var sürekli dolgunlaşıyor
Canım benim bekle bakalım inşallah hamilesindir de sağlıklı devam eder herşeyin,

hayırlısı olsun canım❤❤

25 Mayıs olanda kesinlikle çizgi var. İkinci de çıkmama sebebi öncekine göre fazla su içmiş olman olabilir, daha kısa süre tutmuş olman olabilir. Benim de böyle çıkmıştı. Hatta hatıra olarak ilkini saklıyorum, ikinciyi attım :) Bence acile git kan ver

Vee eşimi tekrar ikna ettim çarşamba günü sperm testi yaptırcak

geçen sene yaptırmıştı onda morfolojiye bakmamışlar şimdi tekrar randevu aldık üniv hastanesinden :) kandırdım eşimi aşılama için son testleri istiyolar diye ben de salı günü gidicem doktora aşılama istiycem bakalım inşallah olur bu ay

Gerçekten mi ya olur mu şimdi heycanlandım . Ben emin olmak için yarın bir daha test yapayım diyorum inşallah sizin dediğiniz gibidir . Aa olabilir ben biraz tuttum sanırım o zmn eğer yarın da öyle çıkarsa giderim direk :) ay canım şuan beni çok mutlu ettin bir ümit oldun içime ben o kadar kötü şeyler yaşadım hep kötüsüne hazırlıyorum nedense bu sefer şuan içim bir tuhaf oldum inşallah dua edin kızlar ne olur olsun lütfen

kuzum kuzum kuzumm var kuzumm benim ilk testim 26 den daha daha azzzz çok zor görünüyordu hatta eşim görmedi ben var gibi görmek istediğim için böyle var görüyorum die kendimi avutmaktan vazgeçmiştim.5 gün geçikince bile üzümtüden geciktim die yapmadım test eşim temizlik yapıcaz bi emin olalım ilaç kokusu falan zarar verir bebek varsa dedi öle test yaptık idrar diğer uca ulaşmadan kıpkırmızı oldu anında şok olmuştum var bence dualarım seninle ve isteyen tüm arkadaşlarla İnşallah bu mübarek ay yüzümüzü güldürcek Rabbim

Ay meleğim varya eğer dediğin gibiyse eğer gerçekten bu sefer bebeğim benimleyse bu duygu anlatmam ya tarif edemem herhalde şuan bile içim çık karışık bir yandan beni sevdiğiniz için böle diyorsun diye düşünmüyor bile değilim bir yandan ya bu sefer olur mu diye içim içime sığmıyor ama yarın bir test daha yapıp emin olmak çok istiyorum .ondan sonra eğer gerçeken ne yaparım nasıl dayanırım bilmiyorum dua edin bana canım bu herşeyde çok önemli tek istediğim dua eminim sende bende en kısa zamanda isteyen ve dileğen herkese tatıracak bu duyguyu ... Amin

Amin İnşallahh ❤ canım öyle görünüyor valla bende başımdan geçeni söyledim güzel düşün güzel olsun dua ediyoruz

Sıkma Canını canım çıkmamıştır belki sabah yine yaparsın...

Akıntın ne durumda ??

Gelen giden hiçbişey ablacım şuan ben gene ama gece sürekli tuvalete çıktım şuan işte adet olmadığım için biraz rahattım ama ben olucakmışım hissediyorum her ay tam tersi olsun diye aglardım şimdi tam tersi için kafayı yiyorum herhalde :))

Ben de her adet olduğumda hep ağlarım :) bebek arzusundan dolayı canım istersen yarın kanda baktır kesin sonuç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…