• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok üzgünüm bebegimden dün ayrıldım kalbi durdu minik kelebegimin kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim verdigini verecegini sağlıklı versin inşallah kimseye yaşatmasın. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim.

canım benim Rabbim inşallah sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. ben kimyasal geçirdiğimde en büyük tesellim hamile kalabiliyorum en azından düşüncesi olmuştu. inşallah Rabbim çok bekletmeden yine karnını doldurur. o gün yazını görünce yetişeyim geç kalmayayım diye hemen yorum yazmıştım ama durumun daha farklıymış. nasipten öte köy yok malesef bizler evlatlarımız Allah'a emanetiz.

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok üzgünüm bebegimden dün ayrıldım kalbi durdu minik kelebegimin kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim verdigini verecegini sağlıklı versin inşallah kimseye yaşatmasın. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim.

Canımmm ne denir bilmedim am üzülme allah sevdiklerini yanına alır derler sen üzülme allahj istemekten vazgeçmeyelim daha güzelini nasip edecektir .allah yardımcın olsun :KK200:

Kızlar merhabalar nasılsınız yoğun ve koşturmalı hafta geçti ev uğraştık bir haftadır boya , genel ev temizliği falan çok yoruldum zaten bu ay süt buharıyla başladım 2 gün denedim kızlar soğan kürünü 15 gün boyunca uyguladım kızlar kasık ağrılarım çok oldu hatta geçen hafta daha sık sık oldu bu hafta o kadar olmadı . Soğan suyunu hep içerken hep şifa niyetine diyerek içtim kızlar 3 gündürlü içmiyorum benim sorum şu soğan kürünü uygulayanlara hafta sonu beyaz değişik akıntı oldu sonra su gibi ıslaklık oldu dedim hasta olucam ama 2 gün var adetime henüz adet belitrisi yok şuan sadece gögüslerim dolgun ve acıyor belim çok agrıyor dünde çok yoruldum tabi dün dayanamadım test yaptım ama kızlar hiçbişey yoktu bugün baktım testte var la yok arası birşey olabilirmi bilmiyorum .Adet günümündede yapayım diyorum hgasta olmazsam kızlar .

L laracraft bir garip oblomov bir garip oblomov SedaUmut SedaUmut sağolun canlarim desteginiz ve dualariniz için teşekkür ederim inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlarımız olur.

bir garip oblomov bir garip oblomov canim benim de tesellim hamile kalabildigimi ogrenmem oldu. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini duani eksik etme güzel anne.

Kızlar merhabalar nasılsınız yoğun ve koşturmalı hafta geçti ev uğraştık bir haftadır boya , genel ev temizliği falan çok yoruldum zaten bu ay süt buharıyla başladım 2 gün denedim kızlar soğan kürünü 15 gün boyunca uyguladım kızlar kasık ağrılarım çok oldu hatta geçen hafta daha sık sık oldu bu hafta o kadar olmadı . Soğan suyunu hep içerken hep şifa niyetine diyerek içtim kızlar 3 gündürlü içmiyorum benim sorum şu soğan kürünü uygulayanlara hafta sonu beyaz değişik akıntı oldu sonra su gibi ıslaklık oldu dedim hasta olucam ama 2 gün var adetime henüz adet belitrisi yok şuan sadece gögüslerim dolgun ve acıyor belim çok agrıyor dünde çok yoruldum tabi dün dayanamadım test yaptım ama kızlar hiçbişey yoktu bugün baktım testte var la yok arası birşey olabilirmi bilmiyorum .Adet günümündede yapayım diyorum hgasta olmazsam kızlar .

Canım inşallah hamilesindir ❤❤

Testin fotoğrafını atta bakalım canim

Kızlar bakarmısınız?

Eklentiler

• PicsArt_05-23-08.55.03.jpg
    PicsArt_05-23-08.55.03.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 22
Back