• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım benim sperm sayısının neden bu kadar azaldığı araştırılmalı.
altında mutlaka bir neden vardır mesela varikosel gibi.
o yüzden iyi bir üroloji bulunup renkli doppler ile ultrasonda bakılmalı herhangi bir damarlaşma var mı?
çünkü eğer bir sorun varsa ve tedavi edilmezse sperm sayısı daha da azalmaya gidiyor.
Öylemi ya ne bileyim bize iyi diyince bizde hiç gitmedik bi daha bende gttim 3 ay önce proklatin yüksek çıkmış ama şuan çok iyi ama benim sizin dediğiniz bu ovulasyon testi varya alsam bugün 10.günü bşka sam çok geç olur mu

Öylemi ya ne bileyim bize iyi diyince bizde hiç gitmedik bi daha bende gttim 3 ay önce proklatin yüksek çıkmış ama şuan çok iyi ama benim sizin dediğiniz bu ovulasyon testi varya alsam bugün 10.günü bşka sam çok geç olur mu

size iyi diyen neye göre iyi dedi bilemiyorum.
bir ml de total sperm sayısı en az 20 milyon olmalı.
ayrıca ileri hareketi %40 olmalı en az.
morfoloji %4 ve daha fazla olmalı.
bu şekilde bir test ancak normal olabilir.
senin için ovu testi 10.gün başlasan geç olmaz canım benim.
eğer istanbuldaysan sana da iyi bir üroloji doktoru tavsiye edebilirim.
eşimi ameliyat etti ve çok şükür biz iyi bir düzelme kazandık.

size iyi diyen neye göre iyi dedi bilemiyorum.
bir ml de total sperm sayısı en az 20 milyon olmalı.
ayrıca ileri hareketi %40 olmalı en az.
morfoloji %4 ve daha fazla olmalı.
bu şekilde bir test ancak normal olabilir.
senin için ovu testi 10.gün başlasan geç olmaz canım benim.
eğer istanbuldaysan sana da iyi bir üroloji doktoru tavsiye edebilirim.
eşimi ameliyat etti ve çok şükür biz iyi bir düzelme kazandık.

Canım teşekkür ederim bilgilerin için eşim için ben bir kez daha konuşalım eşimle ondan sonra gideriz keşke çok isterdim ben bursada yaşıyorum aslında doğuma bütüme istqnbullu olsam da eşimle evlenince Bursalı olduk :)))o zaman ovulasyon testi için marka ne önersin cnm hiç kullanmadım bilemiyorum onu bende çok duydum ama inşallah bizde de işe yarar . :)))

Canım teşekkür ederim bilgilerin için eşim için ben bir kez daha konuşalım eşimle ondan sonra gideriz keşke çok isterdim ben bursada yaşıyorum aslında doğuma bütüme istqnbullu olsam da eşimle evlenince Bursalı olduk :)))o zaman ovulasyon testi için marka ne önersin cnm hiç kullanmadım bilemiyorum onu bende çok duydum ama inşallah bizde de işe yarar . :)))

hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.
ben laboquıck marka kullanıyorum memnunum.
internetten de uyguna almıştım.

istanbuldaysan sana iyi bir laboratuar tavsiye edebilirim test için.
eşimin vitaminlerine bakayım akşam eve gidince sana mutlaka isimlerini yazarım.
bize iyi gelmişti çünkü.
Malesef canım ya istanbuldan ayrıldık eskiden orada yaşıyordum ama evlenince taşındık.. olur vitamin için haber bekliyorum senden canım ;)

Eklentiler

• hormonn.png
    hormonn.png
    20,1 KB · Görüntüleme: 39
Degerlerın oyle kotu degıl canm duzelır.kıstınde adetle gıder.hormonların dengelenmesı ıcın testere dıslı aslanpencesı ıcmenı onerırım
Tamam canım ilk defa prolaktin böyle yükseldi araştırdım da strese bağlıymış çok üzüyorum kendimi olmuyo diye bu yüzden de hamile kalamıyorum belki de..

Tamam canım ilk defa prolaktin böyle yükseldi araştırdım da strese bağlıymış çok üzüyorum kendimi olmuyo diye bu yüzden de hamile kalamıyorum belki de..
Prolaktının asırı yuksek degıl benm arkadasın 37yken hamıle kaldı onyuzden aklına bısey takma ıns olur hayırlısıyla

Kızlar hormon testi yaptırdım sabah bi bakın prolaktinim yükselmiş :/

yesa yesa SedaUmut SedaUmut bir garip oblomov bir garip oblomov

Evet ablam niye öyle oldu çok stres yaptın üzdün kendini yükselmiş . Doktor ne dedi ilaç vermiş olmalı genelde ilaç verip dülürüyolarmış ama bak benimkisi otlar düşürmüşlerdi . Sen sıkma canını düşüp yükselen bişey miş o zaten :KK200:

Kızlar ya bugün öyle bir gün yaşıyorum ki anlatamam resmen trajedi komedi :oops: hiç bı kadar utanmamıştım bugün ben demiştim kızlar keçiboynuzu özü alıcam diye işte bugün kayınpederimde alışverişe geldik ben ona dedim baba sen git alışverişi ni yap ben halleder gelirim oda bana yok illa gelicem neyse ben aldım sordu ne bu dedim umuta eşime alıyorum diye tabi anlamadı onu.. aktacıya gttik asıl çakşır otu varya aktacıya gttik yok dedi . başka aktacıya gttik Oraya da gelmesinmi nyse tam alıcam adam dememi sprem için demezmi güç arttıma o an varya ben bi soğuk terler bir surat kıpkırmızı hayla utanıyorum . :KK23::KK23:Eşimi aradım knştuk bişey yok olmaz desede çok utandım kızlar aldım aldım ama yerin dibine girdim. :oops:Babam Birtane beni sever hep yanımda olduğunu bilsem de tuhaf bir gün oldu . Kızlar bu anımı hep paylaşmak hemde dua edin kızlar bizde bu cuma suyu hürmetine güzel haberler almayı da nasip etsin inşallah Allah :dua:

Kızlar hormon testi yaptırdım sabah bi bakın prolaktinim yükselmiş :/

yesa yesa SedaUmut SedaUmut bir garip oblomov bir garip oblomov

canım bu prolaktin yüksekliği gebe kalmaya engelmiş kuzenime böyle söylemişti doktor. tabii ki örnekler vardır gebe kalan ama sen yine de peşini bırakma dikkat et

ilaç verdi mi emin değilim sorarım ben ona. doktor ne dedi

Evet ablam niye öyle oldu çok stres yaptın üzdün kendini yükselmiş . Doktor ne dedi ilaç vermiş olmalı genelde ilaç verip dülürüyolarmış ama bak benimkisi otlar düşürmüşlerdi . Sen sıkma canını düşüp yükselen bişey miş o zaten :KK200:
Saol canım benim stresten oluyomuş bu ay üzmiycem çok kendimi dualara sığıncam inşallah mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olur ❤❤

canım bu prolaktin yüksekliği gebe kalmaya engelmiş kuzenime böyle söylemişti doktor. tabii ki örnekler vardır gebe kalan ama sen yine de peşini bırakma dikkat et

ilaç verdi mi emin değilim sorarım ben ona. doktor ne dedi
Canım gitmedim tekrar canım sıkıldı biraz kesin ilaç verecekti ama istemedim belki de klomen kist yaptı bende hiç kist fln olmazdı.. Artık vücuduma fazla ilaç yüklemiycem canım içime sinmiyo... testere dişli aslan pençesi vardı evde ondan içicem inşallah düzelir herşey Canım

Back