Merhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.
Merhaba
Fsh 5.54
Lh 10.16
E2 37
Prolaktn 22
İnsülin 10
Doktor bu degerlere göre pko olduğmu söyledi, tadavisiz gebe kalmam mümkün mü acaba. Degerler normal mi ?
Kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhabalaaaar... Bir süredir kafamı dağıtayım diye yazmıyordum, sadece yazdıklarınızı okuyup beğenmekle yetinmeye çalışıyordum ama işte buraya kadarmış, daha fazla uzak kalamadım sizlerden :)
Nasılsınız iyi misiniz görüşmeyeli? Ben yine totem yaptım bu arada yanlış anlaşılma olmasın :) Batıma daha 4 gün filan sanırım ama bu sabah test yaptım, sizce bir şey var mı yok mu? :)
Ay būtūn tanidiklar ha mileBuda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
HAMİLELERİMİZ :)
@zuhrealam 10 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
@Nothingg 2 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
@Minnosgelin 21 Kasım
@derya6129 23 Kasım
@cituhanba01 Aralık
@kutuphanekedisi Ocak
@Emineeemm Ocak
@Zanamm174 ocak
@bengisucuk ocak
@Melek Karakan şubat
@EslemM001 şubat
@karlar-kralicesi şubat
@Masal_ayaz şubat
@bir garip oblomov Mart
@ismetbeyinbiricikhanimi Mart
Kontes001 Nisan
Pinapple Nisan
beren20 mayıs
HAMİLE ADAYLARI:
@mervem-metem
@yesa1
@deniz_ve_mehtap
merhaba canım inşallah totemin tutarreglin geçtikten sonra tekrarla testini inşallah çift çizgiyi görürsün ama ben şu an testte bişi göremedim
rica ederim canım. çok şükür iyiyim güzel gidiyor hamilelik zor zamanlar geride kaldı galiba çarşamba randevumuz var bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz?Çok sağol canım. Sen nasılsın bu arada? Nasıl gidiyor hamilelik? Her şey yolundadır inşallah.
Canımmm çok üzüldüm yaaGünaydın kızlar nasılsınız? Ben çok üzgünüm bebegimden dün ayrıldım kalbi durdu minik kelebegimin kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim verdigini verecegini sağlıklı versin inşallah kimseye yaşatmasın. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim.
Amin inşallah canim rabbimden hayirli ve saglikli evlat istedim bu nasip değilmiş inşallah en hayırlı zamanda hepimizin olur. Üzülsem de dua etmekten başka carem yok.Canımmm çok üzüldüm yaane denir bilmiyorum şimdi ama Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah canım benim üzme kendini dua et bol bol, inşallah tez zamanda yüzünü yeniden güldürsün Rabbim hayırlısıyla..
Canım benim Rabbim sabır versin. Meleğin seni cennette bekleyecek inşallah. En kısa zamanda sağlıklı bebeklerin olsun insallah.Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok üzgünüm bebegimden dün ayrıldım kalbi durdu minik kelebegimin kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim verdigini verecegini sağlıklı versin inşallah kimseye yaşatmasın. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim.
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok üzgünüm bebegimden dün ayrıldım kalbi durdu minik kelebegimin kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim verdigini verecegini sağlıklı versin inşallah kimseye yaşatmasın. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim.
Amin inşallah canim rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben de kendimi aynı şekilde teselli ediyorum inşallah rabbim çok bekletmez.beren20 Allahım sana iki tane versin inşallah canım. Üzülme sakın vardır bundada bi hayır.
Ben gölge gibi gördüm inşallah vardır kuzu.Kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhabalaaaar... Bir süredir kafamı dağıtayım diye yazmıyordum, sadece yazdıklarınızı okuyup beğenmekle yetinmeye çalışıyordum ama işte buraya kadarmış, daha fazla uzak kalamadım sizlerden :)
Nasılsınız iyi misiniz görüşmeyeli? Ben yine totem yaptım bu arada yanlış anlaşılma olmasın :) Batıma daha 4 gün filan sanırım ama bu sabah test yaptım, sizce bir şey var mı yok mu? :)
Resimdeki senmisin kız :) eğer sensen çok tatlısın bayıldım sana güzel annecikrica ederim canım. çok şükür iyiyim güzel gidiyor hamilelik zor zamanlar geride kaldı galiba çarşamba randevumuz var bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz?
Canım çok üzüldümGünaydın kızlar nasılsınız? Ben çok üzgünüm bebegimden dün ayrıldım kalbi durdu minik kelebegimin kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim verdigini verecegini sağlıklı versin inşallah kimseye yaşatmasın. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim.
Resimdeki senmisin kız :) eğer sensen çok tatlısın bayıldım sana güzel annecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?