- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Maşallah :) bizim grubun kızları güzelmiş ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah size karı koca harikasınız çok yakışmışsınız.ay bizim grubumuzun bütün kızları güzeldir
canım maşallah sizde çok güzelsiniz bende kocişimle koyayım bari
Teşekkür ederiz canlarım hepimiz çok tatlıyız maşallah bizeDeğiştirdim bende :) siz görene kadar dursun kaldırıyım :)
Hayırlı evlat olsun inşallah canım. Bakalım biz ne zaman öğrenecez. Bugün rüyamda iki kızım oluyodu :)bu arada kızlar oğlum olacakmış erkek annesi oluyorum Rabbim nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin inşallah canım gönülden diliyorum
Ayy ne güzel maşallah öğrendiniz mi bugün :) Rabbim bize de böyle heyecanları yaşamayı nasip etsin inşallah ❤❤bu arada kızlar oğlum olacakmış erkek annesi oluyorum Rabbim nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin inşallah canım gönülden diliyorum
benim rüyamın tersi çıktı her şeye hazırla kendini canımHayırlı evlat olsun inşallah canım. Bakalım biz ne zaman öğrenecez. Bugün rüyamda iki kızım oluyodu :)
amin canım tez vakitte hepinizin güzel haberlerini duymamızı nasip etsin RabbimAyy ne güzel maşallah öğrendiniz mi bugün :) Rabbim bize de böyle heyecanları yaşamayı nasip etsin inşallah ❤❤
Amin canımmm inşallah :)amin canım tez vakitte hepinizin güzel haberlerini duymamızı nasip etsin Rabbim
İki erkek olması korkutuyo bizi :) çok yaramaz olurlar :)benim rüyamın tersi çıktı her şeye hazırla kendini canım
Canim testi buyutmeden kucuk haliyle sanki var gibi ama buyutup bakinca dagilmis sanki bencede reglin gecince tekrar dene test bozuk gibi geldi bana
Canım bana var gibi geldi yarın tekrarlasana
bu arada kızlar oğlum olacakmış erkek annesi oluyorum Rabbim nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin inşallah canım gönülden diliyorum
Hayırlı olsun tatliiim. Hissediyor muydun peki erkek olacağını? Bu arada bende koyayım kızlar fotomu siz görünce kaldırırım :)bu arada kızlar oğlum olacakmış erkek annesi oluyorum Rabbim nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin inşallah canım gönülden diliyorum
Hayırlı olsun tatliiim. Hissediyor muydun peki erkek olacağını? Bu arada bende koyayım kızlar fotomu siz görünce kaldırırım :)
Ya bende başından beri erkek hissediyorum ama rüyamda kiz gordum:) sağlıklı olsun da ikisini de çok istiyorum zaten:) sabırsızım biraz düşün 10. Haftada dahi cinsiyetini sordum:))saolasın canım darısı başına inşallah. tavsiyem benim haftalarım da öğren acele etme garanti oluyor erken öğrenince bir erkek dediği zaman 2. kontrolde kız diyebiliyorilk başta hep erkek hissettim sonra rüyamda doktor 2 kere kız dedi kiminin rüyası olduğu gibi çıkıyormuş bende kız heralde dedim ama benim tersi çıktı
Ya bende başından beri erkek hissediyorum ama rüyamda kiz gordum:) sağlıklı olsun da ikisini de çok istiyorum zaten:) sabırsızım biraz düşün 10. Haftada dahi cinsiyetini sordum:))
Hayırlı olsun tatliiim. Hissediyor muydun peki erkek olacağını? Bu arada bende koyayım kızlar fotomu siz görünce kaldırırım :)
Sağol canım benim inşallah renkli olur gözü :)maşallah maşallah ne güzelmişsin canım Allah senin gibi maviş kız ya da oğluş nasip etsin sanada hayırlısı olsun inşallah