Canım gitmedim tekrar canım sıkıldı biraz kesin ilaç verecekti ama istemedim belki de klomen kist yaptı bende hiç kist fln olmazdı.. Artık vücuduma fazla ilaç yüklemiycem canım içime sinmiyo... testere dişli aslan pençesi vardı evde ondan içicem inşallah düzelir herşey Canım
Canım yaa kötü bi macera olmuş ama sıkma canını gelmeseymiş iyimokutmuş seninle ama olan olmuş hem daha yeni evlisiniz zaten kimse bişey demez size.. sıkma canını tamam mı :)Kızlar ya bugün öyle bir gün yaşıyorum ki anlatamam resmen trajedi komedihiç bı kadar utanmamıştım bugün ben demiştim kızlar keçiboynuzu özü alıcam diye işte bugün kayınpederimde alışverişe geldik ben ona dedim baba sen git alışverişi ni yap ben halleder gelirim oda bana yok illa gelicem neyse ben aldım sordu ne bu dedim umuta eşime alıyorum diye tabi anlamadı onu.. aktacıya gttik asıl çakşır otu varya aktacıya gttik yok dedi . başka aktacıya gttik Oraya da gelmesinmi nyse tam alıcam adam dememi sprem için demezmi güç arttıma o an varya ben bi soğuk terler bir surat kıpkırmızı hayla utanıyorum . Eşimi aradım knştuk bişey yok olmaz desede çok utandım kızlar aldım aldım ama yerin dibine girdim. Babam Birtane beni sever hep yanımda olduğunu bilsem de tuhaf bir gün oldu . Kızlar bu anımı hep paylaşmak hemde dua edin kızlar bizde bu cuma suyu hürmetine güzel haberler almayı da nasip etsin inşallah Allah
Sağol canım üniv hastanesine gittim aşılamayı sordum ücretsiz dedi :)inşallah canım güzel haberler ile gel inşallah
Sağol canım üniv hastanesine gittim aşılamayı sordum ücretsiz dedi :)
Kuzu öyle dedi de yine ilaçdır rapordur derken 250-300 arasında tutar galiba :) ben özelde 1000 e yaptırcaktım bi de geçen ay, tutacağı varsa devlet ya da özel farketmez dimi :)neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee süpermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Kuzu öyle dedi de yine ilaçdır rapordur derken 250-300 arasında tutar galiba :) ben özelde 1000 e yaptırcaktım bi de geçen ay, tutacağı varsa devlet ya da özel farketmez dimi :)
Aynen çekiniyo ve sevmiyo ama devletde yaptır ne gerek var o kadar para vermeye diyo sadece bayan kadın doğumcu istiyo o konuda çook titiz malesef :)ayy aynen tabii ama senin eşin de sanki biraz çekiniyor sperm testi falan devlette onu vermesi de zor olabilir aşılama yapılacağı gün
emin olamadım özelde sanki daha mı rahat ederler ki ?
Aynen çekiniyo ve sevmiyo ama devletde yaptır ne gerek var o kadar para vermeye diyo sadece bayan kadın doğumcu istiyo o konuda çook titiz malesef :)
aşılamaya ikna oldu kuzu ama napalım gülü seven dikenine katlanıcak artık :) bizim kadar çile çekmiyolar sonuçta bi zahmet bişey demesinler ama ya :)
Devlet de yaptırmıştı testi canım ama eve gelip geri gitmişti :) bu sefer üniv hastanesinde yaptırsın diyorumorası öyle canım da ilk sperm testini özelde mi yaptırmıştı
eğer öylese bu sefer devlet aynı şekilde olmaz ozel oda bile olmaz muhtemelen de mutlaka eşine
Devlet de yaptırmıştı testi canım ama eve gelip geri gitmişti :) bu sefer üniv hastanesinde yaptırsın diyorum
Aynen canım büyük ihitamelle kabul ederler ama aşılama olacağı zaman nasıl olur hiç bilmiyorum ben bunayın 25 inde devlet hastanesine gidicem ilk defa bi sorcam aşılamayı işlemleri fln haber veririm sana da canımtamamdır o zaman canım üni hastanesine de sorun evden gelsek gitsek diye ok derlerse süper olur valla
Canım yaa kötü bi macera olmuş ama sıkma canını gelmeseymiş iyimokutmuş seninle ama olan olmuş hem daha yeni evlisiniz zaten kimse bişey demez size.. sıkma canını tamam mı :)
haha bi daha senle bi yere gelmez heralde adamcağız :) o da utanmıştır :))Evet ablam ya sorma ne macera ne mwcare ama şuan da yeni yeni kendime geliyorum:)) iyiyim çok sende iyi ol tamamı bak ne diyecem kızlar çay demiş ya onu iç o çok iyi geliyor benim ondan sonra düştü hemde 3 ay içinde sen sıkma kendini .♡♡
Biz şişenin içinde hazır almıştık suyunu. Ot almadık.Kızlar çakşır otu kökü aldım bugün ben bunu kulanan varsa nasıl yapıldığını yazabilirim internette 1 bardak suda kaynatın dio ama kulanan varsa yapabilir bide akşam sabah aç yazıyor ama ben şimdi yapayım diyorum . Hep işte oluyor adam nasıl içereyimki
Biz şişenin içinde hazır almıştık suyunu. Ot almadık.
İnşallah kalırsın ama belli olmazMerhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?