2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

inşallah canım güzel haberler ile gel inşallah

Canım yaa kötü bi macera olmuş ama sıkma canını gelmeseymiş iyimokutmuş seninle ama olan olmuş hem daha yeni evlisiniz zaten kimse bişey demez size.. sıkma canını tamam mı :)

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee süpermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Kuzu öyle dedi de yine ilaçdır rapordur derken 250-300 arasında tutar galiba :) ben özelde 1000 e yaptırcaktım bi de geçen ay, tutacağı varsa devlet ya da özel farketmez dimi :)

Kuzu öyle dedi de yine ilaçdır rapordur derken 250-300 arasında tutar galiba :) ben özelde 1000 e yaptırcaktım bi de geçen ay, tutacağı varsa devlet ya da özel farketmez dimi :)

ayy aynen tabii ama senin eşin de sanki biraz çekiniyor sperm testi falan devlette onu vermesi de zor olabilir aşılama yapılacağı gün

emin olamadım özelde sanki daha mı rahat ederler ki ?

ayy aynen tabii ama senin eşin de sanki biraz çekiniyor sperm testi falan devlette onu vermesi de zor olabilir aşılama yapılacağı gün

emin olamadım özelde sanki daha mı rahat ederler ki ?
Aynen çekiniyo ve sevmiyo ama devletde yaptır ne gerek var o kadar para vermeye diyo sadece bayan kadın doğumcu istiyo o konuda çook titiz malesef :)

aşılamaya ikna oldu kuzu ama napalım gülü seven dikenine katlanıcak artık :) bizim kadar çile çekmiyolar sonuçta bi zahmet bişey demesinler ama ya :)

orası öyle canım da ilk sperm testini özelde mi yaptırmıştı

eğer öylese bu sefer devlet aynı şekilde olmaz ozel oda bile olmaz muhtemelen de mutlaka eşine

orası öyle canım da ilk sperm testini özelde mi yaptırmıştı

eğer öylese bu sefer devlet aynı şekilde olmaz ozel oda bile olmaz muhtemelen de mutlaka eşine
Devlet de yaptırmıştı testi canım ama eve gelip geri gitmişti :) bu sefer üniv hastanesinde yaptırsın diyorum

tamamdır o zaman canım üni hastanesine de sorun evden gelsek gitsek diye ok derlerse süper olur valla
Aynen canım büyük ihitamelle kabul ederler ama aşılama olacağı zaman nasıl olur hiç bilmiyorum ben bunayın 25 inde devlet hastanesine gidicem ilk defa bi sorcam aşılamayı işlemleri fln haber veririm sana da canım

Canım yaa kötü bi macera olmuş ama sıkma canını gelmeseymiş iyimokutmuş seninle ama olan olmuş hem daha yeni evlisiniz zaten kimse bişey demez size.. sıkma canını tamam mı :)

Evet ablam ya sorma ne macera ne mwcare ama şuan da yeni yeni kendime geliyorum:)) iyiyim çok sende iyi ol tamamı bak ne diyecem kızlar çay demiş ya onu iç o çok iyi geliyor benim ondan sonra düştü hemde 3 ay içinde sen sıkma kendini .♡♡

haha bi daha senle bi yere gelmez heralde adamcağız :) o da utanmıştır :))

Tamam canım bi ara içmiştim ben ondan hormonlarım dengelensin diye yine içiym biraz bu ara :)

Kızlar çakşır otu kökü aldım bugün ben bunu kulanan varsa nasıl yapıldığını yazabilirim internette 1 bardak suda kaynatın dio ama kulanan varsa yapabilir bide akşam sabah aç yazıyor ama ben şimdi yapayım diyorum . Hep işte oluyor adam nasıl içereyimki

Kızlar herkese mutlu haftasonları diliyorum

Ben 1 hafta 10 gün kadar olamıycam, köyüme gidiyorum orada telefon doğru düzgün çekmiyor, internet kullanamayabilirim.. biraz kafamı dağıtıp stres atıcam inşallah prolaktinimi düşürmem lazım dimi

Hepinizi kocaman öpüyorum mutlu haberlerle görüşmek üzere inşallah canlarım

Biz şişenin içinde hazır almıştık suyunu. Ot almadık.

Biz şişenin içinde hazır almıştık suyunu. Ot almadık.

Suyu çok diye almadım ama otunu kaynatıp içiyor eşim haftasonuna beri bu arada çık etkili olduğunu hissettiğini söylüyor. Haftasonu da denedik inşallah hakkımızda hayırlısı versin .

Merhaba
Fsh 5.54
Lh 10.16
E2 37
Prolaktn 22
İnsülin 10

Doktor bu degerlere göre pko olduğmu söyledi, tadavisiz gebe kalmam mümkün mü acaba. Degerler normal mi ?

Merhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım.

İnşallah kalırsın ama belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…