2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım benim bazen ne kadarda hesaplasak ta Allah nasip ederse o zaman olur ona takılıp takıldıkça kendimizi onlara odaklamak iyi değil sen akışına bırak allah inş nasip eder hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Merhaba
Fsh 5.54
Lh 10.16
E2 37
Prolaktn 22
İnsülin 10

Doktor bu degerlere göre pko olduğmu söyledi, tadavisiz gebe kalmam mümkün mü acaba. Degerler normal mi ?

canım lh fsh ın 2 katı oldugu ıcın ınsulun de 10 çıktıgı ıcın bu yorumu yapmış

sana tavsıyem eger varsa fazla kılolarından kurtulman

seker tatlı un hayatından cıkarman

pko esıttır kısırlık dıye bır sey yok

bunlara dıkkat et bıraz yuruyus yap dengelı beslen bu degerler ınsallah duzelır

Kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhabalaaaar... Bir süredir kafamı dağıtayım diye yazmıyordum, sadece yazdıklarınızı okuyup beğenmekle yetinmeye çalışıyordum ama işte buraya kadarmış, daha fazla uzak kalamadım sizlerden :)
Nasılsınız iyi misiniz görüşmeyeli? Ben yine totem yaptım bu arada yanlış anlaşılma olmasın :) Batıma daha 4 gün filan sanırım ama bu sabah test yaptım, sizce bir şey var mı yok mu? :)

Eklentiler

• 20170522_124209.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 30

merhaba canım inşallah totemin tutar reglin geçtikten sonra tekrarla testini inşallah çift çizgiyi görürsün ama ben şu an testte bişi göremedim

Ay būtūn tanidiklar ha mile

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok üzgünüm bebegimden dün ayrıldım kalbi durdu minik kelebegimin kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim verdigini verecegini sağlıklı versin inşallah kimseye yaşatmasın. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim.

Canımmm çok üzüldüm yaa ne denir bilmiyorum şimdi ama Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah canım benim üzme kendini dua et bol bol, inşallah tez zamanda yüzünü yeniden güldürsün Rabbim hayırlısıyla..

Amin inşallah canim rabbimden hayirli ve saglikli evlat istedim bu nasip değilmiş inşallah en hayırlı zamanda hepimizin olur. Üzülsem de dua etmekten başka carem yok.

Canım benim Rabbim sabır versin. Meleğin seni cennette bekleyecek inşallah. En kısa zamanda sağlıklı bebeklerin olsun insallah.

Ah canım ya kıyamam nasıl üzüldüm anlatamam Şu anda seni teselli edebilecek doğru kelimeleri bulabilsem keşke off.. şok oldum yemin ederim

beren20 Allahım sana iki tane versin inşallah canım. Üzülme sakın vardır bundada bi hayır.
Amin inşallah canim rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben de kendimi aynı şekilde teselli ediyorum inşallah rabbim çok bekletmez.

Ben gölge gibi gördüm inşallah vardır kuzu.

rica ederim canım. çok şükür iyiyim güzel gidiyor hamilelik zor zamanlar geride kaldı galiba çarşamba randevumuz var bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz?
Resimdeki senmisin kız :) eğer sensen çok tatlısın bayıldım sana güzel annecik

Canım çok üzüldüm rabbim bi daha yaşatmasın böyle bişey en yakın zamanda tekrar kavuşursun inşallah bebeğine başın sağolsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…